Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Terrano 2, 3.0 - sfat anvelope

dumitrache nicu

Postări Recomandate

Re: Terrano 2, 3.0 - sfat anvelope

:h5 asta asa este , intradevar de evitat de ridicat prea mult. Eu am masina asta de 10 qni timp in care am parcus 160.000 km cu ea si singurul lucru care NU imi place la R20 e sensibilitatea directiei. Aci in oras este cineva care l-a pus pe 33 , dar e ridicat minim din suspensie. Rotile au intrat cu body lift si flex !

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

salut stie cineva daca nisan terano 2 are buton ptr reglarea intensitatii luminii in bord sau se regleaza automat si daca scrumiera din bord are bec si unde se afla

intensitatea luminii nu se regleaza e o singura intensitate, cea de fabrica. are bec scrumiera dar nu stiu unde este.

Natura si aventura

Link spre comentariu

multumesc ptr informatie dar eu am un buton cum te uiti la volan pe partea dreapta linga volan putin sub ceasurile de bord becul de la scrumiera era functional nu stiu cum sa ars si daca nul schimb se poate intompla ceva? cu stima

:cl
Link spre comentariu

multumesc ptr informatie dar eu am un buton cum te uiti la volan pe partea dreapta linga volan putin sub ceasurile de bord becul de la scrumiera era functional nu stiu cum sa ars si daca nul schimb se poate intompla ceva? cu stima

nu se intampla nimic , ce sa se intample.

Natura si aventura

Link spre comentariu

multumesc ptr informatie dar eu am un buton cum te uiti la volan pe partea dreapta linga volan putin sub ceasurile de bord becul de la scrumiera era functional nu stiu cum sa ars si daca nul schimb se poate intimpla ceva? si apropo am luat niste abtipilde cu emblema 4x4 se pot lipii pe geam stiu ca legislatia specifica sa nu fie puse pe geamuri bla bla

:cl
Link spre comentariu

Am luat niste abtipilduri cu logoul www 4x4 le stii este legal sa le pun pe luneta ca stii legea spune estomparea vizibilitatii geamurilor cu afise samdc ce parere ai

sincer cred ca iti pui prea multe probleme , pune-le unde iti cade bine , nu cred ca se va sesiza cineva. Adica sa fim seriosi , dubele nici nu au luneta si de aia tot pot circula.

Natura si aventura

Link spre comentariu

iar becul de la scrumiera... poti sa il lasi asa; decat daca te deranjeaza pe tine si nu o poti folosi noaptea(daca o folosesti).

@irod si la mine la masina rotile sunt echivalent la 33, chiar 33 si ceva... nu am inaltat masina maxim din suspensii, si da am bagat si flexul, am scos contraripile, etc. Problema e dimensiunea si greutatea rotilor, amprenta pe asfalt, etc. Dar la mine momentan a salvat situatia stabilizatorul(home made) semicasetei de directie.

Link spre comentariu

R20 devine un monstru pe 33 si cred ca motorul de 2,7 invarte bine rotile , eu acum sunt pe 31. Spune-mi te rog cum le place la planetarele fata in teren pe 33-uri.

Natura si aventura

Link spre comentariu

nu am rupt inca planetarele... desi am bagat destul de extrem cu ea... am spart in schimb diferentialul fata si cred ca incepe sa moara lantul din reductor(sau ceva din reductor, capul cardanului sau ceva acolo la "mufa respectiva")... Desi am avut brate rupte, telescop rupt, brat indoit, semicaseta indoita/rupta... dar cu fiecare chestie am invatat ceva nou(tunning) si acum nu se mai prea strica/rup

Editat de Plumb
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare