lutzy Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 Buna ziua! Vreau sa întreb persoanele cu mai multă experiența decât mine dacă e normal ca după ce patineaza mașina la urcare sa se întărească pedala de frâna? Astăzi am ieșit puțin in teren cu mașina, iar după o urcare de aproximativ 30 min am ajuns intr-o poiana in fata soarelui unde era terenul dezghețat deasupra câțiva cm. Am încercat sa continui urcarea dar nu am reușit, am început sa patinez, iar când am apăsat frâna, pedala era foarte întărită. Am menținut piciorul apăsat pe pedala care după câteva secunde si-a dat drumul si am avut frâna. Menționez ca am pățit lucrul acesta de doua ori la rând. După aceea nu am avut probleme cu frâna, a funcționat bine, fara problema ca si înainte. O alta problema observată astăzi după o urcare destul de in forța am oprit in rampa pentru a discuta cu cineva si am văzut ca la relantiu pâlpâia becul la ulei. Am ținut motorul puțin turat(la aproximativ 1000turati) si becul nu s-a aprins. După aproximativ 3-4 minute am lăsat motorul la relantiu iar becul nu S-a mai aprins. Temperatura apei nu era crescută, iar uleiul este schimbat de circa 1000 km. Am ulei Castrol 10W40 si când am venit acasă am verificat nivelul si era aproape la maxim. Oare becul S-a aprins din cauza uleiului fierbinte si din cauza ca era mașina cu botul in sus sau pot sa am probleme cu pompa de ulei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Pedala frâna întărită. La frana iti pot spune ca ai ramas fara vacum.Sau ai probleme cu vacuum ,verifica traseul pana la tulumba de frana.sa nu aia scapari sau sa aiba crapaturi traseul. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lutzy Postat Martie 19, 2016 Autor Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Pedala frâna întărită. Mulțumesc! INTR-adevăr, se simțea ca o pedala de frâna fara servo. Am sa vorbesc cu mecanicul pe săptămana viitoare sa verifice acest lucru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate