cobrra Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 pe data de 30 ianuarie ...se organizeaza o intalnire cu caracter de socializare si recreere pe zona de offroad in perimetrul ploiesti plopu harsa seciu ...cu dificultate de traseu usor si mediu...avand ca si principal obiectiv relaxarea la inceput de an... aveti in vedere ca dotarile minime necesare pentru traseul mediu sunt anvelope specifice precum si sufe..troliu...si lanturi... se vor face doua trasee in paralel precum si in fuctie de vremea respectiva ..nelipsitul gratar... fiecare se autogospodareste cu cele necesare..... se va acorda intotdeauna sprijinul necesar pana la terminarea traseelor... locatia de intalnire precum si ora : statie rompetrol blejoi orele 9.30 ... cu plecare ..10.00 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Vin si eu cu @Tibone. :h5 Ne vedem la Rompetrol Blejoi. :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Daca aveti masini !!! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Daca aveti masini !!! Trebuie sa fac joi revizia MRL-urilor...:hl Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 nu uitati sa aveti in vedere starea meteo care din pacate ....a inmuiat asfaltul sa zic asa :))) se va face traseul in functie de dotarile fiecaruia dintre participanti ! :grin: noroi noroi ...:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 nu uitati sa aveti in vedere starea meteo care din pacate ....a inmuiat asfaltul sa zic asa :))) se va face traseul in functie de dotarile fiecaruia dintre participanti ! :grin: noroi noroi ...:2dr Cu c in loc de i Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Cu c in loc de i jucariile sa fie cat de cat pregatite si copiloti cu aparatele foto ... ca in rest...distractia este asigurata :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Impreuna cu Iustin voi fi alaturi de ceilalti participanti ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Impreuna cu Iustin voi fi alaturi de ceilalti participanti ! sunteti bine veniti !!! :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Cobrra...sarpe veninos.... te salut!:h5 Imi este foarte dor de o iesire model Cobrra, la urmatoarea sper sa fiu pregatit:wink: Va urez distractie maxima! Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Incepem sa ne adunam. Editat Ianuarie 30, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 distractie sa aveti ;) Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Azi am avut parte de ceata, soare, noroi, zapada, vant, gheata dar am revazut prieteni vechi si noi! :clb A fost o iesire pe cinste si ne-am simtit f.bine! :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Padurea Seciu, mereu surprinzatoare! :grin: 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Sa fie bucurie, sa fie veselie :h5!!! :kLa multi ani, Cobrra :be!!! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 (editat) Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 O zi superba ! Masini,prieteni,cunoscuti sau necunoscuti ,soare,noroi,o tuica,o bere sau un vin, voie buna si dorinta de miscare.Toate astea-poate si altele au facut din cele 6 ore de bantuit pe coclauri si 2 de gratareala deliciul unei zzile de sambata ! Sa ne fie de bine si ...la mai multe . Multi ani frumosi cu sanatate Cobra ! baciu Editat Ianuarie 31, 2016 de baciudibaciu baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Felicitari domnu' Cobrra pentru aceasta iesire ! Totul a fost perfect incepind cu noroiul si terminind cu gratarul !!! Postez si eu trei filmulete facute cu aparatul lui Iustin, urmind ca fotografiile sa le posteze el. https://youtu.be/tJ43hjKlafg https://youtu.be/QIRsrZ9i4nA https://youtu.be/WRiKNz3p9o4 "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silvrache Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: 30-ianuarie ..soft-mediu plimbare padure zona ploiesti by cobrra4x4 Nu aveti ai track ul de la iesire? 1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate