Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

L 200, 2005 - motorul tremura si scoate fum

SimPetre

Postări Recomandate

Re: L 200, 2005 - motorul tremura si scoate fum

Eu plec de la premisa ca orice chiulasa care necesita rectificare are sanse maxime sa fie fisurata inauntru . In trecut , am utilizat si eu solutii din acestea romanesti , cu garnituri groase ( manufacturate dupa original si imbracate in foi de cupru ) care sa compenseze ce s-a rectificat din chiulasa ( am facut asta la doua Mercedesuri , un Cobra si un Bot de cal ) , cu camasi de multicar bucsate pe bloc si batute cu ciocanul sa intre . La motoarele vechi mai mergeau astfel de solutii. Era o gramada de material pe acolo si erau foarte permisive cu lipsa de talent a mecanicului dar la motoarele mai moderne nu mai merge. Oricum este mai rentabil sa cumperi un motor functional decat sa il repari pe unul cu probleme.

Salutare !

Da cam asa ceva , eu am zis ca il fac nou tot ca am pus tot nou in el . Acum dupa faza asta nu o sa mai fac asta cat traiesc , o sa iau un motor functional si il montez asa cum e.

Nu merita stresul si bataia de cap dar nah asta e se mai intampla .

Toate cele bune cu Stima .

Apropo maine cumpar un Patrol y61 3.0 2001 , inca nu stiu prea multe maine intra la licitatie , dar am vazut ca are martorul motor aprins , sper sa nu am aceelasi noroc ca si cu L200 :)))

Inca o data toate cele bine stimabililor !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: L 200, 2005 - motorul tremura si scoate fum

si cumpararea unui motor sh e cu semnul ? nu stii ce cumperi

el poate functioneaza dar poate nu functioneaza in parametri

motorul meu mergea si cu chiuloasa fisurata destul de ok .

cel mai bine sa il poti testa pe o masina functionala sa vezi cum merge si ce merge la el sufla sau nu sufla in sistemul de racire sau daca baga ulei in apa

daca il cumperi demontat de pe masina e loterie curata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare