Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

2 saptamani,4 zile si 2987 km

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Re: 2 saptamani,4 zile si 2987 km

Vitezele sunt la fel ?Ca sa bagi in a-ntaia tre sa dai catre usa stanga si in fata ?

H-ul schimbatorului este identic si la cele cu volan stg si la cele pe dreapta.

diferenta apare la automata cu butonu' pentru deblocarea manetei pt mers inapoi , I-a ,II-a, park.butonul respectiv se apasa cu degetul mare ,deci este spre volan.asa ca la o eventuala modificare a volanului in stinga o sa fie un pic naspa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fratilor!!!! am iesit aseara cu ea in afara bucurestiului mai exact intre com 1decembrie si com adunatii copaceni pe marginea raului arges, nu va spun cu 5 pers in masina cum am urcat digurile!(pt un incepator ca mine zic si eu mirare) olala gepetto iti multumesc tare mult pt sfat si sa stii ca nu am uitat de cinste! ave gepetto!!!! :h5

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Vali - super fain, felicitari :wink: ai dat golf'u sau mitzu e supliment :) Oricum ma bucuri ca ca te-ai intors cu bine sa ingrosi randurile posesorilor de mitsi si ...clone :ha: :h5

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Vali - super fain, felicitari :wink: ai dat golf'u sau mitzu e supliment :) Oricum ma bucuri ca ca te-ai intors cu bine sa ingrosi randurile posesorilor de mitsi si ...clone :ha: :h5

vitalies, mulatam de urari, FIFFI este supliment :h5 abia astept sa facem o iesire sa vad si eu ce poate masinuta sa faca pt ca voi m-ati :app facut s-o cumpar pt ca asta nu era o PRIORITATE dar cu iesirea aceea s-a facut . Sincer cat m-a costat masina cat m-au costat canapelele si mobila din sufragerie asta ca si comparatie :grin:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare