gepetto Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Bantuind asa la sfarsit de saptamana prin targu' vitan ,am gasit dracia asta de LUAZ ,la un pret de scuter (omu' cere 900 eu) si ma gandeam daca nu ar fi buna de tavalit prin diverse noroaie,gropi ,balti si alte de astea . in functie de parerea onorabililor mei colegi de aici il sun pe om si o adaug la colectie :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suparici Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 arata f bine si ingrijita. daca ai unde sa o tii cred ca merita. ce motor are? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 1100 cmc . de pus undeva ai gasesc si loc (la mama la curte ) Deja ma mananca sa -l iau Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 E Luaz sau UAZ? masinile astea stiu ca sunt robuste. dar mai e si varianta sa o tii ca masina de epoca Cred ca isi face toti banii. Dpdv mecanic cum sta? Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 LUAZ este Uaz-ul est eceva mai mare sta bine ca mecanica ,de epoca nu e loc ca nu e chiar atat de veche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 ia-l nu mai sta. :D ii pui doar gume si ai masina 4x4 fffffffff tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Se pare ca m-ati convins O sa o iau maine As venii cu ea la sibiu dar cica nu merge mai mult de 60-70 km/h ,as face o viata pana acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Se pare ca m-ati convins O sa o iau maine As venii cu ea la sibiu dar cica nu merge mai mult de 60-70 km/h ,as face o viata pana acolo o pui pe platforma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 :x :x :x nu are tata dar sa ne gandim la o solutie trei ore cu medie de 80 cu terrano si platforma sau 4 ore cu dracia pe roti cu 60 :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 are jante pe 16? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 are jante pe 16? cine ? Nissanu ? da jucaria cred ce 14-15 (asa la ochi ) ti zic maine ca ma gandeam la cauciuce ca-s cam sterse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Bai Geppe dar a dat boala in tine cu gluma. :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 are jante pe 16? cine ? Nissanu ? da jucaria cred ce 14-15 (asa la ochi ) ti zic maine ca ma gandeam la cauciuce ca-s cam sterse are cineva la ab si i-am dat gume 205/80R16 profil simex. merge beton :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Bai Geppe dar a dat boala in tine cu gluma. :lol: :lol: :lol: Dupa o matura consfatuire cu fratele catalin hotararam sa luam o masina sa o facem de BALAMUC si cum era cam greu dupa un nissan luat acu o luna ,un box de BB% ,si rata de leasing,am zis ca jucaria asta e tocma buna sa o tavalim rau PS matale esti divina ca m-ai varat in noroi pana la glezne genunchi acu vreo 8 luni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Bai Geppe dar a dat boala in tine cu gluma. :lol: :lol: :lol: Dupa o matura consfatuire cu fratele catalin hotararam sa luam o masina sa o facem de BALAMUC si cum era cam greu dupa un nissan luat acu o luna ,un box de BB% ,si rata de leasing,am zis ca jucaria asta e tocma buna sa o tavalim rau PS matale esti divina ca m-ai varat in noroi pana la glezne genunchi acu vreo 8 luni Asta numiti voi "consfatuire matura" ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 matura ca daca eram nebuni luam una de 5000 :shock: nu de 900 :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy68 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Sal, Gepetto, eu zic sa vii cu ea la Sibiu daca o faci colet si o trimiti cu trenu' :grin: Sau o pui in remorca sau in cel mai rau caz pe platforma. In alta ordine de iedi mai ai din statiile alea mobile? vreau si eu una daca mai ai in stoc. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan4x4 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Da de ce n-o pui tu in torpedo la nissan ?Scoti cd-urile de acolo si gata jucarica la sibiu. :j Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted July 3, 2007 Author Share Posted July 3, 2007 Sal, Gepetto, eu zic sa vii cu ea la Sibiu daca o faci colet si o trimiti cu trenu' :grin: Sau o pui in remorca sau in cel mai rau caz pe platforma. In alta ordine de iedi mai ai din statiile alea mobile? vreau si eu una daca mai ai in stoc. mai am una cat despre jucarie o sa incerc sa vin cu ea pe roate apropo de roate chiar nu are nimeni niste jenti cu 114 diametrul cercului pe care vin prezoanele 14 sau 15 '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 am yo, suna-ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdaddy Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Daca nu gasesti alte roti pentru LUAZ (din cate stiu eu are jenti de 13) si nu gasesti cauciucuri din sursele "autohtone", vezi ca prin strainatate sunt si pe diam mai mici de 15 tzoli. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
catagsm Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 asta e luaz Terrano II 2,4 benzina 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan4x4 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Mda......culoarea dominanta e cea a apusului de soare :ang Link to comment Share on other sites More sharing options...
catagsm Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 de la rusi vine ...... :ca Terrano II 2,4 benzina 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 ma (catalin si gepetto), voi dc nu spuneti colegilor forumisti ca masinutza aia are diferential blocabil pe spate? vreti sa dati rusine cuiva la sibiu? :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts