bogdan4x4 Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Hyundaiul ala pe care l-ati ridicat toti, are rotile (cel putin cele de pe fata) puse invers. Cred ca ar merge mai bine in noroaie, daca ar fi montate cum trebuie. Profilul asta are sens de rotatie! Scuze ca m-am bagat ... da nu m-am abtinut ... :p ps: sau o fi ceva iluzie optica paranormala ... :oo hihihi.....ai dreptate :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator glaze Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Glaze......m-ai ucis. Ai idee cata caterinca mi-am incasat in seara asta la carciuma in Dreamers pt faza cu "fibrosu" ? Zau mi-erai simpatica.......sa vezi ce ti-l imbat pe tac-tu cand il prind neste invidiosi ma Bogdane.. neste indiviosi. fibros adica nema burtica de bere, adica arati de parca ai trage de fiare, adica e de bene, adica nu imi iau bataie nici eu nici tata :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Glaze......m-ai ucis. Ai idee cata caterinca mi-am incasat in seara asta la carciuma in Dreamers pt faza cu "fibrosu" ? Zau mi-erai simpatica.......sa vezi ce ti-l imbat pe tac-tu cand il prind neste invidiosi ma Bogdane.. neste indiviosi. fibros adica nema burtica de bere, adica arati de parca ai trage de fiare, adica e de bene, adica nu imi iau bataie nici eu nici tata :h5 pai e din cauza ca Bogdan nu prea le are cu bautura.. berea doar de sarabtori o atinge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! ...pai e din cauza ca Bogdan nu prea le are cu bautura.. berea doar de sarbatori o atinge ... da, da ... si atunci cand o atinge, o face doar asa tangential, sa impinga sticla intr-o parte ... ca sa-si faca loc catre borcanul de compot :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Dadaaaaaaa......ce baieti de treaba sunteti .......... :uameni frate :uameni Glaze......te rog eu nu incerca sa ma mai "scoti".......ca m-ai "bagat" definitiv. Nu ii vezi cum stau la pinda ca lupii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Offtopic : Mi-as face si mi-as pune si eu pe antena un steag ca al maestrului Vitali ... hai, poate nu cu pirati, ci cu un ursulet koala ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! @ Niku Iorga : Ai dreptate, Fabiane. Daca nu in primul we din noiembrie, macar in al doilea sa fie. Ce parere aveti mai baieti ? @Glaze: vezi ? vrei sa ii faci un bine omului sa il scoti cumva din mistouri si face el ce face (cu ajutorul nostru, al tuturor) si pica si mai rau in bascalie. Sa vedem ce mai iese si diseara (asta, daca vine si Bogdan), ca nu putem sa nu dam curs invitatiei. Ne facem de ras. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Offtopic : Mi-as face si mi-as pune si eu pe antena un steag ca al maestrului Vitali ... hai, poate nu cu pirati, ci cu un ursulet koala ... Daca nu-i un koala real tot degeaba.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! deoarece se arata noi doritori sa incerce noroaiele, tuica fiarta, traseele nelimitate si alte surprize din Buzau....hai sa o mai punem odata :ypu Primul week-end din noiembrie? primul wk-end pica pe 1-2 ceea ce probabil este prea devreme pentru ca sa ne vindecam ranile... pe 7-8 nu pot sigur. propun in principiu weekendul 14-16. dar pentru asta vom deschide un nou topic la momentul oportun. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! week-endul 14-15 nov mi s epare supar pentru inca o tura la Buzau. a fost super aseara la carciuma. ce nu inteleg eu este ca de ce azi a trebuit sa ma duc la serviciu????????????????? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! vreoiam sa spun mi se pare super. intelegeti si voi oameni buni. am coborat la alta statie de metrou, am dechis ziarele sa completez revista presei, dar erau ziarele de marti. e greu!!!!!!!!!!! :app Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! a fost super aseara la carciuma. ce nu inteleg eu este ca de ce azi a trebuit sa ma duc la serviciu????????????????? :grin: ca sa faci rost de bani si sa poti sa mergi si diseara la carciuma :x :bannana :b :clb :be :ft Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! nu mai scriu nimic.se pare ca alfabetul nu mi-e prieten azi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domn' Semaca, v-a trecut raceala????????????????????sanatate multa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! primul wk-end pica pe 1-2 ceea ce probabil este prea devreme pentru ca sa ne vindecam ranile... pe 7-8 nu pot sigur. propun in principiu weekendul 14-16. dar pentru asta vom deschide un nou topic la momentul oportun. Eu zic sa incercam pe 1-2.... Nu e neaparat nevoie sa plecam de vineri, putem pleca sambata dimineata si ne infigem direct in trasee.... asa macar o sa fie toata lumea treaza :P Cat despre topic, putem sa il deschidem deja.... de asta m-am plictisit, e deschis de prea mult timp :grin: Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! pa 1 nov moi suntem la o nunta. nu avem cum sa venim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! am vrut sa scriu noi suntem la o nunta si nu moi. gata. e clar, nici proba de citit pe litere nu o trec azi. :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Nici eu nu apuc sa-l vraciuesc pe Galloper pana atunci - poate daca vine un samurake pana la eveniment :wink: :grin: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! @vitalie: dar ce ai asa mult de reparat ??? atat de rau e ? Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Semicaseta o am deja - dar trebuie sa repar puntea spate - e o planetara rupta cred. Daca tot am rupt-o vreau sa realizez o dambla mai veche - sa pun o punte de mitsu cu blocant in locul celei originale. Totul depinde de cat de repede fac rost de punte. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! aaaa.... pai atunci e alta treaba.... nu e vb de reparat, e vb de upgrade. Bafta ! Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! @ semaca, in special si @ toti ceilalti : pe 14 - 16 nov. mi se pare foarte bine. Parerea mea. Sa vedem ce zic si ceilalti. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! GATA! ma duc sa deschid alt topic! Bun inteles ca putem inca posta poze pe acesta. Inca sunt bolnavior...mersul cu IMSeul deschis pe laterale dauneaza grav sanatatii ... un fleac...o mica pneumonie ...dar interstitiala....stie baiatu' Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! sanatate multa domnu' Semaca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Aoleu' domnu' Semaca. E cam nasoala asta din cate am inteles eu. Mai ales la adulti. Iti dorim cu totii "Insanatosire Grabnica" pentru a putea sa mergem din nou la Bozioru. Am vazut si noul topic. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Ai grija de tine bre nea Semaca........bafta si sanatate maxima iti doresc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate