Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

caroserie metaltop pe vitara cabrio

crt82sil
 Share

Recommended Posts

va salut!

in urma cu vreo un an m-am hotarat sa-mi reconditionez vitara mea si sa-i schimb si caroseria cabrio cu una metaltop. am fost la RAR si am discutat cu cineva de acolo si mi-a zis ca nu e nicio problema, ca se poate schimba dar trebuie sa omologhez caroseria noua. acum, dupa ce am terminat de schimbat caroseria si de reconditionat toata masina, am fost la RAR cu actele pentru omologare si mi-au dat raspuns ca nu se poate.

avand in vedere ca noua caroserie are culoarea albastru la fel ca si cea veche si ca in talon nu scrie ca este cabrio sau metaltop, la ce riscuri ma supus daca circul cu masina in starea actuala?

exista posibilitatea ca un politist de la rutiera sa acceseze baza de date de la RAR si sa vada ca masina este cabrio?

An investment in knowledge always pays the best interest.

Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa.

Re: caroserie metaltop pe vitara cabrio

Ce risc? Amenda, dosar penal, permis suspendat sau ce?

N-ar fi nicio problema sa raman fara numere si talon ca oricum acum nu am alta solutie decat sa o vand pe bucati sau sa-i schimb din nou caroseria.

Cum pot sa fiu sigur ca nu risc vreun dosar penal?

Vreau o informatie sigura, un articol de lege, ceva...

Edited by Astral
VREUN / VREO ....FARA CRATIMA ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865

Nu e nimeni p'aici care sa-mi spuna ceva sigur?

Nici eu nu pot sa-ti dau un raspuns sigur, mai mult vin cu o intrebare? :)

Exista vreo serie pe caroserie la vitara? Seria e pe unul din lonjeroane in spate, nu? Nu vad de ce ai avea probleme ca ai schimbat o tabla la masina daca n-are nicio serie? Ce vrei sa-ti omologheze aia de la RAR? Inteleg ca in talon nu scrie nimic, dar in carte scrie ca-i soft-top sau ce? Si daca-i soft-top nu poti sa-i pui hard-top? I-ai pus un hard-top din tabla..

si pe caroserie se afla seria dar nu este poansonata ci este pe o tablita prinsa cu nituri. pe talon nu scrie daca este cabrio sau break, doar in carte.

Am inteles... singura problema care ar putea sa apara in trafic ar fi in caz de accident sa nu te despagubeasca sau daca accidentul ar fi din vina ta sa nu-l despagubeasca pe celalalt si atunci ar fi naspa.. Iti dai seama ca astia de la asigurari ar gasi orice motiv sa nu dea banii..

In rest in trafic nu cred sa ai probleme, poate doar la ITP daca verifica aia atent toate datele din carte. Nu stiu daca merge sa incerci la un alt RAR, la Bucuresti, Ploiesti sau ce e mai aproape de tine, s-ar putea sa primesti alt raspuns.. Sau daca nu, o inm. la bulgari..

si pe caroserie se afla seria dar nu este poansonata ci este pe o tablita prinsa cu nituri. pe talon nu scrie daca este cabrio sau break, doar in carte.

pai la cabrio e legal sa ii pui hard top?

vopseste partea din spate neagra si ai "hard top" de metal si cam asta e :D ...cel putin vizual

si din moment ce fabrica a pus pe acelasi sasiu si cabrio si metaltop nu vad care e problema , ca doar nu ai pus caroserie de pajero pe sasiu de vitara sa trebuiasca omologare

Edited by timberland0910
Natural Disaster Response Operations

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use