Vali alias Babu Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Poate va intrebati de ce am ales acest titlu, nimic mai simplu au durat 2 saptamani de de vise in off-road si cautari nocturne pe siet-uri pentru a gasi masina,3 zile s-o aduc iar una de odihna, dar deja stiam ce masina voi lua pentru ca eram hotarat pe Mitsubishi pajero, deorece iesisem intr-o zi de inceput de septembrie la un off-road cu rzv,gepetto,,cheliosu,tzache,niros si vitalies la Calugareni si dupa o oprire si o barafa cu baietii gepetto m-a sfatuit sa merg in Anglia sa-mi iau de-acolo masina ca-i mai ieftina si mai intretinuta, cu putini km, zis si facut, miercuri seara bilet de avion catre Londra, doar ca vineri seara am vorbit cu cumnatul meu Adrian, despre ce vreau sa fac duminica si brusc se hotaraste sa mearga cu mine sa-si ia si el una. Duminica dimineata la Londra ora 7;25 ne astepta la aeroprtul Luton un prieten din copilarie Adrian, care ne-a ajutat sa cautam masinile si a facut pe ghidul prin oras am vazut si stadionul Wembley dar si spatele stadionului unde am ramas surprins de ce era acolo, adica un balci in toata regula cu tot feluri de chiciuri si feak-uri, sincer nu ma gandeam vre-o data ca vad intr-un asemenea oras asa ceva.DSC09117.JPG[/attachment:228jnh97]In hotelul de 2 stele, in care am stat , am iesit in curtea din spate care arata bestial si pacat ca nu am avut si undita la mine ca dadeam si la peste :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km dar sa incep cu ziua de luni, cum ne-am trezit am si inceput cu telefoanele (o mica paranteza cei care vreti sa va luati masina de acolo nu incercati sa cautati masini duminica doar pe net si sa nu fie mai departe de 60 de mile intre ele ca pirdeti o zi intreaga pt a le vdea) am avut norocul ca la masina mea proprietarul parcului de masini sa-mi raspunda duminica la tel si sa-mi spuna ca masina este la MOT(itp) si ca o va aduce luni,ceea ce s-a si intamplat,unde mai pui ca eram si foarte aproape de parcul auto adica 5 mile, 15 min cu taxi. Masina trebuia sa cumparam neeapart deorece Adi pritenul din Londra lucra si nu mai putea sa mai mearga cu noi sa ne ajute sa cautam masini asa ca trebuia sa-mi placa masina asta :D e si vine vremea s-o vad la 10;30 o adduce de la service l-am asteptat 15 min ce au trecut foarte greu, cand apare cu “Fifiâ€� dragoste la prima vedereDSC09139.JPG[/attachment:2iccw8nm]DSC09138.JPG[/attachment:2iccw8nm]DSC09137.JPG[/attachment:2iccw8nm] am facut o tura cu ea si ce sa zic masina impecabila si foarte curata, km putini ce sa zic gat batem palma dar el ceruse 1390 lire i-am dat in mana 1250 si a acceptat , cred ca o scoteam si mai ieftina dar…. asta e san u fiu tigan ca-i cat un scuter bun la prêt . Marck un tip de treaba ,ne-a ajutat cu actele si plata la posta a taxei de drum, doar cu asigurarea nu a putut pt ca nu eram rezidenti acolo sin u aveam istoric al asigurarii plus ca la ei nu se asigura masina ci soferul, o intreaga pveste cu treaba asta , bun am hotarat sa plec asa fara asigurare , am zis-o pe-aia daca ne opreste nu vorbim decat romana, asa ca ce-o sa ne faca? Nu ni s-a intamplat nimic slava Domnului la niciunu din noi, plecam in cautarea celei de a 2-a masini unde era ca distanta la 60 de mile de unde eram noi, am ajuns s-o vedem la parc,surpriza in poze si pe-afara arta ok masina cand deschideai la motor si in interior jalnic , mai nimic functional pe ea, suparare mare, cealata era la 110 mile de acolo, ne-am urcat in masina si am plecat spre ce-a de a3-a, am sunat sa ne astepte deorece la 17 inchidea parcul, am ajuns la 17;30, ne era tema ca n-o sa ne mai vina sa ne deschida s-o luam dar norocul ne-a urmarit, ca am si cumparat-o masina a costat de la 1500 lire cat a cerut a lasat-o la 1400, asta era luni seara pe la 18;30, ii dam chei la masini si spre Dover la feribot unde am platit 100 lire de masina sa trecem in Franta .am dormit o noapte dupa care marti dimineta la 10 plecarea spre RomaniaDSC09182.JPG[/attachment:2iccw8nm]DSC09187.JPG[/attachment:2iccw8nm] sincer nu prea ma pricep sa atasez mai multe poze intr-o pagina si de aceea am dat reply sa pot sa termin povestea mai pe scurt! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km nu va mai spun ce ciudat mi s-au parut primii km prin londra :ha: toate comenzile sunt invers, ce exprienta si sa fac o mica paranteza am intrat pe o straduta mica si am uitat ca-s in Anglia si trebuie sa circul pe partea stanga, eu binenteles ca eram pe contrasens cel ce venea din sens opus s-a oprit si mi-a facut semn ca nu sunt sanatos, pate stiti povestea cu englezul plecat cu masina la plimbare prin europa: intra in franta pe autostrada si merge km buni dupa care se hotaraste sa dea pe info trafic si asculta ce anunta craincul - stimati participanti la trafic aveti grija ca pe A1 circula un nebun pe contrasens, la care englezulul zice el cu voce tare in masina - ce dezinformati sunt astia cica unu?! nu unu ci zeci ba chiar sute circula pe contrasens! ce sa zic mare parte din autostrazi am condus cu 130 la ora si consumul la masina mea a fost la 10,3 iar la cea de 2800 a fost de 10,8 la sutaDSC09211.JPG[/attachment:133zdve8] sa nu va mai zic cxa mi-a cerut FRUSINA si bani si i-am dat KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Sa o stapinesti sanatos si sa te bucuri de ea.Foarte utile si informatiile! :h5 Din intimplare nu ati vazut pe acolo MITSUBISHI PAJERO SPORT(alias MONTERO,SHOGUN). Pe 05.10 intentionez sa plec la HAMBURG sa iau si eu o asa masina si sper sa am si eu noroc sa gasesc ceva bun. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Sa o stapinesti sanatos si sa te bucuri de ea.Foarte utile si informatiile! :h5 Din intimplare nu ati vazut pe acolo MITSUBISHI PAJERO SPORT(alias MONTERO,SHOGUN). Pe 05.10 intentionez sa plec la HAMBURG sa iau si eu o asa masina si sper sa am si eu noroc sa gasesc ceva bun. da am vazut si arata super costa vre-o 3150 lire intr-unu din parcuri era cu motorul de 2500tdmedia.jpg[/attachment:2ggvpr7x] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Arata foarte bine si este si an bun (face lift)peste 1999 cu bull-bar.Din ce am calculat eu ar iesi la 4000euro ceea ce este extraordinar de ieftin. :h5 Super pont! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km felicitari f frumoase ambele masini :1 orientativ http://search.autotrader.co.uk/es-uk/ww ... rch.action Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Asa...rasuciti cutiyul in rana... :p Cu adevarat masinile arata foarte bine si pretul este fara concurenta... :h5 Nu inteleg de ce este asa mare diferenta de pret!Una de 2002 in GERMANIA este peste 8000euro si nu arata perfect....In ANGLIA este la 5000 euro si arata impecabil. Acum ca voi ati fost acolo si ati vazut exact lumea de acolo care sunt cauzele care pot explica diferenta de pret.... Principala pe care o vad eu ar fi numarul redus de potentiali clienti datorita volanului pe dreapta. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Asa...rasuciti cutiyul in rana... :p Cu adevarat masinile arata foarte bine si pretul este fara concurenta... :h5 Nu inteleg de ce este asa mare diferenta de pret!Una de 2002 in GERMANIA este peste 8000euro si nu arata perfect....In ANGLIA este la 5000 euro si arata impecabil. Acum ca voi ati fost acolo si ati vazut exact lumea de acolo care sunt cauzele care pot explica diferenta de pret.... Principala pe care o vad eu ar fi numarul redus de potentiali clienti datorita volanului pe dreapta. asta cred si eu ca este raspunsul si multumesc zep pt urari :hi KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km :bravo ...superbe masinutele,sa va duca mult si bine prin noroaie, :h5 ,si sa le :x la prima iesire. Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km :bravo ...superbe masinutele,sa va duca mult si bine prin noroaie, :h5 ,si sa le :x la prima iesire.s-a facut cumnate, peste doua saptamani daca reusesc s-o inscriu fac cinste mare mare :2dr KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Faine masini v-ati tras! Sa le stapaniti sanatosi!M-as duce si io dupa un Shogun pana acolo ca tare ieftine-s! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km se pot inscrie masini cu volan pe dreapta??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Da , se omologheaza la RAR ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km mai nasol cu condusu :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Da , mi-a povestit un amic de-al meu ca partea amuzanta e cand cauti schimbatorul pe la usa ! :av 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km mai nasol cu condusu :P am luat-o sa o folosesc pentru munte, peste, iesiri cu baietii eventual pt viitoarele intalniri ale clubului si te asigur ca primii 5 km sunt mai ciudati ca ai comenzile invers, dar si la depasiri e putin mai greu dar sa stii ca asa ziceam si eu pana s-o conduc, acum mi-e asa draga FIFI :grin: si am luat-o automata KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Vitezele sunt la fel ?Ca sa bagi in a-ntaia tre sa dai catre usa stanga si in fata ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Vitezele sunt la fel ?Ca sa bagi in a-ntaia tre sa dai catre usa stanga si in fata ? asta nu stiu pentru ca masina este automata :banana KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Normal , ai zis mai devreme , n-am fost atent, dar cealalta masina tot automata e ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Normal , ai zis mai devreme , n-am fost atent, dar cealalta masina tot automata e ? da tot automata este, doar ca are motorul mai mare ca al meu, de 2800 si trage nu gluma KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Bravo voua ca a-ti reusit sa luati ceva frumos si cu bani putini. Erau si masini cu volanul pe stinga ? www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Bravo voua ca a-ti reusit sa luati ceva frumos si cu bani putini. Erau si masini cu volanul pe stinga ? niros, din pacate nu, ca eram calare pe ele :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Mai e nevoie de viza pentru GB ? Si apropo , cat e biletul de avion pana la Londra ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km Mai e nevoie de viza pentru GB ? Si apropo , cat e biletul de avion pana la Londra ? nu ai nevoie de viza pentru GB si biletul a costat 808 lei inainte cu 4 zile iar celalalt bilet a costat 1300 pt ca a fost cumparat cu 2 zile inainte! la wizz-air dar sincer era mai ieftin la blue-air, costa 170 euro cu toate taxele KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate