cos Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Am citit cam tot dar detaliul ce ma intereseaza nu e discutat niciodata , la nici o sectiune , de la Geneza pana acum ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 (edited) Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Retin ca XJ-urile benzinare au un rezervor de vacuum undeva in spatele barii fata. De pe ce masina ai imprumutat servo-frana? Stiu ca lumea monteaza servo-frana de WJ si nu am citit plangeri, dar nu stiu cat de mare e fata de cea montata de tine. Edited April 6, 2016 by ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 De fapt cu blocantul avea treaba nu cu frana -asa am inteles eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Am citit cam tot dar detaliul ce ma intereseaza nu e discutat niciodata , la nici o sectiune , de la Geneza pana acum ... Dupa cum am spus si mai sus , nu aveam ce discuta deoarece totul a iesit bine ,nu au fost probleme de functionare asa ca ... ...mai am cateva de facut in acelasi fel :oare sa imi fac probleme ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Are acumulator de vacuum dar e folosit numai la comenzile clapetelor si la autochilotu' , daca este ... Frana e frana , merge cu cat e facuta sa mearga ... ca nu s-au plans e bine dar e fara cifre orientative . Sub - 0.50 sunt reale sanse sa mierlesti blocantul de Patrol ... asa ca am de ales doar ceva sigur ... sursa de vacuum din colector sau daca nu e destul trec pe un actuator si compresor cu 1,5 bari ... sau pe clasicul alternator care face doi in unu' cu pompa de vacuum pe el ... unde as avea garantat cei -0,9 ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Are acumulator de vacuum dar e folosit numai la comenzile clapetelor si la autochilotu' , daca este ... Frana e frana , merge cu cat e facuta sa mearga ... ca nu s-au plans e bine dar e fara cifre orientative . Sub - 0.50 sunt reale sanse sa mierlesti blocantul de Patrol ... asa ca am de ales doar ceva sigur ... sursa de vacuum din colector sau daca nu e destul trec pe un actuator si compresor cu 1,5 bari ... sau pe clasicul alternator care face doi in unu' cu pompa de vacuum pe el ... unde as avea garantat cei -0,9 ... sau pompa de ARO ca la aia de pe alternator te complici pentru ca trebuie sa-i faci circuit de alimentare cu ulei si scurgere mai este inca un aspect : cat de mult TREBUIE sa te complici :hi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Pana cand sunt sigur ca e sigur ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Pana cand sunt sigur ca e sigur ! da ce-i sigur in lumea in care traim ? Eu raman pe varianta mea .Daca ai o solutie mai buna si mai sigur ca-i sigura da un semn :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 O sa vad eu cum trec puntea cand voi ajunge la ea ... pana nu masor depresiunea ma abtin de la orice banuieli sau presupuneri ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiery Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Povestea continua cu ceva reimprospatare a culorilor. Am terminat partea de electrica, nu mergeau pozitiile pe spate, luminile din bord, inchiderea centralizata, toate rezolvate. Am hotarat sa renunt deocamdata la instalatia de gaz deoarece un consum mediu dupa aproape 1000 de km este de 11% fara teren, este cam accelasi consum ca si la cel de 2.5i ( consumul de gaz era in jur de 18%) si la cat este benzina acum parca sa zic ca nu mai merita. O singura problema, o intrerupere la mitor undeva pe la 2000 de ture dar nu numai atunci cand o accelerez normal, daca o iau usor nu intrerupe, daca ii dau blana nu intrerupe, nici Alin nu a mai stiut ce sa zica. Una peste alta raman la acceiasi parere sunt f multumit de motor si de cum merge masina!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted April 12, 2016 Author Share Posted April 12, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Vad ca te-ai invatat cu ea in service :ha::ha1:grin::hi Spor la treaba :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiery Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Mai am.putin timp pana sa ma apuc sa incep sa o stric iar( sper sa nu se mai intample). Dupa asta zic ca pana la anu sa nu ii mai fac nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiery Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Am terminat masina de vopsit, am si reusit prima impotmoleala cu cauciucurile de strada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abunea Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 (edited) Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Povestea continua cu ceva reimprospatare a culorilor. [ATTACH=CONFIG]262105[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]262104[/ATTACH] Am terminat partea de electrica, nu mergeau pozitiile pe spate, luminile din bord, inchiderea centralizata, toate rezolvate. Am hotarat sa renunt deocamdata la instalatia de gaz deoarece un consum mediu dupa aproape 1000 de km este de 11% fara teren, este cam accelasi consum ca si la cel de 2.5i ( consumul de gaz era in jur de 18%) si la cat este benzina acum parca sa zic ca nu mai merita. O singura problema, o intrerupere la mitor undeva pe la 2000 de ture dar nu numai atunci cand o accelerez normal, daca o iau usor nu intrerupe, daca ii dau blana nu intrerupe, nici Alin nu a mai stiut ce sa zica. Una peste alta raman la acceiasi parere sunt f multumit de motor si de cum merge masina!!! Foarte posibil sa fie debimetru/senzori admisie/cablaje, etc. Am patit-o si eu la alta masina, dadea in nas intre 2000 si 3000 si era de la un fir de la senzorul barometric de pe admisie. Edited May 12, 2016 by abunea - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost4ever Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 (edited) Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Ceva noutati despre cum decurge lucrarea??? pt non ingineri: adica 2,5 disel.cu 4.0 benzina? 2.5 benzina :grin: Edited August 29, 2016 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 pt non ingineri: adica 2,5 disel.cu 4.0 benzina? Din poza 2 a primei postari reiese ca era un 2,5 benzina :wink: 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwb Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Sall . Bullbar-ul unde este facut ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Sall . Bullbar-ul unde este facut ? Habar nu am ...da e urat rau :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_1702 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Are cineva manualul de utilizare la jeep Cherokee 1984? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_1702 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Am terminat masina de vopsit, am si reusit prima impotmoleala cu cauciucurile de strada. [ATTACH=CONFIG]263599[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]263598[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]263597[/ATTACH] Motor de 2,5 i benzina ? Carburator monopunct sau multipunct? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted March 3, 2017 Author Share Posted March 3, 2017 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Motor de 2,5 i benzina ? Carburator monopunct sau multipunct? :grin: Nu cred ca ti-a fost tare greu sa te impotmolesti cu anvelopele de strada :ha: 2,5 este multipunct :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_1702 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 :grin: Nu cred ca ti-a fost tare greu sa te impotmolesti cu anvelopele de strada :ha: 2,5 este multipunct :h5 A mea e carburator. Mai compresorul de clima si furtnele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted March 4, 2017 Author Share Posted March 4, 2017 (edited) Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 A mea e carburator. Mai compresorul de clima si furtnele? Nu prea te cred ca e carburator :old Edited March 4, 2017 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_1702 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Nu prea te cred ca e carburator :old Iti fac poza maine si vezi tu cu ohii tai daca nu e carburator e ce zici tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_1702 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Re: Inlocuire motor 2.5 cu 4.0 Sincer am incercat sa incarc poze dar dracu stie cum se face . pe Imac nu merge pe tableta nu m-am lasat pagubas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts