mariusb Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: Zgomot groaznic Wrangler TJ 2.4 Bine ca a fost numai aia dar banuiesc ca frecventa bataii se modifica in functie de turatia motorului. bataile se auzeau doar la turatii mici pana la 1200 rpm.Dupa aceea se echlibra si nu mai batea. legat de problema ta de la transmisie sincer ma depaseste deoarece nu cunosc cum ai cutia de viteze. Pana la CV putem sa mi dau o parere dar dupa ..... Oricum eu in locul tau daca sunt convins ca vin batai din CV fara ezitare desfaceam. daca este vreun rulment de echilibrare arbori cu pinioane cu joc poate distruge foarte multe. Gandeste te ca tolerantele pe dantura sunt foarte mici. Daca puteam scoate barca din apa cu tico deveneam fanul lui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Martie 6, 2016 Autor Partajează Postat Martie 6, 2016 Re: Zgomot groaznic Wrangler TJ 2.4 Deci inca nu s-a rezolvat nimic. Am fost cu masina in service si ei au zis ca nu se aude nimic. Nu inteleg cum ca eu aud clar da in fine. Mi-au reparat toba ca sufla si aia si atat. Simtomele sunt: la relanti se aude un ciocanit (se aude slab) sub masina- l-am localizat ca fiind pe la priza de putere a a cutiei(am folosit un stetoscop), unde de altfel s-a si umblat acum doua saptamani, va aduceti aminte ca schimbasera mecanicii rulmentul. In mers se aude zgomotul acela care il puteti auzi si in filmuletul de mai sus. Am mers la mai multi mecanici care au spus ca asa e normal. Refuz sa mananc c...t, cum sa fie normal asta?!:no1. Mai studiez problema. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Re: Zgomot groaznic Wrangler TJ 2.4 Da o fuga pana la mine sa ascultam amandoi cu stetoscopu' ala :wink: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Martie 10, 2016 Autor Partajează Postat Martie 10, 2016 Re: Zgomot groaznic Wrangler TJ 2.4 Salut Alin, te sun saptamana care vine:wink:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 (editat) Re: Zgomot groaznic Wrangler TJ 2.4 S-a rezolvat cu ajutorul domnului Alin (@alin-jeep) caruia ii multumesc si pe aceasta cale pentru ajutor si trebuie sa spun ca am fost ajutat cu mult profesionalism si seriozitate! Se pare ca totul a fost o problema de antifonare. Cand a fost data jos cutia s-a gaurit o membrana de cauciuc care probabil are si rol de antifonare. Zgomotul este acolo dar este estompat de catre materialul respectiv. Am sa fac din pasla un "dop" in zona respectiva care sa vina peste burduful acela interior de cauciuc rupt si e rezolvat. Postez si "dovada":grin: Nici nu stiti cat am mai clatit ochii la minunile din curtea si din atelierul lui @alin-jeep:banana Editat Martie 22, 2016 de MihaiK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Re: Zgomot groaznic Wrangler TJ 2.4 Foarte tare.:ha: Astea sunt "defecte" pe care le gasesti foarte greu. Am patit si eu asa cu un prieten care tot ma batea la cap ca masina lui are un zgomot ciudat la cutie si ca el vrea sa o schimbe si avea lipsa bucata aia de cauciuc de la schimbatorul de viteze. Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Re: Zgomot groaznic Wrangler TJ 2.4 :grin: Nu-i Dracu asa de negru pe cum pare :grin: Ma bucur ca ne-am cunoscut . Felicitari pentru achizitie .Este o masinuta superrrrrrrrr faina doar ca tre sa te obisnuiesti cu gandul ca Wranglerul nu este nici Touareg nici ML nici Q7 nici macar X6 :ha: Wranglerul este Wrangler ............UNIC cu plusurile si minusurile lui Sa ne revedem cu bine :h5 P.S. Pune si tu varsta reala la prezentare -nu-ti fie rusine cu ea - unii dintre noi ne-am dori-o Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate