Andrei-XXS Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Se afla in starea din poze. Pentru cine o doreste asa sa o monteze are si motorul si cutiile pe ea. Motorul de 2,8 l de bmw 193 cp cu cutia de bmw tiptronic si cutia de transfer de G cu iesire pentru PTO troliu mecanic. Troliul este de robur ( cel mai rezistent, cunoscatorii il stiu ). Ea este 80 % montata deci ….. Component sunt asa : - Punti portale evident cu blocante cu conversie discuri fata spate si conversie la 6 gauri ( japoneze ), plus directie fata full hidraulica complete PSC, plus frane de colt spate cu etrieri separate si circuite de frana separate. 7.000 euro - 5 roti cu beadlock cu anvelope NOI – NOUTE NEFOLOSITE siverstone 35 pe 16. 1600 euro - Motor BMW 2.8 193 CP + Cutia aferenta tiptronic cu + - ( Optional am si motorul de sprinter 2.9 l si am chiar 2 bucati de asemenea motoare la care am si cutia de Mercedes in 3 viteze de Cobra ce se potriveste cu cutia de transfer de G si motorul de Sprinter ).Dicutabil in functie de varianta - Cutia de transfer de G cu PTO - Troliu mecanic de ROBUR instalat gata cu un raport de 4:1 ( viteza foarte mare si rezistenta de asemena ) 2.200 euro - Suspensie fata spate 4 Link - Suspensie ORI – STRUTS pe fata de 8 si pe spate de 10 ( daca imi aduc bine aminte ) 1600 euro - Toate radiatoarele aferente se gasesc si ele. - Frane de colt pe spate cu etrieri separati si circuite separate. - Restul ma rog exista …. Scaune centuri volan briz brizuri etc. Separat mai am : - Troliu Gigglepin cu 2 motoare ( evident ). 3.800 euro - Punti G complete cu conversie la 6 prezoane discuri fata spate si ATENTIE !!! DUBLU BLOCANT PE FIECARE PUNTE SI ORIGINAL SI PE AER cu niste planetare separate de rezerva ( cred ca toate ). 5.500 euro - 10 anvelope formatul de CROSS 37 NOI NOUTE NEMONTATE – Le vand numai SET de 5 bucati 1.600 euro setul de 5 - 2 motoare SPRINTER 2.9 unul din el pereche cu o cutie de Mercedes. 800 euro bucata Pentru Porocala intreaga cat si pentru piese ne auzim la telefon, accept si variante cu auto ( in nici un caz masini de concurs, ca am garla ) Andrei Gafita 0724.300.322 Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate