Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Regulament DISCIPLINAR-COERCITIV 2016

Postări Recomandate

Incet incet zapada se topeste si tot incet incet de sub ea incep sa apara excrementele gandirii pernicioase si deficitare, ascunse peste iarna de mai marii FRAS, ticluite si slobozite in regulament in ceas de primavara.

Atat mirosul cat si privelistea sunt de toata scatologia.

Legi noi pentru supusi, dară. In sedinta de sambata 13 Februarie 2016 s-a aprobat REGULAMENTUL DISCIPLINAR-COERCITIV al FRAS.

Reiese, dupa o lectura relaxata, ca daca ai licenta de sportiv la FRAS platita pe anul 2016, nu ai voie sa participi la nici o competitie sau manifestare automobilistica neautorizata de FRAS. Adica toti sportivi de la CNOR care isi iau licenta anuala off-road de la FRAS nu au voie sa participe la nici o competitie care nu a fost in prealabil “avizata” sau “autorizata” de “Cerberul” FRAS.

Adica eu platesc din banii mei o licenta la tine la “organism” si tu dupa aceea imi bagi organu’, daca vreau, tot pe banii mei, sa ma duc sa ma exprim automobilistic unde cred eu ca doresc, daca nu ai “avizat” tu manifestarea respectiva. Bravo domnilor!

REGULAMENT DISCIPLINAR FRAS

Art.19.- ÎNCĂLCĂRI, litera l

l.- participarea unui sportiv/echipaj, arbitru, oficial sub orice formă la un concurs automobilistic indiferent de natura acestuia, care nu a fost autorizat sau avizat de FRAS, se sancţionează cu suspendare de până la 6 etape și amendă de 500 de euro;

vezi articol:disciplinar.jpg.e582f61349bf8e246b54d5d725a4d70c.jpg

download regulament disciplinar:

http://fras.ro/ro/wp-content/uploads/2016-Regulament-Disciplinar-propunere.pdf

Daca totusi cutezi sa o faci vei fi amnedat cu 500 de euro si suspendat 6 etape!!!

Asa ca...s-a cam dus democratia si asa inexistenta si demult apusa a FRAS-ului, bicefal la ora asta...are doi sefi, aparent, dintre care unul dicteaza (Crinu) si celalalt efectueaza, o fantosa, (Norris).

Si ca sa nu va plictisiti, sau ca sa va distraga atentia de la gogomaniile nesimtite ce tocmai au fost elaborate de ei, au marit si taxa de licenta de la CNOR la 75 de euro...cu 50% adica..."E foame de bani e foame de bani baieti"

Mancurtizarea (depersonalizarea, indobitocirea) sportivilor CNOR de catre sefii FRAS continua.

Nu pierd timpul domnii de la FRAS...asa cum se spune la competitii "ce nu poti sa faci cu roata, faci cu pixul" (la contestatii) asa si dumnealor, ce nu pot face cu managementul, fac cu coerciţia.

Adio prietenesti si alte forme de manifestare pasnica a pasiunii comune daca nu sunt obladuite de cerberii de la...eternul FRAS.

Pe scurt: FRAS-ul de acum inainte va va dicta si va va da sau nu voie sa va dati unde vreti sa va dati, simplu, nu?.

Asta in cazul in care dumneavoastra doriti sa platiti la FRAS pentru o licenta off-road anuala…daca mai (!) doriti.

Bate vantul primaverii…si al schimbarii…

Va urez un an nou plin de minte, vointa si putere de schimbare...pestele de la cap se impute.

Ps:

Sunt sigur ca sportivii CNOR nu sunt atat de prosti pe cat ar vrea sefii FRAS.

Editat de Radu Chelaru
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Regulament DISCIPLINAR-COERCITIV 2016

.

....are doi sefi, aparent, dintre care unul dicteaza (Crinu) si celalalt efectueaza, o fantosa, (Norris).

.....

Fii amabil, te rog, dar m-ai pierdut de tot : nu exista si un sef al CNOR....?

Ca nu mai inteleg nimic care cu cine si in ce fel.....care si pe tarlaua cui dicteaza ???

Link spre comentariu

Fii amabil, te rog, dar m-ai pierdut de tot : nu exista si un sef al CNOR....?

Ca nu mai inteleg nimic care cu cine si in ce fel.....care si pe tarlaua cui dicteaza ???

O fi fost de acord.

N-o avea incotro.

Nu-l intereseaza.

N-o avea cine sa-l asculte.

Nu o sti sa se faca ascultat.

Nu i s-o auzi vocea.

Nu o sti sa se impuna.

Nu conteaza, el ca Presedinte.

Nu conteaza pentru el ce se intampla.

Sau toate la un loc.

Sau e victima colaterala, generand terte victime colaterale, recte, pulimea.

Nu si-a inteles inca menirea si interesele cui trebuie sa le apere...din obisnuinta/inertie se ploconeste unde stie.

Si pana la urma, e loial in felul lui, nu musca mana care l-a uns Presedinte.

Ps

Parerea mea.

Pps

Dar nu el e decide in vreun fel.

El e veriga slaba.

El e la randul lui viitoare fostă carne de tun pentru boier.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

O fi fost de acord.

N-o avea incotro.

Nu-l intereseaza.

N-o avea cine sa-l asculte.

Nu o sti sa se faca ascultat.

Nu i s-o auzi vocea.

Nu o sti sa se impuna.

Nu conteaza, el ca Presedinte.

Nu conteaza pentru el ce se intampla.

Sau toate la un loc.

Sau e victima colaterala, generand terte victime colaterale, recte, pulimea.

Ps

Parerea mea.

Pps

Dar nu el e problema.

El e veriga slaba.

El e la randul lui viitoare fostă carne de tun pentru boier.

Hmmmm, deja esti prea criptic pentru neuronii mei, deci schimb canalul si trec pe bulgari.....ca pe vremuri. :ha:

Link spre comentariu

In cazul asta iti iei licenta one-event si te duci sa te dai pe unde vrei/te simti bine...ca e FRAS/CNOR sau ACR, :-P care din pacate nu mai are dreptu' sa organizaze competitii sportive pe teritoriul Romaniei. Asa am auzit...dar e singurul recunoscut FIA, ca e membru' fondator!

Sunt curios cum o sa rezolve FRAS (firma privata) chestia asta cu FIA?

Urmaresc cu interes, vorba lu' Johannis! :ha :fk

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

deci daca eu ca "sportiv"licentiat GTC daca ma dau la orice zindrofie cu oane event am scapat de amenda?:)

apropo se aplica si campionatului de trial? ca anu asta imi e cam sila sa mai fac altceva:):):) iar la trial daca nu se face ceva pe bune de nu il rog pe Duke sa imi imprumute foresterul :)

Link spre comentariu

Radu eu nu cred ca este vorba de Romania!

Moneda noastra este leul si toate amenzile sunt im euro !

Si lipsesc pedepsele cu inchisoarea !!!!

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Citesc :happy de la art.9 in jos si ma crucesc!:hl

Daca (neo) comunistul/militian dragnea:fk nu a reusit sa impuna "Legea Defaimarii" iata ca Noriss:no a reusit pe mosia lui.:smb

Adica acest ''regulament'' a fost votat/adoptat/asumat :daisazacaji5: de toate cluburile :clb afiliate FRAS, :shrk recte cotizante?:fr

Nu pot spune decat :ce aaa...felicitari!:k :bleah

:av Nea Nicu chiar a :sl sau s-a transformat?:pt

Editat de nessum

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Uelcam beac ...stimate Domozina al offroadului romanesc ... :ha:

Ai grija sa nu te exerciti prea rau pe acilea, ai vazut ca scrie la regulamente sa nu iti ia baietii aptipildu ala din coltu parbrizului ...cu "ai lov iu ofroade, jur!" Daca vrei dupa aia sa te inscri in echipa robinhuzilor ...trebuie sa treci intai testul cu litalgion... :ha:

In varianta finala probabil ca vor exista si pedepse cu inchisoarea inclusiv expulzarea din Romania a celor care indraznesc sa se duca putin si cu capra vecinului ...Totul e pe principiul "Fie paine cat de rea, sa nu cutezi vreodata a manca si mamaliga!" Mamaliga e a naibii de buna, mai ales cand o mananci rece si pui langa o pastrama de oaie incinsa din care curge seul.

Dar nu are rost sa te apuci la batranete de chestii nesanatoase si necinstite! :ha:

Nu te-ai prins asta e trendul ... asa ajuta ei "tinerele" talente ...sa nu se mai apuce de offroad prafosionist...sa aiba si pensionarii aia de nu au castigat niciodata nici macar experienta ...o sansa, sa ocupe si ei un loc cat de mic pe podium. :ha:

LE ...una care potriveste perfect

https://www.youtube.com/watch?v=83RG_JabSMI

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Citesc :happy de la art.9 in jos si ma crucesc!:hl

Daca (neo) comunistul/militian dragnea:fk nu a reusit sa impuna "Legea Defaimarii" iata ca Noriss:no a reusit pe mosia lui.:smb

Am crezut ca exagerezi si am downloadat regulamentul ca sa citesc articolul respectiv...

Ai dreptate... Cred ca Dragnea si-a bagat coada si aici :happy

art9.JPG.27cd4af95d03c155119d0550f0b25dfa.JPG

Cam mare discriminarea aici... Adica tu daca esti membru FRAS nu ai voie dar altii care nu sunt, pot defaima FRAS-ul...

Culmea e ca tu esti si cel care plateste... :grin:

Editat de Max
Link spre comentariu

Am crezut ca exagerezi si am downloadat regulamentul ca sa citesc articolul respectiv...

Ai dreptate... Cred ca Dragnea si-a bagat coada si aici :happy

[ATTACH=CONFIG]259219[/ATTACH]

Cam mare discriminarea aici... Adica tu daca esti membru FRAS nu ai voie dar altii care nu sunt, pot defaima FRAS-ul...

Culmea e ca tu esti si cel care plateste... :grin:

Astia sunt de 4x4 ori tupeisti...asa...in general...sigur sunt legiferate atat nesimtirea cat si tupeul, undeva la un paragraf...astfel isi pot justifica actiunile...asa in general...

E trist ce se intampla domnilor...trist...foarte trist.

O sa stam ca viermii de cacat, in cacat, doar in cacat...nu vom scoate capul la lumina niciodata...pentru ca suntem laşi domnilor...LAŞI!

Iata ca FRAS, ca orice organism totalitar fara scrupule, a trecut la reprimarea disidenţei...felicitari...Viva la Revolucion!

le

Sper ca domnii din capu' la FRAS sunt constienti ca nu ocupa fotoliile acelea pentru o eternitate (sau ne pregatesc inca o surpriza regulatoare prin care sa se numeasca pe viata, ca au vazut ca le tin potlogariile) si...roata in toate sporturile...e rotunda domnilor...se "intoarce"

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Oricum am fost apostrofat ca in nici un sport nu sportivii fac regulamentele. Corect. Insa cei care au inceput acest "sport" au facut reguli pentru ei, acum continuam noi. A nu se intelege "ei" pe o parte si "noi" pe alta. Nu cred ca sintem atit de numerosi incit sa fie nevoie de ceea ce se intimpla si sa fie aplicabila vorba "daca nu-ti convine muta-te la alta masa". Si nici nu ma sponsorizeaza cineva sa accept pumni in gura. Sa fim sanatosi ca la cati bani cheltuim cu masinile si taxele...putem face linistiti alte lucruri. Am constatat cu mahnire ca nu se vrea sa se simplifice nimic pentru a aduce un suflu nou pentru ca sint unii care vor sa iasa pe locul 1 chiar daca concureaza singuri. Unde este competitia? Pe aceia ii asigur ca vor termina daca nu pe locul doi sigur sigur treiul il prind! Asa ca fiti fericiti! Sinteti pe podium:banana:banana

Sa fim sanatosi!

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Mai tineti minte topicul mârşav prin care domnul Presedinte CNOR va solicitata propunerile pentru "imbunatatirea" regulamentului?

Na!

Cautaţi acolo, poate gasiti propuse si modificarile astea neoonaniste.

Se pare ca Presedintele CNOR si-a intrat repede in rolul de paiaţă astfel incat sa nu deranjeze stapanirea...

Dom' Vice isi trage pe mână papuşelele dupa bunul plac si le dirijeaza nestingherit.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Noi :C sa fim :mici: si sa avem bani de carburant iar ei sa stea :care zambitori pe :no11

Nu ai cu...cine!:pr

Noi sa fim sanatosi. :2dr

Pe asta si-au construit gramada de gunoi pe care stau si pe care o conduc...pe bunul simt al celor ce practica cu buna credinta sportul asta ca sa aiba ei ce conduce cum vor si cum le dicteaza interesele.

Amorteala noastra a dat nastere machiavelicilor astora.

Oricine vine si vrea sa schimbe ceva este etichetat drept "omul lui Rasty" si fraierii cu drept de vot musca harneala de prost gust a sefuţilor si voteaza cu "cine trebuie", dupa care fac poza cu telefonul si raporteaza slugarnic forului superior.

Scarba e un sentiment placut fata de ce imi provoaca astfel de specimene.

Sportivii CNOR nu sunt intr-atat de prosti pe cat si-ar dori sefii FRAS.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

@Radule pai sa facem o alta federatie, care sa ne reprezinte interesele!

Interesele off-road-ului! Fara aia care au fost inainte de 2012, 2015 si cei de acum... Mariile aste cu palariile lor.

Depunem diligentele la Ministerul de resort apoi abordam FIA si il salutam din mers pe Norisozaurus aka Dragnea si gasca lui! :fk

Te bagi? :1

Editat de nessum
corectare nume ''presedinte'' FRAS. :)

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

A long time ago asa s-a :wink: nascut FRAS-ul ca se saturasera de dinozaurii de la ACR dar acum le-a imprumutat'...obiceiu'!:-P

FOAME MARE!!! :B:app

Editat de nessum

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Interesele off-road-ului! Fara aia care au fost inainte de 2012, 2015 si cei de acum... Mariile aste cu palariile lor.

Depunem diligentele la Ministerul de resort apoi abordam FIA si il salutam din mers pe Noriss aka Dragnea! :fk

Parca la Karting exista o "schisma" d'asta, FRK independent de FRAS.

Despre Ceac Norris eu m-am lamurit de cand isi promova "calitatile" pe aici.

A iesit preshe, nu s-a mai auzit de el:ha::ha: Tipic.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Depunem diligentele la Ministerul de resort apoi abordam FIA si il salutam din mers pe Noriss aka Dragnea! :fk

Trebuie sa "se bage" si un procent semnificativ (reprezentativ) al cluburilor din tara si dupa cate vezi pe la sedintele CNOR, domniilor lor le convine de minune statutul de slugoi al FRAS-ului si al Crinului.

Mentalitatii de argat greu ii opui o actiune si o propunere pentru mai bine.

De bagat nu-i deranj.

Se poate baga oricine vrea sa fim pe picioarele noastre.

Le

Toate cluburile se plang, dar tot ele urmeaza calea pierzaniei cu buna stiinta si aleg cu orice altceva decat cu inteligenta minim necesara, fie nu o au, fie sunt slabi de inger si manipulabili, fara coloana vertebrala, trebuie condusi, altfel, sunt si mai pierduti.

Aceasta atitudine abulica atrage sefi ca cei pe care ii aveti acum.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

In curand o sa fie si locuri pe podium goale!!!

...ca si capetele care au dus la situatia asta prin care se poate tolera si excreta asemenea regulament, care, culmea, si-a si gasit repede ingurgitatori, halitori de scrematuri FRASistico-frustrate si speriate de ce crede si posteaza lumea despre ei pe forumuri, bloguri si alte virtualitati.

Daca nu le-ar pasa si nu i-ar afecta ce se scrie/spune despre ei in afara competitiilor si chiar in timpul competitiilor, nu si-ar fi stors puroiul angoasei personale in regulamentul FRAS.

Modalitatea eleganta si intelectuala ar fi fost sa rezolve problemele carora sunt pusi acolo sa le faca fata, nu sa dea legi securiste si comuniste, care sa-i apere, prin introducerea pedepselor, de vocea realitatii si de concurenta.

De toata rusinea.

Niste unii speriati si infectati cu propria autosuficienta mediocra, evident, in ale managementului incorect fata de sportivi.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare