Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA!

andy68

Postări Recomandate

Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA!

seara buna :banana in legatura cu rotile de la galloper aveti dreptate: sunt montate invers :ha: dar stiti de ce?pai la initiativa lui vitali si sprijnit de mine dupa betia groaznica de vineri, inainte sa placam pe traseu sambata am schimbat rotile intre galopere respectiv 2 simex-uri de pe fata de la mine s-au montat pe puntea spate la vitali iar rotile lui le-am montat la mine (uitati-va cu atentie la pozele de sambata din traseu) :banana :banana :banana oricum ceea ce a iesit nu cred ca a mai incercat cineva in romania asa ca inca o data suntem unici.incurcatura a venit duminica cand am montat rotile la loc nu am fost atenti(ca sa nu zic ca eram mahmuri)la sensul de rotatie!e ,ce ziceti de asta? :banana :banana :banana :banana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 301
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

incurcatura a venit duminica cand am montat rotile la loc nu am fost atenti(ca sa nu zic ca eram mahmuri)la sensul de rotatie!e ,ce ziceti de asta? :banana :banana :banana :banana

Ce sa zic. Poate ca daca erati si mai mahmuri, cumva din greseala le montati invers fata de cum au nimerit pe masina si atunci erau ok :ha:

In alta ordine de idei, sper ca inainte sa faceti manevra de schimb, ati verificat ca dimensiunile cauciucurilor sa se potriveasca, nu??? Nu de alta, dar daca diferentele sunt mai mari decit permite legea, problem la transmisie. Adica se poate fufu, face buba si atunci bai mare.

Hm. Oare cum de s-au rupt atitea la celalalt hyundai???

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

@ niku iorga: FABIANEEE ! Am impresia ca ori ai filmat "cu capul in jos" ori ai descarcat de pe camera in acest mod.

In acest mod e filmul pe CD/ul de la tine. Abia azi am vazut.

Ca sa vad filmul, ar trebui sa intorc monitorul cu fundul in sus.

Ma scuzati d-le Fabian. :sr Asta se intampla doar in winamp. Cu BS player-ul se vede normal. Scuze ! :h5 :uameni :sr

4x4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare