bocanilatup Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) Re: Probleme ARO 11,4 Rulmentii pentru pinion au codurile 32307 si 32306, iar rulmentii pentru diferential au codurile 30207 si 302/37. Schimbarea rulmentilor de la pinion nu prea are rost daca nu sunt uzati, fiindca sunt destul de greu de scos din punte. In panoul cu 6 butoane, aveai din fabrica butoanele acestea: avarie, proiectoare ceata, lampi ceata, degivrare luneta, stergator luneta si pompa lichid de spalare luneta Multumesc frumos...nu stiu daca sunt uzati,ma gandesc ca tot trebuie sa desfac grupul spate si sa nu o fac de mai multe ori.Nu stiu cum a fost intretinuta masina.. Editat Ianuarie 30, 2016 de bocanilatup Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 eu am rupt mai multe planetare si pinioane satelit, da rulmentii la pinion nu i-am schimbat si nici nu huruia nici nu erau uzati tinand cont ca sunt conici cel mai important la ei e sa fie bine reglati apropo da pompa si caseta de directie le mai vrei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 eu am rupt mai multe planetare si pinioane satelit, da rulmentii la pinion nu i-am schimbat si nici nu huruia nici nu erau uzati tinand cont ca sunt conici cel mai important la ei e sa fie bine reglati apropo da pompa si caseta de directie le mai vrei? da..vin saptamana ce urmeza dupa ei...ca doar nu o sai pun haturi..:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 O parte din intrebari isi gasesc raspunsul si aici http://www.aro-mania.ro , unde am incercat si am reusit intro oarecare masura sa ne ajutam cu sfaturi si piese ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 Sau pe http://www.ofroadteamaro.ro Sau pe aro4x4.net Dar cum acestea sunt forumuri monomarca atunci sigyr trafic mai mare gasesti aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 Rombul si dreptunghiul de la siguranta 16 reprezinta(tigara) bricheta pentru aprins tigara. Vezi sa nu fie scurt in acea priza, care se mai foloseste dupa ce se scoate rezistenta cu care aprinzi tigara si ca priza penru diverse accesorii(incarcator telefon,lampa portabila,...)Am avut si eu ARO-10.4 si mi-au ramas unele piese care le tineam de rezerva, acum sunt disponibile. Daca te intereseaza ceva suna tel. 0744595433 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Februarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 Din lipsa de scule si cineva cara sa ma ajute sa dau grupul spate jos sa scot restul de planetara rupta,apelez pe aceasta cale la voi cei care puteti sa ma ajutati(contra cost) sa repun pe drumurile patriei micutul aro.Tractiunea fata merge dar trebuie dat grupul jos ca m-am apucat sa il desfac si nu am cu ce sa scot sigurantele de la bucsele planetare,in cazul in care trebuie dus la un garaj.masina se afla in zona Fundeni. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 Am reusit in cele din urma sa rezolv problema cu planetara si grupul,insa am am dat de alta.Am schimbat placutele de frana,cilindri spate ca erau blocati,am scos lichidul din instalatie si am pus altul(dot4).Am aerisit instalatia..pedale la greu.reglat sabotii spate si la prima pedala tine cat de cat..la a doua devine pedala beton si nu franeaza..ma poate ajuta cineva cu vreo idee sau a mai patit cineva la fel?pompa este cu trei conducte de satu mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 Buna seara! Aerisirea la puntea spate ai facut-o cu distribuitorul de presiune deschis? ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Februarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 Buna seara! Aerisirea la puntea spate ai facut-o cu distribuitorul de presiune deschis? nu..asta nu am facut-o.am vazut ca pe sasiu mai are un distribuitor sau un regulator de presiune..o sa fac o poza,franele si-au mai revenit dar a aparut un harsait in grup dupa vreo 20 km facuti in bucuresti..cam multe probleme totusi .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Martie 7, 2016 Autor Partajează Postat Martie 7, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 In cele din urma am rezolvat cu franele.Se para ca nu am apucat sa ne cunoastem destul de bine(eu cu masina)Mai ramane o problema majora pe langa celelalte mai micute..si anume,motorul scuipa ulei peste tot,pe la epurator si egr.Ma gandeam sa il segmentez,,dar se pare ca a mai suferit asemenea reparatii.Sa cumpar un alt motor 1,9 diesel sau turbodiesel mai in toate mintile lui?Ce parere aveti de un diesel 2,2 de pe megane?Pare mai accesibil ca pret.Nu stiu care se preteaza mai bine la offroad,aspirat sau turbo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 Din experienta iti recomand sa pui motor de 1.9 turbo. Daca te apuci sa repari motorul tau n-o sa-ti iasa, ca dovada actualul motor. Eu l-am segmentat si n-am apucat sa merg prea mult cu masina si s-a stricat motorul. Concluzia...am luat alt motor+costurile de reparatie ale primului. Daca ai opta pentru motorul de 2.2,vei fi nevoit sa-i faci omologare artizanala la RAR si asta implica costuri aditionale destul de mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Martie 7, 2016 Autor Partajează Postat Martie 7, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 Ca sa nu spun ca am avut motor 1,9 facut ca la carte cu chiuloasa noua care nu dadea gram de ulei si l-am dus la fiare vechi.Nu la omologare ma gandesc.Ca sa pun unul de 1,9 turbo trebuie sa iau de afara o masina intreaga ca sa ajung la costuri mai mici..unul de 2,2 este destul de ieftin la noi in tara,cele de 1,9 mai de doamne ajuta destul de scumpute.Ma gandeam ca cel de 2,2 ar trage mai bine de fieratanie in teren plus ca l-as lua cu tot cu ambreiaj in aceeasi bani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 La 2.2,nu ai cumva mai multa electronica fata de 1.9? Impozitul mai mare... Nu se potriveste motorul de papuc diesel? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Martie 7, 2016 Autor Partajează Postat Martie 7, 2016 (editat) Re: Probleme ARO 11,4 se potriveste la fix cel de 2,2 laguna..au aceleasi prinderi.si are 63kw-85cp fata de cel de 1,9 45kw-65cp. ar fi un castig..de restul taxe si impozite la urma... Editat Martie 7, 2016 de bocanilatup Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Martie 25, 2016 Autor Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 are careva montat motor de 2,2 diesel de laguna?eram curios cum a procedat cu suportii de motor.Am gasit unul complet,si cu compresor de aer conditionat..dar nu am vazut cum as putea pune suport pe partea stanga a motorului.era cineva de prin targu jiu dar am pierdut numarul de telefon... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 Am o punte spate de nissan vannet cargo 2,3 diesel,stie cineva ce rapot are grupul si daca se poate adapta pe aro 10(11,4)? Pare mult mai sanatoasa decat cea pe care o am in prezent..asa as rezolva si problema cu ruptul planetarelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Mai 17, 2016 Autor Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 Pe fata am discuri ventilate si etrier bendix.Discurile trebuiesc schimbate,sunt foarte uzate.Stie cineva de pe ce masina pot adapta?Am cautat si la Campu Lung la magazine si nu au discuri ventilate,au spus ca s-ar potrivi de audi 100 regaurite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 Re: Probleme ARO 11,4 Se poate inchide topicul..am reusit sa ne cunoastem (eu si masina).Pentru cei care vor sa stie ce modificari am facut la aro astept mesaj sau la telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Re: Probleme ARO 11,4 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva sa scot un injector din chiuloasa?Nu am presa si nici nu as vrea sa cumpar una pentru un injector. Eram prea suparat ca am dat pe o gaura si un filet 50 lei. Editat Octombrie 25, 2016 de bocanilatup Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate