Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

crint-valea dobrei-fantanele

gnok

Postări Recomandate

Re: crint-valea dobrei-fantanele

cum prima parte a traseului (crint-valea dobrei - crint) a fost mai mult o plimbare pe creasta si ceva noroi + ca veverita si vitara cereau noroi , toata gasca eram curiosi ce stie syncro, asa ca ne-am decis sa coboram spre casa pe un drum de tafuri foarte drag noua (mie si lu' zippo :h5 )...crint-fantanele-sibiel,insa de data aceasta am strabatut acest traseu in sens invers ;poze din pacate nu am de pe acest ''drum''.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

gnok, syncro si-a facut treaba. Mi-a placut masinuta in teren.

Deasemenea, m-a surprins vitara ioanei care nu era incaltata corespunzator. Dar daca sportivul e bun, poate alerga si descult. S-a descurcat. Bravo ei. Adevarul ca fetele au fost h :ap otarate. :x . Se vinde menta in piata !!!!!!!!

Link spre comentariu

Salut,

ramasese sambata vorba intre mine si Iulian ca il sun duminica pentru intalnire, dar am fost praf dupa nunta de sambata si pe deasupra mi-am mai pierdut si cheile de la Syncro, asa ca n-am putut veni si eu cu al meu. Normal ca imi pare rau acum ca vad pozele :((

Radu

Link spre comentariu

Salut,

ramasese sambata vorba intre mine si Iulian ca il sun duminica pentru intalnire, dar am fost praf dupa nunta de sambata si pe deasupra mi-am mai pierdut si cheile de la Syncro, asa ca n-am putut veni si eu cu al meu. Normal ca imi pare rau acum ca vad pozele :((

Radu

si eu tot dupa o nunta ...am aterizat in sibiu la 4.30 dimineata si la 11 eram in crint... :tr , daca stiam te luam la mine in masina...sa fim 2 mahmuri :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare