patroler Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Puteti sa-mi spuneti diferenta intre usi si Hardtop de Wrangler YJ si TJ?Ma intereseaza daca se pot monta unul pe celalat.Merci mult!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Re: Diferenta usi&hardtop Jeep Wrangler YJ-TJ Salut, din cate am observat eu(poate nu am observat corect) unghiul pe care il face parbrizul cu capota difera intre YJ si TJ. Mi se pare ca unghiul la YJ este mai mic/ mai aproape de 90 de grade. Implicit si hardtopul este mai scurt(plafonul hardtopului este mai scurt). Poate vorbesc prostii dar uita-te si tu la poze si spune ce crezi. Despre usi nu stiu. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Re: Diferenta usi&hardtop Jeep Wrangler YJ-TJ nu merg interschimbate. hardtop-ul are un sistem special de prindere la TJ si aldus la YJ, luneta la TJ este curaba , la YJ este dreapta la usi este diferit unghiul de inchidere respectiv parca mai e ceva si la incuietoare ( dar nu sunt sigur ) utile de 1/2 merg de la YJ puse pe TJ doar ca lei lovi cu piciorul buzunarul interior care este iesit .... si respectif ai mici modifierai la balamalele de prindere. ce ai envoie mai exact ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Diferenta usi&hardtop Jeep Wrangler YJ-TJ nu merg interschimbate. hardtop-ul are un sistem special de prindere la TJ si aldus la YJ, luneta la TJ este curaba , la YJ este dreapta la usi este diferit unghiul de inchidere respectiv parca mai e ceva si la incuietoare ( dar nu sunt sigur ) utile de 1/2 merg de la YJ puse pe TJ doar ca lei lovi cu piciorul buzunarul interior care este iesit .... si respectif ai mici modifierai la balamalele de prindere. ce ai envoie mai exact ? Merci baieti! Am nevoie de un hardtop YJ si 2-usi.Inca o intrebare:tot la YJ,la orice softop poti pune usi normale?(masina are softop dar cu usi cu prelata(1/2)) Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Diferenta usi&hardtop Jeep Wrangler YJ-TJ Sunt 2 tipuri de softopuri unele care vin si cu ferestre pentru usile 1/2 si au coltul drept la imbinarea dintre plafon si stalp,pe acele softopuri nu iti merg usile intreg care sunt curbe si la fel trebuie sa fie si softopul. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Re: Diferenta usi&hardtop Jeep Wrangler YJ-TJ de niste usi de YJ stie hdragos. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate