avolocaru Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Re: Consumabile si aditivi nissan patrol Si litrul primit de care era? 0w40 sau macar era de tipul celor doua primite anterior. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bankerul Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Re: Consumabile si aditivi nissan patrol Si litrul primit de care era? 0w40 sau macar era de tipul celor doua primite anterior. Cadoul l-au nimerit,iti dai seama ca au desigilat coletul de 2 ori sa fie siguri ca e ok:)) Noroc ca nu am aruncat bidoanele ,o sa pun tot uleiul in ele si chiar o sa-l testez in laborator ..... Acum astept noul ulei AMSOIL. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Re: Consumabile si aditivi nissan patrol AMSOIL ? ...Dar ceva mai pamantean, normal ...nu vrei sa folosesti? Eu unul abia astept parerea dumitale privind acest nou brand, dar ma gandesc ca e pacat de bani , psihic si altele ...tot incercand asa .. Dar, sa fie intr-un ceas bun ;) poate o nimeresti . ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Re: Consumabile si aditivi nissan patrol Buna seara, Despre ravenol aveti ceva pareri? Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bankerul Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Re: Consumabile si aditivi nissan patrol AMSOIL ? ...Dar ceva mai pamantean, normal ...nu vrei sa folosesti? Eu unul abia astept parerea dumitale privind acest nou brand, dar ma gandesc ca e pacat de bani , psihic si altele ...tot incercand asa .. Dar, sa fie intr-un ceas bun ;) poate o nimeresti . Exact cum ati spus ,vreau ceva fullsintetic 10w40. Astept recomandarile dvs ! Valvoline ,de care ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Re: Consumabile si aditivi nissan patrol Eu nu agreez uleiurile full syntetic in motoare de mai veche generatie. Nu ii vad rostul , oricum schimbul de ulei nu il poti face la 25.000 km ( ca la masinile moderne) si nu suporta turatii asa mari incat calitatile unui full sintetic sa fie absolut necesare. Folosesc 2 sorturi de ulei de motor MXL ( 5W sau 10W in functie de sezon si uzura masinii) si Max Life (5 W sau 10W) ulei dedicat special motoarelor peste 100.000 km , cu aditivi speciali pt reducerea consumului de ulei, al fumului la esapament. La ZD30, avand in vedere multitudinea pieselor in miscare , recomand un tratament Metabond antigripaj . Nu stiu daca e o coincidenta sau nu , dar motoarele ce au functionat cu aceasta combinatie nu a gripat vreunul pana acum . Intervalul de schimb ar fi 7500 daca masina face tractari, offroad sau vede des forja pe autostrada si 10.000 km in conditii de utilizare normala. Au fost masini ale caror proprietari "uituci" au schimbat la 12.000 km si chiar 17.000 km unul din ei, nu s-a intamplat nimic rau . Ceea ce va scriu nu e reclama , ca Valvoline nu e firma lui mama, e experienta mea de 20 de ani . ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bankerul Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 (editat) Re: Consumabile si aditivi nissan patrol Intradevar ,Valvoline Maxlife 10w40 indeplineste intocmai norma recomandata de manual.Acea B3 .10w40. Multumesc ! Atasat poze sa nu confunde lumea bidoanele :)))),uneori se intampla . Editat Martie 15, 2017 de bankerul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bankerul Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Re: Consumabile si aditivi nissan patrol Si litrul primit de care era? 0w40 sau macar era de tipul celor doua primite anterior. Cadoul l-au nimerit,iti dai seama ca au desigilat coletul de 2 ori sa fie siguri ca e ok:)) Noroc ca nu am aruncat bidoanele ,o sa pun tot uleiul in ele si chiar o sa-l testez in laborator ..... Acum astept noul ulei AMSOIL. Amsoil ,concurenta Amtecol ,dar serioasa- nu gluma ,se poate achizitiona si de la noi din tara Este un ulei super ok,Recomamd 10w40 pt Patrol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Re: Consumabile si aditivi nissan patrol Amsoil ,concurenta Amtecol ,dar serioasa- nu gluma ,se poate achizitiona si de la noi din tara Este un ulei super ok,Recomamd 10w40 pt Patrol. Amsoil si Redline sunt cam tot ce isi poate dori un motor in materie de ulei. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maddock Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Re: Consumabile si aditivi nissan patrol Amsoil si Redline sunt cam tot ce isi poate dori un motor in materie de ulei. Te salut! Stii o sursa cu preturi mai decente pt Redline? Din ce am vazut costa cam 100lei Litrul .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Re: Consumabile si aditivi nissan patrol Te salut! Stii o sursa cu preturi mai decente pt Redline? Din ce am vazut costa cam 100lei Litrul .... Cam ala e pretul .... e prohibitiv stiu ... dar e alta mancare de peste. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate