Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Luaz

gepetto
 Share

Recommended Posts

Bantuind asa la sfarsit de saptamana prin targu' vitan ,am gasit dracia asta de LUAZ ,la un pret de scuter (omu' cere 900 eu) si ma gandeam daca nu ar fi buna de tavalit prin diverse noroaie,gropi ,balti si alte de astea .

in functie de parerea onorabililor mei colegi de aici il sun pe om si o adaug la colectie :?:

Se pare ca m-ati convins

O sa o iau maine

As venii cu ea la sibiu dar cica nu merge mai mult de 60-70 km/h ,as face o viata pana acolo

Se pare ca m-ati convins

O sa o iau maine

As venii cu ea la sibiu dar cica nu merge mai mult de 60-70 km/h ,as face o viata pana acolo

o pui pe platforma :D

:x :x :x

nu are tata

dar sa ne gandim la o solutie

trei ore cu medie de 80 cu terrano si platforma sau 4 ore cu dracia pe roti cu 60

:roll:

are jante pe 16?

cine ? Nissanu ? da

jucaria cred ce 14-15 (asa la ochi ) ti zic maine ca ma gandeam la cauciuce ca-s cam sterse

are cineva la ab si i-am dat gume 205/80R16 profil simex. merge beton :?

Bai Geppe dar a dat boala in tine cu gluma. :lol: :lol: :lol:

Dupa o matura consfatuire cu fratele catalin hotararam sa luam o masina sa o facem de BALAMUC si cum era cam greu dupa un nissan luat acu o luna ,un box de BB% ,si rata de leasing,am zis ca jucaria asta e tocma buna sa o tavalim rau

PS matale esti divina ca m-ai varat in noroi pana la glezne genunchi acu vreo 8 luni

Bai Geppe dar a dat boala in tine cu gluma. :lol: :lol: :lol:

Dupa o matura consfatuire cu fratele catalin hotararam sa luam o masina sa o facem de BALAMUC si cum era cam greu dupa un nissan luat acu o luna ,un box de BB% ,si rata de leasing,am zis ca jucaria asta e tocma buna sa o tavalim rau

PS matale esti divina ca m-ai varat in noroi pana la glezne genunchi acu vreo 8 luni

Asta numiti voi "consfatuire matura" ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 2 weeks later...

Sal,

Gepetto, eu zic sa vii cu ea la Sibiu daca o faci colet si o trimiti cu trenu' :grin:

Sau o pui in remorca sau in cel mai rau caz pe platforma.

In alta ordine de iedi mai ai din statiile alea mobile? vreau si eu una daca mai ai in stoc.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Sal,

Gepetto, eu zic sa vii cu ea la Sibiu daca o faci colet si o trimiti cu trenu' :grin:

Sau o pui in remorca sau in cel mai rau caz pe platforma.

In alta ordine de iedi mai ai din statiile alea mobile? vreau si eu una daca mai ai in stoc.

mai am una

cat despre jucarie o sa incerc sa vin cu ea pe roate

apropo de roate chiar nu are nimeni niste jenti cu 114 diametrul cercului pe care vin prezoanele 14 sau 15 ''

Daca nu gasesti alte roti pentru LUAZ (din cate stiu eu are jenti de 13) si nu gasesti cauciucuri din sursele "autohtone", vezi ca prin strainatate sunt si pe diam mai mici de 15 tzoli.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use