yoyo Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Salut la toata lumea :) Urmaresc acest forum de ceva vreme dar doar acum mi-am facut cont ca membru.Imi place off-road-ul dar mai mult merg ca si copilot cu prietenii din zona mea,am si participat la un concurs ca si copilot si ma impresionat foarte mult. Am avut o ocazie de curand si am achizitionat un Grand Cherokee 5.2 v8 din 98.Doamne ce motor are masina asta :) da doamne ce consum are :)) Este impresionant motorul,cutia automata imi place la nebunie dar dupa cateva ture mi-a golit buzunarul :)) am citit aici pe forum ca un asemenea jeep chiar consuma 80 - 100% in deal dar chiar asa ie realitatea ? Motorul merge rotund schimba cutia perfect dar fumega,ce-i drept nu i-am schimbat inca ulei .. filtre ... nici nu stiu daca o sa fac inca asta,jeepu asta ie ceva de genu "traieste clipa si momentu " :)) o sa mai fac cateva ture cred si in cele din urma o sa il dau sa imi recuperez banii:)) bine care i-am dat pe el nu si de benzina folosita :)) in orice caz asa motor ie adevaraciune de la sunet pana la miscare :).Am sa adaug si cateva poze daca imi dau seama cum se adauga.Oricum masina este stoc. http://img17.olx.ro/images_mercadorro/89977910_2_644x461_jeep-grand-cherokee-52-v8-fotografii_rev007.jpg http://img17.olx.ro/images_mercadorro/89977910_3_644x461_jeep-grand-cherokee-52-v8-jeep_rev007.jpg http://img17.olx.ro/images_mercadorro/89977910_4_644x461_jeep-grand-cherokee-52-v8-auto-moto-si-ambarcatiuni_rev007.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 E tractiune spate masina asta? Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 se pare ca este 4x2 un motor V8 crezi ca va consuma putin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 Ie ca ie adevaraciune ? :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: P.S. Cine ti-a spus ca masina asta este din '98 :grin: Edited January 24, 2016 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoghi Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 Și cati bani ziceai ca vrei sa recuperezi?:wink: Am in curte un englez si un american :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 Ce carcotasi sunte-ti :)) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 Am si eu un 5,2 V8. Intradevar, motorul suna tare frumos. Consumul, da, in padure, in sarcina, papa de nu iti vine sa te uiti la bord sa vezi cum coboara acul. Mie ultima data, in regim de concurs, mi-o luat 100 %. Daca mergi mai usor si fara forja, ia undeva la 50-60 %. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 Voi vorbiti serios, exista Cherokee cu 5,2 - 4x2?!?!? Daca-i asa, in conditii de namol sau zapada, ar trebui sa consume mult mai mult decat unul 4x4, nu? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 Evident ca exista, cel in discutie chiar asa pare a fi, in sua pe autostrada e numai bun :), sau era pentru vremurile care a fost gandit. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danciucu Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 să înţeleg că doar pentru tractare au fost gândite astea ? XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 Pentru mers pe unde ai nevoie de 4x4 , sigur nu au fost gandite . Niciodata nu am inteles de ce exista la asemenea masini si varianta 4x2. Banuiesc ca nu de consum i-au taiat o punte tractoare, ca motorul ala cat un Matiz de mare numai economic nu este . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 ai fi surprins da motorul e mai mic decat cel de patrol sa zic astfel si aici ma refer la lungimea lui :) iar de greutate blocul de 5,9 e mai usor decat cel de patrol :) asta doar comparatie sa spunem "la mana"ca de cantarit daca vrei le cantaresc la primavara :):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 Am vazut multe Grand Cherokee cu diferite motorizari chiar foarte mari doar cu tractiune spate, Cateva cherokee 4.0 L cu tractiune spate, dar la o cautare mai temeinica exista chiar si Wrangler :ha: http://photoofcar.com/Cars/Jeep-Wrangler-Unlimited-2008-Black-SUV-Sahara-Gasoline-6-Cylinders-2-Wheel-Drive-Automatic-With-Overdrive-76018/jeep-wrangler-unlimited-2008-black-suv-sahara-gasoline-6-cylinders-2-wheel-drive-automatic-with-overdrive-76018-2028262p.html Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 @Flow ... asta e tare , Wranglere cu tractiune spate :))))) .... e prima data cand aud .... ce naiba, au facut o minireducere de pret la cutia de transfer .... sau are pb si merge doar cu tractiune spate ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 De cand i au luat astia de la Fiat au luat proaatele obiceiuri de la italieni:) defapt cred ca astia se oftica pe Renault si au luat exemplu de la Duster canuma asta mai e cu 4x2 :) eu astept varianta fe jeep wrangler cu motor transversal si tractiune fata:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 Multi posesori de Rubicon nu folosesc vreodata 4x4 daramite blocantele, atunci de ce sa faci un Wrangler Sport, sahara, 4x4 cand exista clar clienti care il utilizeaza doar pe sosea, si il cumpara doar pentru cum arata, sau pentru ca mai are un prieten, sau pentru ca arata bine fara usi decapotat, mai sus avem exemplul concret. Jeep face "masini de teren" cu mult inainte sa fie preluati de fiat, pana apare Wrangler ul cu tractiune fata te poti bucura de Jeep Patriot doar cu tractiune fata :) The Jeep Patriot (MK) is a compact crossover SUV introduced in early 2007 by Jeep. It debuted ... Both front-wheel drive and four-wheel drive are available. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 @Flow: "atunci de ce sa faci un Wrangler Sport, sahara, 4x4" astea sunt variante de echipare la fel ca si la orice masina, cu piele, fara, etc.... ce eu in comun, important, este ca sunt si 4x4 :D 4x4 e cea mai cheala Sport-ul are cateva optiuni... Sahara e full echipata , inclusiv dual top, doar ca fara blocanti, optional un LSD care merge pus si la restul ... si tot variante de Sahara mai sunt MOAB, Mountain, Artic .... si respectiv , suplimentar, optiuni gramada sa pui pe ele... asta aduce banuti fabricantului si in special Dealer-lui de masini.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 Off topic am gasit undeva(cineva ma informat de existenta uneia) o sahara MOAB Swb cel putin asa era descrisa cu D44 fata si D44 spate full clima si nu mai stiu eu ce abureli dar ziceau ca e 2,7crd la pretul de 14.000 euro cu sub 100 de mii km la bord ma lamureste si pe mine ce poate avea aceasta MOAB? si daca isi merita banii? eu personal nu prea imi dau seama ca nu cunosc modelul Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 Pentru mers pe unde ai nevoie de 4x4 , sigur nu au fost gandite . Niciodata nu am inteles de ce exista la asemenea masini si varianta 4x2. Banuiesc ca nu de consum i-au taiat o punte tractoare, ca motorul ala cat un Matiz de mare numai economic nu este . probabil din aceleasi motive pentru care au facut si toyota hilux 4x2 Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 uneori producatorul mai si experimenteaza,incearca anumite combinatii de punti de transmisii de motoare si desigur apoi vinde sau nu o anume combinatie nu e ne voie sa va spun ca sunt multi din cei cu jeep care isi scoteau cardanul fata s anu le consume, cel putin vara faceau asta :) 5,2-ul linge undeva la 16 litri de benzina mers intins, stiu asta ca eu am avut un 5,9 si benzina imi sugea 18 -19 litri si pe gaz lua cam 22. :) oricum consumurile alea de 100% :) mi se par enorme dar nu neobisnuite :) eu la un 1,5 diesel de duster i-am scos 37% :) asa c anu ma mira la 5,2 si benzina:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 NU va mai agitati. Omu o pus masina la vanzare pe OLX la 750 de euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 NU va mai agitati. Omu o pus masina la vanzare pe OLX la 750 de euro. :) probabil nu putea sa o posteze aici :) sau s-a suparat cand a aflat ca a dat banii pe una cu tractiune spate fara 4x4 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 e pretul correct :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 e pretul correct :) Daca-i asa corect de ce nu o cumperi ? parerea mea este ca si daca e gratis tot foarte scumpa e :ha: am si argumente pentru afirmatia asta :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Re: Jeep Grand Cherokee 5.2 v8 an 98 Daca-i asa corect de ce nu o cumperi ? parerea mea este ca si daca e gratis tot foarte scumpa e :ha: am si argumente pentru afirmatia asta :grin: zimi si mie de ce:) ca dupa am cautat pe net masini de genul si sunt rarute :) ma tenta pt un buggy da cautam un WJ de 4,7 mai bine:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts