gnok Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 o iesire de duminica...protagonisti:ioana (vitara), andrei (pajero),d-nul gheza (veverita :grin: ),zippo (pajero) eu (pajero) si o inedita prezenta - vw syncro- un 4x4 mai ''deosebit'' condus de iulian.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele zona ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele cum prima parte a traseului (crint-valea dobrei - crint) a fost mai mult o plimbare pe creasta si ceva noroi + ca veverita si vitara cereau noroi , toata gasca eram curiosi ce stie syncro, asa ca ne-am decis sa coboram spre casa pe un drum de tafuri foarte drag noua (mie si lu' zippo :h5 )...crint-fantanele-sibiel,insa de data aceasta am strabatut acest traseu in sens invers ;poze din pacate nu am de pe acest ''drum''. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele sa va fie de bine si la mai multe iesiri :bravo KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele ceva poze inspre si de la mocirleala (poze despre care ziceam ca nu le am ...acu' le am )...ms lucian (copilot syncro) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele ultimele ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele gnok, syncro si-a facut treaba. Mi-a placut masinuta in teren. Deasemenea, m-a surprins vitara ioanei care nu era incaltata corespunzator. Dar daca sportivul e bun, poate alerga si descult. S-a descurcat. Bravo ei. Adevarul ca fetele au fost h :ap otarate. :x . Se vinde menta in piata !!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele ...nici pajero lui adrian nu era incaltat corespunzator si a facut fata cu brio... :1 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dilbert Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele Salut, ramasese sambata vorba intre mine si Iulian ca il sun duminica pentru intalnire, dar am fost praf dupa nunta de sambata si pe deasupra mi-am mai pierdut si cheile de la Syncro, asa ca n-am putut veni si eu cu al meu. Normal ca imi pare rau acum ca vad pozele :(( Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele Brava.....faina iesirea voastra.... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele Salut, ramasese sambata vorba intre mine si Iulian ca il sun duminica pentru intalnire, dar am fost praf dupa nunta de sambata si pe deasupra mi-am mai pierdut si cheile de la Syncro, asa ca n-am putut veni si eu cu al meu. Normal ca imi pare rau acum ca vad pozele :(( Radu si eu tot dupa o nunta ...am aterizat in sibiu la 4.30 dimineata si la 11 eram in crint... :tr , daca stiam te luam la mine in masina...sa fim 2 mahmuri :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele Super iesirea :1 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: crint-valea dobrei-fantanele si eu tot dupa o nunta ...am aterizat in sibiu la 4.30 dimineata si la 11 eram in crint... :tr , daca stiam te luam la mine in masina...sa fim 2 mahmuri :ha: in formula asta ajungeti sigur la Izvoarele :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate