MPS Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum Ce nu mi se pare mie ok este spatiul care ramane intre bara si masca de plastic a masinii. Am incercat sa il dau mai in spate, dar nu am unde pt ca se opreste intr-o chestie de plastic de sub far. Piesa pe care daca o scot ramane un spatiu imens intre far si bara. Oricum deocamdata o las asa. Cand o sa imi pun si troliul si deci o sa o dau jos poate ii gasesc o pozitie mai buna. S-ar putea ca bara sa fie pt modelul mai nou ( ca a lui Ricardo) care are masca ceva mai iesita in exterior. Uitati si niste poze. Maine o sa fac unele pe lumina si mai in detaliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum He, He, bara aia e pt Y61 dar.........modelul cu facelift, dupa 2005.............. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum tre sa o schimbe sau poate ramane asa? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum pai daca nu-l deranjeaza aspectu' poa sa ramana asa. Altfel, completare cu tabla, sudura in argon, revopsire partiala ...........sau alta bara ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum Alta bara nu...cu siguranta. O sa vad cum e cu aspectu dupa ce imi pun troliul. Si daca nu o sa imi placa fie incerc sa prin in suruburi nu cu sudura o tabla, fie imi caut o grila de la un patrol nou. Deocamdata ma bucur ca am acces la claxoane....nu de alta, dar de cand am luat-o ma bate gandu sa le schimb. Si in afara de asta mai vreu si o goarna doua de camion. Am vazut topicul despre compresor care a deviat catre goarne de tren...nu, nu vreau de tren. Ma voi multumi cu unele decente pt camioane. LE: de ce trebuie sudat in argon ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum sudura MIG, TIG, WIG "deranjeaza" mai putin fierul. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum da...cred ca am inteles. Stiu pe cineva care poate sa sudeze astfel, dar dupa cum am spus, daca o sa vreau sa fac ceva, le prind in suruburi in gaurile care exista deja pe bara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum Las-o mah asa, ca nu se vede ! ... cutia de relee a troliului va veni pe mijloc, o sa-ti astupe gaura aia care te enerveaza atat ... daca mai pui si doua proiectoare [ in stanga si-n dreapta cutiei de relee ] chiar nu o sa se mai vada nimic ... pe mine ma bate gandul sa vopsesc in negru grila din fata ... ... proiectoarele rotunde de jos, din bara, m-au costat parca vreo 90 euro [ incl. TVA si transport pana la prietenul meu acasa - de la http://www.taubenreuther.de - "fog light kit" : cod produs 2-6821201 ] dar se potrivesc si cele de Logan [ modelul ala scump, care costa peste 150 ron ] ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum Da Ricardo, asa o las. Ziceam ce o sa fac daca nu o sa imi placa si o sa ma deranjeze foarte tare. Proiectoare jos nu cred ca imi pun, dar langa cutia de relee clar imi pun. Apropo de alea de jos, tu ti-ai legat semnalizatoarele si pozitia acolo jos sau le-ai lasat asa cum erau ele din fabrica ? Si legat de grila, incearca sa iti desenezi peste o poza a masinii sa vezi asa ca idee. Ar putea sa arate foarte bine, dar masina ta e gri.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum Atat proiectoarele de jos din bara, cele rotunde, cat si lampile acelea de semnalizare/pozitie le-am legat la un singur circuit ... acela pe care masina l-a avut pentru "lampile originale de ceata" ... deci ambele seturi [ proiector rotund + lampa semnalizare/pozitie ] se aprind impreuna, pe comanda de "proiectoare ceata" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum :id Leg pozitiile originale ale masini la semnalizatoarele din bara => pozitii portocalii... cum au americanii. Da cred ca sunt cam obosit :x . Numai idei bune am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum Frumoasa rau sa ai noroc de ia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum Frumoasa rau sa ai noroc de ia. Mersi frumos. Pana acum am avut noroc de ea...adica nu am avut nici un fel de problema cu ea de cand am luat-o si nici nu m-a dezamagit, in teren, vreodata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum ar trebui probata bara aia... eu zic ca nu tine...e montata prost si nu vine bine pe masina :ha: :ha: :ha: :ha: cind ma convingi de opusul celor spuse de mine?? felicitari pentru taxa (ar trebui sa ne faci cunostinta cu fratele tau) zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Patrol Y61 la inceput de drum ar trebui probata bara aia... eu zic ca nu tine...e montata prost si nu vine bine pe masina :ha: :ha: :ha: :ha: cind ma convingi de opusul celor spuse de mine?? felicitari pentru taxa (ar trebui sa ne faci cunostinta cu fratele tau) Daca ne hotaram odata cu troliile alea (trebuie sa vorbim ca specificatiile de pe site nu sunt corecte, m-am uitat direct pe site-ul producatorului) o sa te conving ca tine. Cat despre faptul ca nu vine bine pe masina, tine de gusturi....daca nu-ti place....o umplu de noroi si sigur o sa iti placa :h5 Si te-as fi convins de ea chiar azi, dar eram mort de oboseala, ca timp as fi avut sa ajung la iesirea pe care ati facut-o azi....eh, asta e, data viitoare. Pe frati-miu il sti, a fost cu mine la prima iesire de la bran, de pe 25-26 oct parca. Era ala de intreba daca ii intra apa in masina lui Marius :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate