alin-jeep Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Ingrediente : - una bucata Jeep Wrangler Tj + motor 2.8 crd + cutie automata + punti Nissan Patrol + long arm (bucsa + balljoint) + transfer DANA 300 + roti 35x12.5x17 MT pentru strada + roti 35x12.5x17 Booger pentru teren + cardane HD + bari fata spate HD + led bar + blocant spate original Nissan + blocant fata ARB + mrl-uri AVM HD + bara Panhard HD reglabila + + + ... ...povestea-i lunga Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 (edited) Re: Proiect -Bestia Nera adica vrei sa spui ca ii pui punti de Patrol, ca 2.8 CRD deja are pe el si e si omologat in carte :) - intreaba-l cu cat vinde jantele pe clientul tau ? - si inca ceva, spune-i sa faca RAR-ul inainte sa o modifici :) ... ca fostul proprietar deja e turbat ca inca se circula cu numerele si cu actele pe numele lui de anul trecut din MAI lui si nu a fost inca declarata la fisc !!! Edited February 9, 2016 by worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 (edited) Re: Proiect -Bestia Nera adica vrei sa spui ca ii punti de patrol, ca 2.8 CRD deja are pe el si e si omologat in carte :) Corect Boss :hi are motor deja cu care am mers din Ploiesti pana langa Brasov unde a crapat :ha: avea si ceva combinatii dubioase de punti care la prima mea iesire pe iarba au crapat :beat Eu zic sa o lasam asa fara detalii la ce a fost ... rezolvat si cu inmatricularea :hi Edited February 9, 2016 by alin-jeep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera De pe ce provine ansamblul motor-cutie? Jk? sau? Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera De pe ce provine ansamblul motor-cutie? Jk? sau? KJ :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera Va iesi ceva interesant:br LedBar-ul vrei sa il pui deasupra parbrizului? Sau pe bara undeva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera Va iesi ceva interesant:br LedBar-ul vrei sa il pui deasupra parbrizului? Sau pe bara undeva? Ledbar-ul se vede in prima :ft .Era montat cand a ajuns la mine .Eu doar trebuie sa rezolv cu fluieratul infernal pe care il face de la 40 km/h :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdragos Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 (edited) Re: Proiect -Bestia Nera Masina asta a stat si pe mana mea cateva zile cu doar cateva luni inainte sa schimbe propietarul,si era impecabila din absolut orice punct de vedere,ori e ghinion ori nu s-a asteptat sa se cunoasca masina.Combinatia dintre cuplul motorului si puntile alea nu era perfectiunea intruchipata dar pentru ca a vrut vechiul propietar sa fie era excelenta,parerea mea,eu altfel nu imi explic cum s-a facut muci o masina nu buna,foarte buna,tinand cont ca il stiu pe propietar si pe masina dinainte sa treaca pe diesel,iar modificarile le-am vazut indeaproape,de investitie nu mai vorbim.Nu s-aU vrut alte punti pentru ca era folosita in principal pe asfalt,asta a fost si cauza schimbului de motor. Cred ca a fost confundata cu o tubulara. Nu era nici o combinatie dubioasa,modificarile au fost facute de propietar si el a pus pe masina ceea ce a crezut el ca e mai bun pentru el dar fara sa exagereze,pe spate a pus un Chrysler 8.25 iar puntea originala de pe ea ca defapt mai tot ce s-a dat jos de pe ea sunt la noi la hala. Parerea mea ca se exagereaza cum ca era un jeg si acum e o bijuterie,parca am fi la teleshoping cand toate cutitele nu taie nici untul iar shogun taie fier beton de 12 doar printr-o lejera presiune :ha::ha::ha: Edited February 11, 2016 by Astral Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 (edited) Re: Proiect -Bestia Nera Dragos, 1-vezi tu undeva scris cuvantul ,,jeg'' ? 2-s-a pomenit undeva despre cine,ce si cum s-a facut la masina asta ? 3-nimeni in afara de voi nu stia ca masina a trecut si pe la voi in afara de voi -voi ati dezvaluit asta 4-eu incerc sa fac o prezentare a lucrarii pe care o fac eu si fac masina cum imi place mie 5-proprietarul mi-a dat mana libera,ma bucur pentru increderea acordata si incerc sa nu-l dezamagesc ...asa ca ,,mucles'' ca aici vorbesc eu :old P.s. Totusi daca tot era asa de grozava de ce a vandut-o ,ca sigur a pierdut o ,,armata'' de bani in ea ? Raspund tot eu : l-a dezamagit ...si mana ta ce a facut la ea cat timp a fost la tine ? ...hai sa nu mai fim offtopic Edited February 10, 2016 by alin-jeep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera Ledbar-ul se vede in prima :ft .Era montat cand a ajuns la mine .Eu doar trebuie sa rezolv cu fluieratul infernal pe care il face de la 40 km/h :h5 Scuze, neatentia e de vina. Cand aveam Samuraiul aveam si eu un ledbar pus tot acolo sus pe rama parbrizului si tot asa cum zici fluiera la viteza(tot asa pe la 40-50 km/h). L-am lasat asa ca ma obisnuisem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo31 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 (edited) Re: Proiect -Bestia Nera Sa ma bag si eu un pic in seama. Masina are un interior lucrat excelent si nu cred ca poate suferi comparatie cu un alt TJ - nu din care am vazut eu Schimbarea de motor a fost OK. Faptul ca a crapat pe drum nu o luam ad literam,se mai intampla nu am comentat nimic. Experienta lui Alin nu a fost dintre cele mai placute. Actele au fost facute a doua zi dupa ce s-a perfectat contractul de vanzare cumparare final deci va rog sa nu mai insinuati lucruri neadevarate. RAR-ul a fost facut de doua ori o data la Ploiesti , o data la Zalau nu din vina cumparatorului. La perfectarea finala a actelor masina era deja la Jibou. Deci prin urmare eu am fost cel pus pe drumuri , acte trimise in sus si in jos dar nu am comentat nici atunci nici acum. Dar de aici pina la afirmatiile de mai sus cred ca este o diferenta ca de la cer la pamant. CA masina nu a fost declarata la fisc astea cred ca sunt afirmatii grave care nu prea cred ca ar trebui facute in necunostinta de cauza. Masina are numere de PH si impozitele la zi.Nu este inscrisa pe Bulgaria ori alte prostii. Acum ca am lamurit povetse legalitatii si fiind posesor de drept sper ca imi acordati dreptul sa o dau pe mainile cui cred eu ca are o istorie in spate si poate avea beneficia deincrederea mea. Si eu in general sunt Toma necredinciosul In general se vrea altceva d ela masina aceasta si il las pe Alin sa dezvolte. Sa mambag eu ar fi penibil intr-o oarecare masura Si referitor la performantele dinamice ale masinii inainte de modificare - vobla ca toti dracii. Nu prea imi dau eu seama cum era masina de strada. Hai sa zicem ca astat mult nefolosita.Dar nici asta nu comentam. Am luat-o asa cum era si mi-am asumat-o . Dar sa nu o transformamam in cea mai cea..... De aici incolo il las pe Alin... Maestre.... Edited February 10, 2016 by leo31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdragos Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera Leo,si eu tin sa lamurim cat se poate din lucruri pentru ca dupa cum bine sti noi am discutat de masina asta. Treaba cu actele nu e problema mea,nu eu am sustinut ceva in acest sens,nu cunosc si nici nu ma intereseaza,deci nu pot sa afirm ceva in acest sens. In schimb din punct de vedere mecanic masina la acea vreme o cunosteam bine,din cate imi aduc aminte ultima data a venit la mine sa-i dau niste bucsi pentru bartele reglabile,nu aveam pe stoc asa ca am luat la masurat toate bucsile sa gasim ceva apropiat,imi aduc aminte ca am gasit niste bucsi mai mari in diametru cu cca 3mm,stiu ca le-a dus la strunjit si le-a montat pe alea.Inainte sa schimbe bucsile astea am avut cateva zile masina pe mana si mergea impecabil. Eu nu am facut vreo aluzie la Alin,ne cunoastem bine toti 3 si eu personal ii las masina pe mana lui Alin fara sa imi fac probleme,dar a facut unele referiri la masina pe care eu personal le-am considerat sa zicem distorsionate. Asa cum ti-am zis si tie la acea vreme sustin si azi,masina era intretinuta si nu sa lucrat la ea in bataie de joc,vechiul propietar intretinea masina si cum dadea semne ca ceva urmeaza sa cedeze imediat schimba ceva. Daca chiar se vrea pot face rost si de facturile cu tot c a luat de la mine pentru masina,si a mai luat si din alte parti. Pe urma ca unii au niste asteptari si alti au altele e perfect adevarat. In rest,sa o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai momente placute. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdragos Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera Dragos, 1-vezi tu undeva scris cuvantul ,,jeg'' ? 2-s-a pomenit undeva despre cine,ce si cum s-a facut la masina asta ? 3-nimeni in afara de voi nu stia ca masina a trecut si pe la voi in afara de voi -voi ati dezvaluit asta 4-eu incerc sa fac o prezentare a lucrarii pe care o fac eu si fac masina cum imi place mie 5-proprietarul mi-a dat mana libera,ma bucur pentru increderea acordata si incerc sa nu-l dezamagesc ...asa ca ,,mucles'' ca aici vorbesc eu :old P.s. Totusi daca tot era asa de grozava de ce a vandut-o ,ca sigur a pierdut o ,,armata'' de bani in ea ? Raspund tot eu : l-a dezamagit ...si mana ta ce a facut la ea cat timp a fost la tine ? ...hai sa nu mai fim offtopic Initial am scris un raspuns punctual,asa ca al tau,dar am considerat ca nu era momentul. Cand scriem se incing degetele si ne mai scapa aiurea,se intelege gresit sau se unfla tarata in noi. Asa ca astept sa ne vedem fata in fata si sa dezbatem subiectul si predicatul. Dar nu cred ca se va intampla prea curand ca nu te tii de promisiune,treaba ta,te tai de la macheta.:h5 Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera Initial am scris un raspuns punctual,asa ca al tau,dar am considerat ca nu era momentul. Cand scriem se incing degetele si ne mai scapa aiurea,se intelege gresit sau se unfla tarata in noi. Asa ca astept sa ne vedem fata in fata si sa dezbatem subiectul si predicatul. Dar nu cred ca se va intampla prea curand ca nu te tii de promisiune,treaba ta,te tai de la macheta.:h5 Daca am zis am zis . Va fi o predare personala .Eu nu am specificat cand :grin: ...ma tai nu ma tai de vizita mea nu scapi :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo31 Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera Dragos, Eu m-am atacat pentru ca s-au facut afirmatii referitor la corectitudinea desfasurarii procesului de vanzare cumparare. In rest fierul e fier se repara se strica si toti stim ca o masina stata ridica unele probleme. A fost ceva, se vrea altceva si o sa iasa cu totul altceva din mainile lui Alin:)))))) . Mai bine la asta ma refeream :) Trebuie sa ne intalnim sa te prind si pe tine la o iesire undeva si dezbatem subiectul. Ideea topicului nu este despre ce a fost ci despre ce va sa fie!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdragos Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera Pai da mai Leo dar Mosul este zgarcit la vorbe si da niste explicatii detaliate precum ordinele generalilor.:grin: Stiu ca timpul e pretios dar el a lucrat atat la masina si a scris 3 randuri,inteleg ca e batranel Mosneagul dar totusi,e lume multa care asteapta ceva mai multe lamuriri. Mosule,hai ca se poate,fa si matale un sfortz si fi mai darnic cu scrisul :old Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdragos Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera Daca am zis am zis . Va fi o predare personala .Eu nu am specificat cand :grin: ...ma tai nu ma tai de vizita mea nu scapi :grin: Pai doar ce ai plecat din zona de cateva zile si nu ti-am vazut palaria pe aici. Mama lui de facebook cum ne pune prietenii in cap. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera Pai da mai Leo dar Mosul este zgarcit la vorbe si da niste explicatii detaliate precum ordinele generalilor.:grin: Stiu ca timpul e pretios dar el a lucrat atat la masina si a scris 3 randuri,inteleg ca e batranel Mosneagul dar totusi,e lume multa care asteapta ceva mai multe lamuriri. Mosule,hai ca se poate,fa si matale un sfortz si fi mai darnic cu scrisul :old Inca putina rabdare ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansoare Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 (edited) Re: Proiect -Bestia Nera ...nu e inscrisa pe Bulgaria ori alte prostii. Sa inteleg prietene ca ne faci prosti pe multi de-aici de pe forum?:grin::grin::grin: Edited February 12, 2016 by dansoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo31 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera ...nu e inscrisa pe Bulgaria ori alte prostii. Sa inteleg prietene ca ne faci prosti pe multi de-aici de pe forum?:grin::grin::grin: Scuze daca cineva a inteles asta. Alte prostii in sensul ca masina circula nu numerele fostului proprietar. S-a facut afirmatia ca masina nu este inscrisa la fisc si s-a insinuat faptul ca fostul prprietar nu se poate descarca de sarcinile fiscale. In rest cred ca fiecare face ce vrea atat timpcat are un RCA care sa nu afecteze ceilalti participanti la trafic. Crede-ma ca si eu as fi inscris-o pe Bulgaria daca nu mi se parea totul mult prea complicat. Astianu merita sa le dai un leu pentru ce ofera dar imi este frica ca va veni o vreme cand o sa ne dea stop si atunci bataia de cap la reinscriere o sa fie prea mare. Si o ata idee a fost sa inscriu masinile pe Germania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo31 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera Inca putina rabdare ........ Si inca ceva Eu lucrez afara. Daca maine nu mai am de lucru am soua solitii pentru masini Bulgaria sau le vand. Ce crezi ca aleg Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera @Leo: eu am fact afirmatia cu actele, deoarece in toamna ma intalnisem cu fostul proprietor care avea informatia ca masina inca circlula cu numere de bucuresti, era nervos si banuia ca inca nu ai declarat-o la finante... imi pare bine ca Alin a trimis copie dupe nr. ... lucrurile sunt CLARE si iti doresc mult success in ceea ce vrei sa intreprinzi cu ea :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo31 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera @Leo: eu am fact afirmatia cu actele, deoarece in toamna ma intalnisem cu fostul proprietor care avea informatia ca masina inca circlula cu numere de bucuresti, era nervos si banuia ca inca nu ai declarat-o la finante... imi pare bine ca Alin a trimis copie dupe nr. ... lucrurile sunt CLARE si iti doresc mult success in ceea ce vrei sa intreprinzi cu ea :) Stai linistit. Noi sa fim fericiti ca belele curg Sa nu mai zic ca a trebuit sa vin de doua ori in Bucuresti pentru ca aia de la administratia financiara de unde a scos masina de la fisc vroiau sa ma vada pe mine. Impresia meaneste ca astia de la administratiile locale din Bucuresti sunt cam cretini. Daca eram sin Vaslui? Am mai patit asa si cu Jimny care l-am cumparat de la cineva din Buc. I-au dat un certificat fiscal complet cretin cu datorii nu era pe zero - o aberatie pe care nu au acceptat-o la inscriere in Ploiesti. Si da-i si lupta- poveste vietii mele. Noroc ca tipul lucra in Ploiesti si nu a mai fost nevoie de drumuri suplimentare. Oricum e o intreaga saga cand vrei sa inmatriculezi masini second. Ajungi la concluzia de mai devreme- mai bine pe Bulgaria. Asta daca nu mai pui la socoteala taxa de prima inmatriculare care astepti de iti ies ovhii daca nu ai pe cineva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera Scuze daca cineva a inteles asta. Alte prostii in sensul ca masina circula nu numerele fostului proprietar. S-a facut afirmatia ca masina nu este inscrisa la fisc si s-a insinuat faptul ca fostul prprietar nu se poate descarca de sarcinile fiscale. In rest cred ca fiecare face ce vrea atat timpcat are un RCA care sa nu afecteze ceilalti participanti la trafic. Crede-ma ca si eu as fi inscris-o pe Bulgaria daca nu mi se parea totul mult prea complicat. Astianu merita sa le dai un leu pentru ce ofera dar imi este frica ca va veni o vreme cand o sa ne dea stop si atunci bataia de cap la reinscriere o sa fie prea mare. Si o ata idee a fost sa inscriu masinile pe Germania. aici total gresit ...de sarcinile fiscale te descarci in momentul in care ai facut contract de vanzare si ai scos fiscal ...de pe tine ca vanzator se radiaza fiscal...deci care sarcini fiscale? Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo31 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Re: Proiect -Bestia Nera aici total gresit ...de sarcinile fiscale te descarci in momentul in care ai facut contract de vanzare si ai scos fiscal ...de pe tine ca vanzator se radiaza fiscal...deci care sarcini fiscale? Pai tu ca vanzator trebuie sa ii dai cumparatorului un certificat fiscal curat fara decar cumparatorul nu poate inscrie masina. Daca tu ca si vanzator nu platesti toate darile intai nu ai teoretic dreptul sa vinzi. Am patit-o de doua ori ca si cumparator....a trebuit sa astept cu masina in curte ca respectivul vanzator sa isi achite darile .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts