Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Raliul Faraonilor - super participare romaneasca

ionut73
 Share

Recommended Posts

Pe 5 octombrie incepe Raliul Faraonilor si avem cea mai tare participare romaneasca la un eveniment din elita motorsportului mondial.

VECTRA RACING e echipa cu cei mai multi motociclisti in concurs - 7. Pe langa ai nostri, sub "culorile" Vectra vor alerga 2 dintre cei mai mari piloti de rally raid ai momentului - Casteau si Verhoeven. Felicitari lui Marcel pentru pasiunea si $$$ investiti in sportul asta.

1 - David Casteu

5 - Frans Verhoeven

9 - Marcel Butuza

24 - Ludovic Boinard

29 - Alex Garbacea

50 - Many Gyenes

52 - Dan Tatoiu

Toti alearga pe KTM 690 Rally

Sa le tinem pumnii si sper sa termine cu totii cu bine si cat mai in fata. M-as bucura ca Alex si Many sa se claseze cat mai bine; ei sunt tineri si au tot viitorul in fata.

Hai Romania!

Re: Raliul Faraonilor - super participare romaneasca

Si Mani alearga sub culorile Vectra? Cred ca si asta e o premiera. Imi pare ca lista asta, mai ales varful ei, va propulsa Vectra in varf de clasamente. Pacat ca nu ii putem vedea in actiune.

Samurai incepator

Many va face o surpriza placuta zic eu, daca va avea probleme tehnice , va avansa mult catre varful competitiei, si.... nu cred ca vom vedea prea multe, specific,sunt alte sporturi mai interesante si importante,le tinem pumnii :h5

MANI A CASTIGAT ZIUA A 3-A CU 6 MINUTE In fata lui Casteau si Verhoeven,

Eu zic ca e cea mai mare performanta a motorsportului Romanesc - un roman castiga o etapa dintr-un rally raid de cupa mondiala.

La general a ajuns pe 4 la 14 minute de Grazziani. Eu zic ca se poate un podium.

FELICITARI! Bravo lui! Bravo lui Zsolt! Bravo lui Butuza!

Mani a mai facut azi o demonstratie de fortza si a terminat ziua pe 3.

La general, echipa Vectra a calcat totul in picioare cu 6 rideri in top 10

1 - Casteau

2 - Verhoeven

6 - Mani

8 - Butuza

9 - Ludo Boinard

10 - Garbacea

Cea mai mare performanta a unei echipe romanesti la o competitie din Campionatul Mondial de Rally Raid

FELICITARI!

Datorita reliefului tzarii si libertatzii de a cutreiera pe forestiere si prin toate padurile, romanii sunt bine antrenatzi in acest sport. Pacat ca sunt slab sprijiniti finaciar. La noi nu se investeste decat in fotbal. Pacat. Visul meu e ca intr-o zi sa pot sa particip la Paris Dakar. Mai mult ca sigur ca o sa raman la stadiul de vis, pentru ca trebuiesc multi bani.

Ma bucur pentru orice roman care reuseste sa participe la orice concurs extern. Ma uitam la mashina care o sa participe la raliul de la Bamako, ca nu are sponsorizare cum ar merita. Sunt de admirat acei sponsori mici, care poate ca nu au fortza financiara sa ajute cu o suma mai mare de bani, dar totushi au facut acest lucru. Ma gandesc ca altfel era echipata daca pe ea erau inscrise nume mari de banci, de rafinarii sau firme de electronice. Succes tuturor romanilor care ne fac cinste! Hai Romania!

Never drive faster than your guardian angel can fly...

Ma uitam la mashina care o sa participe la raliul de la Bamako, ca nu are sponsorizare cum ar merita.

cer scuze, poate s-a scris dar mi-a scapat...nu va suparati...ce masina merge la Bamako ? se poate un link catre o discutie (daca a fist aici ), poze , ceva?

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use