Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Urcare pe Vf. Cazacu 02.04.2016

omoroka

Postări Recomandate

A fost vreme frumoasa si am iesit multe masini sambata asta, veverite si patroale. E a doua mea iesire pe anul asta :grin:

Am urcat pe Orjogoaia pana la lac apoi cu insistente si perseverenta am reusit sa ocolesc toate peticele de zapada pana la Vf. Cazacu.

• Like 2

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Urcare pe Vf. Cazacu 02.04.2016

frumos a fost ! acolo spre varf din filmare am simtit ca au fost ceva inclinatii laterale , au fost mari ?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Foarte frmos Gabi! Multumim! Ce bine e sa fii tu prima masina din card din fata camerei de pe bord :grin:

Promit ca la urmatoarea iesire imi montez gopro-ul pe luneta :h5

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

frumos a fost ! acolo spre varf din filmare am simtit ca au fost ceva inclinatii laterale , au fost mari ?

Au fost inclinari laterale mari in zonele in care a trebuit sa ocolesc peticele de zapada. Urcarea finala pe varf am reusit-o din a treia incercare, masina fiind foarte greu de controlat din cauza proastei aderente, a inclinarii si a denivelarilor. Johny care a fost copilot la mine in masina a preferat sa se dea jos de cateva ori :)

De la Vf. Cazacu am mai inaintat cateva sute de metri pana la drumul de creasta al Baiului. Interesant este ca nu am remarcat niciodata urcarea spre Cazacu vara. Acuma insa era singura posibilitate de a inainta spre traseul de creasta, drumul normal fiind acoperit de zapada.

Va salut !

Link spre comentariu

Foarte frmos Gabi! Multumim! Ce bine e sa fii tu prima masina din card din fata camerei de pe bord :grin:

Promit ca la urmatoarea iesire imi montez gopro-ul pe luneta :h5

Nu e nici-o problema. Sunt mai reusite filmarile din spatele coloanei, in special cand sunt mai multe masini.

Va salut !

Link spre comentariu

fain, cel mai mult mi-a placut coborarea cu lacul pe stanga :)

coborare.jpg.7e6b128b9368de9a472c1ac3c5a1c0cc.jpg

am si eu in plan o urcare pe vf Tarcu (2190 m), stiu un L200 si un Vitara care au ajuns pe acolo, deci se poate :)

Link spre comentariu

fain, cel mai mult mi-a placut coborarea cu lacul pe stanga :)

[ATTACH=CONFIG]261755[/ATTACH]

am si eu in plan o urcare pe vf Tarcu (2190 m), stiu un L200 si un Vitara care au ajuns pe acolo, deci se poate :)

Am urcat cu ceva ani in urma pe Tarcu dar nu-mi mai amintesc dificultatea traseului. Te pot ajuta cu track-ul daca doresti si-mi dai o adresa de e-mail.

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare