Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Regulament DISCIPLINAR-COERCITIV 2016

Postări Recomandate

Re: Regulament DISCIPLINAR-COERCITIV 2016

In curand o sa fie si locuri pe podium goale!!!

D aca va fi asa pot sa ma inscriu si eu la o etapa sa am si eu o poza pe podium :):):)

sa am un podium pe primul loc cand am concurat doar eu cu mine:):):)

asta ar fi tare!:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

D aca va fi asa pot sa ma inscriu si eu la o etapa sa am si eu o poza pe podium :):):)

sa am un podium pe primul loc cand am concurat doar eu cu mine:):):)

asta ar fi tare!:)

Mai tare ar fi sa iesi pe locul 2:ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Regulamentul asta ''DISCIPLINAR-COERCITIV'' este exact tichia de margaritar care lipsea off-road-ului!:no

Acum vorba aia, cand iti petreci copilaria printre palarieri :grin: asta e rezultatul. Intelegi ce vreau sa zic Norris. :ha:

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Acum vorba aia, cand iti petreci copilaria printre palarieri :grin: asta e rezultatul. Intelegi ce vreau sa zic Norris. :ha:

Cui te adresezi tu?:ha::ha:

1322764716_norrismageanu.thumb.png.bfe48d19bec66a0de106238237f9c5e9.png

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Trebuie sa recunoastem ca FRAS-ul e mai tare decat Dragnea. Legea defaimarii a lui Dragnea nu a trecut la votul in parlament.

"Legea" defaimarii de la FRAS a fost votata in consilul FRAS. :grin:

Link spre comentariu

Trebuie sa recunoastem ca FRAS-ul e mai tare decat Dragnea. Legea defaimarii a lui Dragnea nu a trecut la votul in parlament.

Nu FRAS ul e mai tare...oricum nu mai tare decat o başină, dupa cum miroase ceea ce elaboreaza.

Noi suntem lasi, ne e frica sa luam atitudine, iar cei ce ne reprezinta sunt niste muhaiale segregate in şefi si cointeresati in a nu mai fi criticati in nici un fel.

...si noi stam si ne uitam speriati ca chiar cu proprii bani nu putem face si spune ce vrem, pentru ca altfel, mai nou, ne amendeaza si ne suspenda din campionat...

Totusi...sunt convins ca sportivii CNOR nu sunt chiar atat de prosti pe cat ar vrea sefii FRAS si CNOR...si vor face ceva impotriva opresiunii murdare la care apeleaza eunucii infricosati din capu' la FRAS si CNOR.

Ps

Stiu ca sunt multi care au un cui pe 100tracks si nu se vor duce niciodata acolo...dar lasa-ma pe mine sa decid asta, nu-mi impune tu sub spectrul amenzii si excluderii din campionat 6 etape, ca te ia mama drecu' de jegos...pe banii mei nu-mi impui tu nimic, scursură automobilistică ce esti.

Dar sa nu uitam ca au avut ca exemplu clubul din Cluj, care anul trecut avea legi asemanatoare...Tot Ardealu-i fruncea.

Pps

Ca sa lamuresc lucrurile si sa se poata autoidentifica toti cei pe care ii defineste expresia "scursură automobilistică", precizez ca descrie si include ipochimenele care au elaborat, votat si acceptat, fara sa ridice un deget, acest regulament rusinos pentru automobilismul romanesc in general si pentru Offroad IN SPECIAL!

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Din pacate regulamentul doar a fost propus de consiliu federal FRAS. De aprobat / votat a fost in AGA (adunarea generala) de catre presedintii de cluburi cu drept de vot (lista poate fi gasita aici).

Acum sunt curios cati dintre ei stiau ce aproba / voteaza...

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Din pacate regulamentul doar a fost propus de consiliu federal FRAS. De aprobat / votat a fost in AGA (adunarea generala) de catre presedintii de cluburi cu drept de vot (lista poate fi gasita aici).

adicatelea au semnat ca primarii?

:):):)

da daca ma duc la prietenesti/iesiri organizate ad hoc de noi vreo 5 vecini tot ne amendeaza fras?

ca am 2 vecini cu care dezbat problema si noua nu prea ne iese la numaratoare banii :)

Link spre comentariu

O dovada de verticalitate si atitudine intoleranta fata de astfel de propuneri ar fi ca toti cei care vor ca lucrurile sa ramana libere in sportul asta sa demareze o actiune de inlaturare a cariilor care infesteaza cu astfel de legi FRASul in structurile de conducere.

Acum se vor decanta cei care practica sportul asta din placere, iar cei care o fac pentru putere si interese vor ramane...scursuri automobilistice.

Orice om cu ceva intelect nu poate accepta asemenea injosire din partea unor personaje nule din punct de vedere moral.

Sunt sportivi care anul trecut au obtinut performante remarcabile in ambele campionate si care sunt model moral si sportiv pentru oricine, iar scursurile impotente automobilistic vor sa interzica performanta acestor oameni demni de tot respectul si toata admiratia.

Ii declar camiponii nesimtirii si imunditatii pe acesti legiuitori defectuosi din punct de vedere etic-sportiv.

Ma refer strict la modul in care ne trateaza si ne desconsidera, aducand in discutie si ingradind (in loc sa fie exact invers, pentru ca noi i-am ales) moralitatea si libertatea noastra de exprimare si de alegere nestingherita a locului si modului in care ne desfasuram activitatea sportiva.

Cu legile aste e clar ca lumina zilei că isi fac gard in jurul moşiei.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

UPS...bai acu am citit mai bine, si pot interpreta cum vreau eu in lipsa unei reactii din partea baietilor destepti:

l.- participarea unui sportiv/echipaj, arbitru, oficial sub orice formă la un concurs automobilistic indiferent de natura acestuia, care nu a fost autorizat sau avizat de FRAS, se sancţionează cu suspendare de până la 6 etape și amendă de 500 de euro;

adica, nici la Bulgari nu avem voie fara sa luam amenda si suspendare !?

Pedro, atentie!

Link spre comentariu

Piede nu ai voie nici sa te duci la o lansare de Duster cu premii organizata de Dacia daca nu e autorizata de FRAS :wink:

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Piede nu ai voie nici sa te duci la o lansare de Duster cu premii organizata de Dacia daca nu e autorizata de FRAS :wink:

Daca e asa , cel care a gandit chestia asta e un mare .. ( stiti voi ce ) nu spun aici ca poate ma bameaza.

Daca ma bameaza trec pe facebook unde...

Link spre comentariu

Se impune o

S C H I M B A R E

Sa nu le dam impresia ca sunt pe tarlaua lor.

Nu sunt stapani.

Sunt pusi acolo de sportivi.

Sa-si caute alte locuri unde sa-si dea aere de sefi.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Iwa

pai daca ma invita Dusteristii la o chermeza deasta pe terenul propriu si privat al unei corporatii si bineinteles ca ma duc :)

sa vin dupa cu 500 de euro la Fras sa platesc amenda si sa ma prezint la ultimele 2 etape?:):):)

si uite cum dau eu cutia de patrol la pret de amenda fras

mai bine schimb topical din vanzare cutie, in schimb cu comtravaloare amenda fras:):):) suntem de tot kkt-ul pe bune.

apropos ne auzim la telefon ca am gasit 2 antene;)

Link spre comentariu

Sefii FRAS au dus tupeul propriu la paroxism.

Ei ne ofera amenzi, excluderi din campionat 6 etape, comisie disciplinara.

Noi ce le oferim in schimb?:

Capete plecate, tacere, supunere.

Frumos ne sta.

In cloaca asta ne complacem, in cloaca ata o sa ramanem. Nu o sa vina nimeni sa ne scoata din rahatul asta de dictatura daca nu o facem singuri.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

UPS...bai acu am citit mai bine, si pot interpreta cum vreau eu in lipsa unei reactii din partea baietilor destepti:

l.- participarea unui sportiv/echipaj, arbitru, oficial sub orice formă la un concurs automobilistic indiferent de natura acestuia, care nu a fost autorizat sau avizat de FRAS, se sancţionează cu suspendare de până la 6 etape și amendă de 500 de euro;

Pedro, atentie!

Alex

Crede ma ca merg unde vreau EU si cand Vreau si ca sa fie mai usor de dat amenda in ziua 3 martie voi fi la Kardjaly La Bulgari haideti cu amenda

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Culmea lasitatii si etalarea superficialitatii profesionale, ar fi, din partea "torquemazilor" FRAS, sa nu aiba ouale necesare punerii in aplicare a găunosului regulament, un putregai generalizat la varful sportului cu motor din Romania.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

deci primul amendat e Pedro?:)

pai nu e bine , eu propun sa strangem bani cu totii sa platim amenda lui Pedro daca va fi si apoi sa nu mai mearga nimeni la nici o etapa cnor :)

asta ca masura de dezaprobare. :)

Link spre comentariu

deci primul amendat e Pedro?:)

pai nu e bine , eu propun sa strangem bani cu totii sa platim amenda lui Pedro daca va fi si apoi sa nu mai mearga nimeni la nici o etapa cnor :)

asta ca masura de dezaprobare. :)

Nu e bine.

Astfel sufera sportivii si organizatorii care trebuie sa aiba cat mai multi concurenti la Start.

Sa nu uitam ca acestia conteaza si nu desfranatii inepti care au conceput dejectiile coercitive.

De acolo trebuie inlaturat putregaiul.

Sau sa-i lasam sa se conduca intre ei si sa facem federatia noastra, sa nu mai depindem de toti frustratii si sefii innascuti pe banii nostri.

Conform principiului bunului simt, ar trebui sa raspundem amenintarilor lor cu o forta egala si de sens contrar si sa-i sanctionam si noi pe ei cu excluderea definitiva din gaoacele in care se ascund, atat ei cat si acolitii lor de la CNOR, care prin pasivitate si indiferenta, sunt la fel de vinovati pentru articolele noi din regulamentul ticaloşit.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Pedro, atentie!

Exact. Io taceam si faceam contestatii. Asa de doru lelii. Daca-i bal, bal sa fie. Sa mor daca nu!

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Da ce bah Radule sunteti legati de ei? Aveti de onorat contract de luat suturi in cur pe banii vostri? Ca nu inteleg...

Am avut rabdare si am citit tot regulamentul lu' peste... e conceput de minti iluminate ...radiate chiar ... :ha:

Taxa ptr ...amenda ptr ...taxa ptr ...amenda ptr ...suspendare ptr ...N-am inteles exact CE aveti voie sa faceti ...fara sa luati amenda, sa platiti taxa sau sa fiti suspendati ... :ha:

LE

Ca tot ar trebui sa facem ceva ...eu as propune sa se gandeasca Max la o "amenda" mare, tot in euro ca deh e la moda pe care sa o plateasca frasu ca de atatia ani e promovat gratuit acilea, asta in conditiile in care comunitatea (forumul) nu apare nicaieri ca si partener media.

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare