Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

hdj80

robert

Postări Recomandate

Vizitator G-FRATI

Re: hdj80

sincer te felicit

abia astept sa te vad in actiune ca m-a omorat Floyota cu povestile lui

ca nu e alta mai jmechera ca 80-ul pe lumea asta

spor la lucru

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...

Masina a primit incaltari 38,5\11\16 si rapoarte 4.88 iar intre timp este gata si structura metalica din partea spate a masinii.revin cu foto.....

:grin: baga mare. pina acum arata interesant si suna bine.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

arata fain masina.pune poze cu incaltarile sa vedem cum arata.

jantele alea nu sunt a lui dragos de pe nissan?

Inainte de a scrie la alte topicuri, se cuvine sa te prezinti si sa citesti regulamentul forumului. Asa se procedeaza pe aici... :hi , iar tu Robert...poate ne mai incanti si pe noi cu niste poze....

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Unul din visurile mele este achizitia unui HDJ80.Este o masina minunata pe care eu nu as avea niciodata curajul si inima sa o tai si sa o modific precum ai facut tu.Iti urez succes in continuare cu proiectul tau si te rog sa ne ti la curent cu poze. :1

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

hai Robert cu niste poze proaspete sa vedem si noi ce ARO ai construit ca m-ai facut curios cu caucioacele alea mari cum arata

sau tii secret pt.Bucovina?? vrei sa rupi gura targului? :app

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu

hai Robert cu niste poze proaspete sa vedem si noi ce ARO ai construit ca m-ai facut curios cu caucioacele alea mari cum arata

sau tii secret pt.Bucovina?? vrei sa rupi gura targului? :app

Pai acum ce mai conteaza.....a mai ramas fix o saptamana pana la Bucovina.....Asa ca se merita surpriza..... :ypu
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Dupa ce mergi cu un HDJ nu iti vine sa crezi cat de bine poate sa mearga, cum trage motorul si cum se aude. Sa mai imi arate mie cineva o masina 4x4 din 1990 de 2.4 tone care sa prinda suta in 12.7 secunde si viteza maxima 175km/h.

Link spre comentariu

Dupa ce mergi cu un HDJ nu iti vine sa crezi cat de bine poate sa mearga, cum trage motorul si cum se aude. Sa mai imi arate mie cineva o masina 4x4 din 1990 de 2.4 tone care sa prinda suta in 12.7 secunde si viteza maxima 175km/h.

de asta nu se mai fabrica

Link spre comentariu

A lui Edy (airwolf) este din '87 are 2 tone si ceva si mergea cu 170 si cred ca merge si acum cu 170,dar ne poate spune el

Link spre comentariu

Cu HJ 60-ul meu cel negru pe care l-am adus din Anglia, am fost cu 150 de km/h pe autostrada si inca mai aveam pedala.

Masina e din 85 si are 3,7 rapoartele in diferentiale.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare