Emanuel7 Postat Martie 11, 2016 Autor Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Testerul T4 il au doar reprezentantele. Aha si atunci sa ii intreb pe cei de la Cluj daca sunt reprezentata LR! Alte reprezentante LR prin Ardeal mai sunt? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 12, 2016 Autor Partajează Postat Martie 12, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Pentru tapiterii se foloseste un ''prenadez'' mai special, care nu ataca buretele, are un timp de uscare mai scurt si ramane foarte elastic. Cum ii zice si unde l-am putea gasi? Multumim! Am auzit ca si un spray cu silicon ar fi ok pt tapiterie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 12, 2016 Autor Partajează Postat Martie 12, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Nu-i mai bine de mine, ca io am ''tapiterie'' din plastic pe tot tavanu'?:grin: Asa ar fi ideal! Dar era din fabrica sau a fost pusa? Din ce plastic este? Se poate o poza? Sa vedem si noi cum arata ceva fain! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 12, 2016 Autor Partajează Postat Martie 12, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Deocamdata am avut de corectat in cateva locuri. Cand va spanzura ca la vadane cu siguranta o voi schimba. Am cautat pe google si daca mi se permite as adauga mai jos rezultatele gasite, poate pot fi verificate de cei care poate stiu si unele cred ca sunt chiar utile: Tapiterie plafon dezlipita::sh2 materialul de pe plafon nu-l mai poti folosi ptr ca sa macinat buretele din interior ,cauta material caserat ce culoare vrei si 2 l prenandez si ati faci plafonul nou ....... Acum 3 saptamani am lipit plafon la masina si am avut de ales intre 2 chestii. Ori spray adeziv, ori adeziv la cutie. Am mers pe varianta a doua si am cumparat 2 galetuse de Bison, in ciuda faptului ca lumea zice ca pateaza. A fost undeva la 27 de ron/cutie si sunt foarte multumit. L-am folosit pe tapiserie deschisa la culoare si nu a aparut nicio urma prin material. Un lucru important este sa cureti foarte bine baza de plastic pe care lipesti panza. Nu are voie sa ramana burete vechi sau alte reziduri. ........ Este Bison de uz general. Eu l-am adus la o cunostinta 2x400 de ml, MULT mai mult decat era necesar, doar pentru ca mi la facut mocca. De aia nu stiu sa iti spun exact cat a folosit. Uite si o imagine cu produsul. Dar sa ii spui la respectivul care va lipi panza pe "cochilie" sa foloseasca o rola sau ceva dupa aplicarea materialului, altfel daca apasa prea tare cu degetele, in acele zone panza va arata diferit. Nu se vede din avion, dar mai bine sa fie perfect! Bafta! http://www.4tuning.ro/images/cu-ce-lipesc-plafonul/cu-ce-lipesc-plafonul-b8c5614b35fc83a3ad-0-0-0-0-0.jpg .......... https://teodordaniel.wordpress.com/2012/06/28/cum-sa-iti-reconditionezi-singur-interiorul-masinii/ Am cautat pe net ce materiale am nevoie pentru asta. Lista e urmatoarea: – Adeziv special (bizon) spray : 110 lei – Material pentru tapiterie plafon : 85 lei – Solutie de curatat tapiteria: 40 lei In total m-a costat 215 lei in conditiile in care doar plafonul ar fi costat 600 lei. Estimez ca tot ce am facut ma ducea undeva la 1000 lei daca nu faceam pe cont propriu. .......... Eu mi-am schimbat pânza de sus. Am dat jos cartonul pe care vine lipita, am luat material textil auto, o cutie de prenandez Bison şi am rezolvat problema într-o oră, plus vreo oră uscatul şi, da, am trapă! Dacă am timp o să fac şi un scurt tutorial pentru ca cei care mai au această problemă să o rezolve uşor, repede şi ieftin Eu sunt foarte mulţumit de cum a ieşit! ............ Salut. Am avut si eu aceasi problema cu plafonul. Am cumparat material de aceasi culoare cu interiorul masini de pe http://www.huse.ro si l-am lipit cu prelandez diluat cu diluant in proportie de 1 la 1.. Am facut treaba asta acum un an si inca nu s-a desprins. ........... am avut aceeasi problema si am rezolvat-o cu 40 lei materialul(vinilin gri) si un baton de mastic negru de 500g.a iesit super.buretele care ramane dupa ce desprinzi panza poti sa l indepartezi cu o perie de covoare(mai tare putin)..e destul de simplu si dureaza 3-4 ore pana termini. cauta pe clubopel ca este un tutorial acolo cu un astra f.este foarte bine facut di detaliat. http://www.dedeman.ro/ro/tesa-spray-glue-permanent-60021-500ml-tr.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Asa ar fi ideal! Dar era din fabrica sau a fost pusa? Din ce plastic este? Se poate o poza? Sa vedem si noi cum arata ceva fain! :tk Vezi ce se intampla daca nu te informezi? Varianta in 3 usi are din fabrica plastice peste tot, avand o parte din plafon demontabila (hardtop-ul) si trape demontabile. :grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 13, 2016 Autor Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Vezi ce se intampla daca nu te informezi? Varianta in 3 usi are din fabrica plastice peste tot, avand o parte din plafon demontabila (hardtop-ul) si trape demontabile. :grin: :) Fain! Si din ce an e? Sa caut o poza pe net...:tk Cand am cautat prima data, dupa asa ceva ma uitam... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 13, 2016 Autor Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Mici detalii: Freelander 1 diesel (2001-2006) are codarea Td4. Freelander 2 diesel (2007-2015) are codarile TD4, SD4 si eD4. Tipul de motorizare folosit pe Td4 este M47R (Rail), derivat din M47. Senzorul High Pressure nu apare ca defect decat pe testerul T4, pe alte testere trebuie sa cunosti parametrii de functionare si sa-i compari in live data cu cei vazuti pe tester. La debitmetru (MAF sensor) cam aceleasi probleme daca este un after market ieftin/multimarca. Mi-am dat seama ca servisul din Cj afisat pe undeva pe forum, nu e acelasi lucru cu reprezentata LR. Acum am numarul lor si ii sun luni!:fr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse :) Fain! Si din ce an e? Sa caut o poza pe net...:tk Cand am cautat prima data, dupa asa ceva ma uitam... Este un Td4 ESX, CV automata, 2002. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 19, 2016 Autor Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Testerul T4 il au doar reprezentantele. Am fost ieri la reprezentanta LR din Cluj Napoca si am lasat masina cam o ora jumate la ei sa ii faca o diagnoza pe testerul lor T4. Cand m-am intors mi-au spus ca nu le apare nici un senzor defect pe tester, ca au fost cu masina si in poligonul lor si tot nu le apare nimic - nici la senzorul de High Presure - i-am intrebat expres asta.:wr Si mi-au zis ca "nu au ce sa imi listeze pt ca mi-au gasit zero alarme si ca testerul lor e ceva mai vechi, o masinarie mare"... Nu mi-au mai cerut nici 300 de lei ci doar 160 de lei... Iar parerea lor este ca masina mea se comporta asa pentru ca ar trebui sa schimb cauciucurile ca sa fie toate egale, ca calculatoarele de pe roti sa nu le mai dea comenzi gresite si sa meraga turata, dupa ce pun frana mai tare. Si daca tot mai persista problema si dupa ce schimb rotile, atunci sa merg iara la ei, ca poate o fi din cutie.:al Cand am pus cauciucurile astea de iarna, toate erau ok, aceeasi firma, atunci nu ar fi trebuit sa zicem sa mearga ok, ca nu erau roase neuniform - e adevarat ca erau second, dar aratau toate bine! E musai sa ii cumpar noi noute? M-as bucura daca asta ar rezolva problema!:banana Am vazut noi la 215 lei din China?? Ca au mai avut asa un caz, ca in rest masina e ok... Am ramas masca, numai la asa ceva nu ma asteptam! Imi pare rau ca nu am stat acolo sa vad si eu! Dar mi-au zis sa revin peste 3 ore initial... Se poata sa ma fi tras in piept sa nu imi fi facut nimic? Desi pareau seriosi si cred ca daca era ceva era si interesul lor pt service, nu? Le-am zis ca am mai fost cu masina la un tester de garaj la mecanicul meu - si mi-au zis ca poate nu a fost bine ca mi-a resetat atunci micile erori, ca ei le puteau interpreta. Bun, dar asta a fost acum doua luni si de atunci masina mi-a mai tot facut probleme de genul asta. Culmea ca masina in ultima parte a drumului spre Cj mi-a mers tot asa turata, dupa ce am pus frana mai tare, la un sens giratoriu, iar cand ii dadeam spre 70 km/ora deja se ridica la 4000 de turatii si se si auzea asta. Plus ca de cateva ori cand mergeam cu o viteza mai mica, era sa imi moara motorul din mers!:cort:bb No, dar in rest a mers super bine si mi-a consumat iarasi foarte foarte putina motorina! Mai are cineva un sfat, o idee, o parere! Multumesc anticipat!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Din pacate, tipul asta de transmisie impune ca toate rotile sa fi identice, in tolerante foarte stranse... mai mici decat in cazul altor transmisii. In cazul in care una ( sau mai multe), din anvelopele tale au avut un an de fabricatie mai vechi (DOT), s-au uzat inegal, (cauciucul imbatranit) si pot apare tot felul de manifestari ciudate, inclusiv uzura prematura a VCU. Tot vine vara: fa-ti rost de un rand de anvelope, de preferat noi si vezi dupa aia cum se comporta. Parerea mea.:old It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 19, 2016 Autor Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Din pacate, tipul asta de transmisie impune ca toate rotile sa fi identice, in tolerante foarte stranse... mai mici decat in cazul altor transmisii. In cazul in care una ( sau mai multe), din anvelopele tale au avut un an de fabricatie mai vechi (DOT), s-au uzat inegal, (cauciucul imbatranit) si pot apare tot felul de manifestari ciudate, inclusiv uzura prematura a VCU. Tot vine vara: fa-ti rost de un rand de anvelope, de preferat noi si vezi dupa aia cum se comporta. Parerea mea.:old Da ai dreptate, asa m-am gandit sa fac si eu pana una alta! Ce inseamna uzura prematura a VCU? Anvelopele facute in China is bune, daca is noi? Multumesc frumos!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 (editat) Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Da ai dreptate, asa m-am gandit sa fac si eu pana una alta! Ce inseamna uzura prematura a VCU? Anvelopele facute in China is bune, daca is noi? Multumesc frumos!:tk Anvelopele fabricate in China,sunt bune cat sunt noi,doar ca se vor uza mai repede decat altele la acelasi numar de km. Uzura prematura a VCU,implica utilizarea anvelopelor cu grad diferit de uzura sau folosirea anvelopelor cu profil si dimensiune diferita.In cazul asta, ca si consecinta,VCU trebuie sa suplineasca diferenta de cote intre anvelope si la un moment dat va ajunge la temperatura la care se blocheaza si vei avea tractiune 50/50 fata/spate,ceea ce duce in timp la stricaciuni in IRD si grup spate. Cel mai slab cedeaza.Daca am gresit,rog sa ma corectati.:grin: L.E.- am avut pe Peugeot pe fata niste anvelope Riken,fabricate prin Cehia..cred...care m-au tinut vreo 10.000km si am luat niste anvelope de iarna Wangli cred,chinezesti,care le am si acum,ce-i drept nu am facut multi km cu ele,dar inca se prezinta intr-o stare destul de buna. Cand cautam varianta de anvelope ieftine pt LRF,ma uitam dupa Barum Bravuris sau Matador Izzarda si am luat BFG/AT:grin:,dar daca mergi preponderent pe asfalt,as recomanda General Grabber AT. Cel putin,eu asta as pune pe masina. Editat Martie 19, 2016 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 19, 2016 Autor Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Anvelopele fabricate in China,sunt bune cat sunt noi,doar ca se vor uza mai repede decat altele la acelasi numar de km. Uzura prematura a VCU,implica utilizarea anvelopelor cu grad diferit de uzura sau folosirea anvelopelor cu profil si dimensiune diferita.In cazul asta, ca si consecinta,VCU trebuie sa suplineasca diferenta de cote intre anvelope si la un moment dat va ajunge la temperatura la care se blocheaza si vei avea tractiune 50/50 fata/spate,ceea ce duce in timp la stricaciuni in IRD si grup spate. Cel mai slab cedeaza.Daca am gresit,rog sa ma corectati.:grin: L.E.- am avut pe Peugeot pe fata niste anvelope Riken,fabricate prin Cehia..cred...care m-au tinut vreo 10.000km si am luat niste anvelope de iarna Wangli cred,chinezesti,care le am si acum,ce-i drept nu am facut multi km cu ele,dar inca se prezinta intr-o stare destul de buna. Cand cautam varianta de anvelope ieftine pt LRF,ma uitam dupa Barum Bravuris sau Matador Izzarda si am luat BFG/AT:grin:,dar daca mergi preponderent pe asfalt,as recomanda General Grabber AT. Cel putin,eu asta as pune pe masina. Super utile informatiile! Mi le notez si incep sa caut dupa ele! Da mai mult pe asfalt! Daca astea chinezesti noi tin 10.000 de km e ok atunci! Adica second am luat si la 100 de lei buc, iar noi am vazut si la 230 buc, deci nu e chiar asa mare diferenta! Da cam asa se simte tractiune 50/50 fata/spate... Ce inseamna stricaciuni in IRD si grup spate? Ms! Deci incep sa caut General Grabber AT 215/65/16! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse calculatoarele de pe roti sa nu le mai dea comenzi gresite si sa meraga turata... Tampenie mai mare ca asta nu am auzit.:ha: Cauta un service autorizat BMW, pe partea de motor pot face o diagnoza mult mai realista. In cel mai negru scenariu pot fi probleme la una din pompele de motorina, senzorul de pe filtru de motorina si/sau senzorul High Pressure. (desi eu cred ca schimbarea senzorului High Pressure va rezolva problema) Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Ce inseamna stricaciuni in IRD si grup spate? Ms! Deci incep sa caut General Grabber AT 215/65/16! :tk Stricaciuni inseamna schimb de rulmenti,coroane,pinioane,etc... Daca vrei anvelope cat de cat ieftine si bune pentru asfalt,cauta Barum sau Matador,General sunt deja in alta clasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 19, 2016 Autor Partajează Postat Martie 19, 2016 (editat) Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Tampenie mai mare ca asta nu am auzit.:ha: Cauta un service autorizat BMW, pe partea de motor pot face o diagnoza mult mai realista. In cel mai negru scenariu pot fi probleme la una din pompele de motorina, senzorul de pe filtru de motorina si/sau senzorul High Pressure. (desi eu cred ca schimbarea senzorului High Pressure va rezolva problema) Da si mie imi suna a tampenie, dar am zis sa ca daca imi confirmi si tu atunci chiar ca e ceea ce pare! Of! Dar nu inteleg de ce testerul lor autorizat nu a gasit nimic?! Ce zic ei poate sa fie apa de ploaie, dar testerul? Ok o sa caut service autorizat BMW! Stie cineva cam pe unde ar fi prin Ardeal? Am gasit unul la Sibiu...Multumesc inca o data!:tk Editat Martie 19, 2016 de Emanuel7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 19, 2016 Autor Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Ce inseamna stricaciuni in IRD si grup spate? Ms! Deci incep sa caut General Grabber AT 215/65/16! :tk Stricaciuni inseamna schimb de rulmenti,coroane,pinioane,etc... Daca vrei anvelope cat de cat ieftine si bune pentru asfalt,cauta Barum sau Matador,General sunt deja in alta clasa. Aha! Bun, mersi fain Liviu!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 (editat) Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Dar nu inteleg de ce testerul lor autorizat nu a gasit nimic?! Ce zic ei poate sa fie apa de ploaie, dar testerul? Poate fi mama testerelor daca incompetentii aia nu stiu nici sa-l foloseasca cum trebuie nici sa inteleaga ce arata.... la mine la Arad a venit un coleg de la Oradea care a fost la reprezentanta si aia nu au fost in stare sa-i spuna de ce are 3 amigos pe bord...i-am spus eu cu testerul meu si l-am rezolvat in 5 minute :uameni eu zic ca decat sa tot platesti la niste oligofreni mai bine ia-ti un tester si te ajutam noi aici sa interpretezi ce se intampla iar dupa un timp o sa inveti singur:wink: Editat Martie 20, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Oli range Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Salut, Emanuel7, despre ce service autorizat bmw din sibu vorbesti? ce ai gasit? ca sunt si eu interesat. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 (editat) Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Poate fi mama testerelor daca incompetentii aia nu stiu nici sa-l foloseasca cum trebuie nici sa inteleaga ce arata.... la mine la Arad a venit un coleg de la Oradea care a fost la reprezentanta si aia nu au fost in stare sa-i spuna de ce are 3 amigos pe bord...i-am spus eu cu testerul meu si l-am rezolvat in 5 minute :uameni eu zic ca decat sa tot platesti la niste oligofreni mai bine ia-ti un tester si te ajutam noi aici sa interpretezi ce se intampla iar dupa un timp o sa inveti singur:wink: No asta chiar ca e cea mai buna idee! :)) :ha:Cat ma costa un tester rogu-te? Daca am un tester la mecanicul meu, nu il putem folosi pe ala? O sa revin sa iti spun ce fel e! :banana Cum ai putea sa ma ajuti asa la distanta? La un tel, in timp ce is cu testerul pe ea? Deci si tu zici ca chestia asta recomandata de ei sa schimb rotile e o mare tampenie! Asa mi-a zis si DKW! Dar asta ma intreb si eu de cateva zile - daca era ceva, testerul le-ar fi aratat niste coduri de eroare - dar ei mi-au zis ca nu le da nici o eroare frate!!! Astia ma fac cu nervii! Ar fi super sa ma poti ajuta, te rog! :tk Editat Martie 20, 2016 de Emanuel7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Salut, Emanuel7, despre ce service autorizat bmw din sibu vorbesti? ce ai gasit? ca sunt si eu interesat. Merci Buna! Uite asta am gasit pe net, dar trebuie sunat inainte sa fii sigur: http://www.bmw.ro/ro/fastlane/dealer-locator.html#RO/ro/BMW_BMWM/33851_1 Numai bine!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse No asta chiar ca e cea mai buna idee! :)) :ha:Cat ma costa un tester rogu-te? Daca am un tester la mecanicul meu, nu il putem folosi pe ala? O sa revin sa iti spun ce fel e! :banana Cum ai putea sa ma ajuti asa la distanta? La un tel, in timp ce is cu testerul pe ea? Deci si tu zici ca chestia asta recomandata de ei sa schimb rotile e o mare tampenie! Asa mi-a zis si DKW! Dar asta ma intreb si eu de cateva zile - daca era ceva, testerul le-ar fi aratat niste coduri de eroare - dar ei mi-au zis ca nu le da nici o eroare frate!!! Astia ma fac cu nervii! Ar fi super sa ma poti ajuta, te rog! :tk Daca vrei tester pt freelander td4 asta e solutia: http://www.island-4x4.co.uk/hawkeye-diagnostic-tool-ba5070-english-french-p-3574.html , daca nu ai tu gasesti pe cineva cu o firma listata vies si iei exact la pretul afisat pe firma nu mai dai 20% in plus NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 (editat) Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse Daca vrei tester pt freelander td4 asta e solutia: http://www.island-4x4.co.uk/hawkeye-diagnostic-tool-ba5070-english-french-p-3574.html , daca nu ai tu gasesti pe cineva cu o firma listata vies si iei exact la pretul afisat pe firma nu mai dai 20% in plus Da e ceva tare! Banuiesc ca l-a testat deja cineva? Scuza-ma dar nu inteleg ce inseamna: gasesti pe cineva cu o firma listata vies si iei exact la pretul afisat pe firma nu mai dai 20% in plus? Firma listata vies unde as putea-o gasi, te rog? Si ce inseamna: One vehicle Unlock Code? Pretul nu e foarte mare si ma gandesc daca ma inveti, ca mai pot ajuta apoi si altii! Ma mir ca altii din partea asta a Ardealului nu au apelat deja la asa ceva! Sa intreb ca am pe cineva la Londra... Oare o sa imi arate si dc e ceva la CV? Macar la intrarea si la iesirea din Cv...?:tk PS: Am cautat dupa cele doua pdf-uri si nu le mai dau ei si am mai gasit:) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54950-Scannere-ieftine-%28si-bune-%29 http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-HAWKEYE-DIAGNOSTIC-TOOL-MANUFACTURED-BY-BEARMACH-BA5070-/330596818646 Editat Martie 20, 2016 de Emanuel7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 (editat) Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse O firma platitoare de TVA cu CIF european.... testerul asta e pe softul original de Testbook T4 facut de aceasi firma Omitec, one vehicle unlock code inseamna ca in momentul in care il cumperi ai dreptul la un model de masina inclus in pret in cazul tau Freelander 1 2002+ si va comunica cu toate sistemele masinii inclusiv CV... sa ineleg ca preferi sa dai 280 de lire si 25 transport in loc de 200(sau 240 cu tva)si 16 transport cum e la magazin? au de ce ai mai pus linkul ala de ebay ca nu inteleg Editat Martie 20, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanuel7 Postat Martie 21, 2016 Autor Partajează Postat Martie 21, 2016 Re: Land Rover Freelander Td4 din 2002 - Diverse O firma platitoare de TVA cu CIF european.... testerul asta e pe softul original de Testbook T4 facut de aceasi firma Omitec, one vehicle unlock code inseamna ca in momentul in care il cumperi ai dreptul la un model de masina inclus in pret in cazul tau Freelander 1 2002+ si va comunica cu toate sistemele masinii inclusiv CV... sa ineleg ca preferi sa dai 280 de lire si 25 transport in loc de 200(sau 240 cu tva)si 16 transport cum e la magazin? au de ce ai mai pus linkul ala de ebay ca nu inteleg Multumesc pt raspunsuri! Cred ca o sa il iau pe persoana fizica... Am pus linkul ca sa se vada ca exista si pe eBay si ca e mai scump ca in magazin... Si voi primi atunci toate codurile de erori pt LR Freelander 1 - ceea ce e ok! Si cu interpretarea lor sper sa ma ajutati tot aici! :) Sa vedem, poate il iau luna ce vine. Mai am un prieten care vine din Franta in 2 sapt si imi zicea ca are asa ceva, sa vedem atunci! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate