Max Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Se pare ca "expertii" UE doresc sa implementeze reguli noi legate de modificarile facute oricaror masini, astfel incat milioane de vehicule nu vor mai avea drept de circulatie. Chiar daca masinile au modificari banale care nu influenteaza in nici un fel functionarea si siguranta. De exemplu, o masina de epoca nu va trece inspectia tehnica deoarece nu e in concurdanta cu regulile actuale dar nici nu poti sa ii aduci imbunatatiri care sa corespunda cu aceste reguli. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2199311/Millions-modified-classic-cars-banned-roads-meddling-European-Union-try-shake-MOT-rules.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor Am senzatia ca articolul e din 2012... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor ar trebui sa ne stresam ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
RETI Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor Tocmai in Uk hahahahah stire de 2 bani ......acolo unde land rover barn project este la ordinea zilei und egasesti piese si fabrica produce pentru masiniile din ani 1960. Acolo unde exista kituri de masini si ti -le ansamblezi singur.hahahahahahah Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 12, 2016 Author Share Posted April 12, 2016 Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor Tocmai in Uk hahahahah stire de 2 bani ......acolo unde land rover barn project este la ordinea zilei und egasesti piese si fabrica produce pentru masiniile din ani 1960. Acolo unde exista kituri de masini si ti -le ansamblezi singur.hahahahahahah Tocmai ca britanicii par cei mai revoltati de astfel de idei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 12, 2016 Author Share Posted April 12, 2016 Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor Am senzatia ca articolul e din 2012... Ai dreptate, e din 2012... Ideea e ca astia de la Comisia Europeana incearca in permanenta sa impuna reguli cretine in toate domeniile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor Ceva logica ar exista in aceasta intentie. Nu interzicerea , insa limitarea accesului a unor masini pe anumite zone de trafic nu ar fi o ideea rea. Cum ar fi sa gasim pe o autostrada fara limita de viteza niste masini istorice care nu depasesc 60 km/h? Potentialul de accident ar fi foarte mare. Este ca si cum ai incerca sa tragi salve de tun la un eveniment de fite, cu niste tunuri scoase de pe fundul marii, care ar putea sa explodeze oricand. Istoria este frumoasa si este bine sa o conservam, dar trebuie gasit un echilibru. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 (edited) Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor Rangere....la Brucseles cu tine mo....:ha1:ha1:ha1 pai cum dracu...pana si pe A-urile noastre scrie clar ca iegzista o limita minima de viteza.... sau tu ai ceva cu masinile de iepoca?:ha1:ha1:ha1 acum serios vorbind......pana la legi de genul asta cred ca amenintarea semilunei e mai dureroasa decat o masina cu jante cu ET negativ....ca sa ma refer strict la o modificare minora:grin: ce zici de asta...pe autostrada? https://www.youtube.com/watch?v=H4Uuyj-huf8 Edited April 12, 2016 by Marius C alias Turagmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXP Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor Observ la inceputul topicului, ghilimelele de la "expertii", si nu pot decat sa dau dreptate initiatorului ghilimelelor, ... Fiecare tara membra a UE, are legislatie specifica si norme tehice, care pana acum s-au dovedit ca isi ating scopul in mod mai mult decat decent, de ce este oare nevoie sa schimbe ceva ce este functional? De ce nu se lucreaza la ce nu este functional? Sunt atatea probleme ale UE mult mai strigente, este vorba aceea "satul arde si baba se piaptana", ... Acei "experti" UE care nu isi pot controla granitele, acei "experti" care nu sunt capabili sa se gandeasca sa controleze cauza migratiei, incearca doar corectia efectului, acei "experti" care stiu doar sa plateasca "semiluna" care sa le rezolve problemele, acei "experti" care nu sunt capabili sa uneasca niste servicii absolut vitale uniunii, ... Halal "experti" ai uniunii, ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 (edited) Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor Bre Mariuse, mai se povesti si in alte topice cum e treaba asta cu modificatul. Tu esti persoana serioasa si te gandesti in primul rand la siguranta ta si a celorlalti, insa bagi mana in foc pentru un pusti tacanit care pune niste jante de doua ori mai late pe un BMW ( ca ii place lui cum arata ) si dupa aia o frige pe DN si la o franare taie anvelopele, face explozie si se da peste cap pe sens invers , de unde vine linistita fata lui matale care tocmai ti-a ridicat nepotul de la gradinita si vrea sa ti-l aduca sa ai grija de el vreo doua ore ? Ha ? Mai esti asa tolerant cu modificarile ? Nu mai esti , ba mai mult , ai sa strigi ca din gura de sarpe ca in tara asta nimeni nu isi face treaba si ca ARR-ul nu l-a oprit sa il intrebe cu de la cine putere si-a modificat el masina ? Eu stiu ca multi de pe aici au experienta, cunosc mecanica si sunt oameni care inteleg mecanica si limitarile fizice care trebuiesc aplicate unei masini . Da' bagi mana in foc si pentru restul, aia care isi sudeaza tot felul chestii pe masini, care pun roti mai mari decat suporta puntile lor, care fac modificari fara sa treaca prin filtrul gandirii si al informarii si care circula fix pe drumurile pe care si tu circuli ? :grin: Edited April 12, 2016 by FordRanger Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXP Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor Colegu @FordRanger, reguli si legi in acest sens, exista si acum, trebuiesc doar respectate, aplicate. Din ceea ce am intalnit eu in ultimul timp, cred ca sunt si respectate in mare masura, ..., am avut colegi de munca opriti la control in trafic, carora li s-a retinut talonul, pentru becurile cu xenon neomologate, , ..., a fost nevoit sa revina la becuri originale si sa mearga la RAR pentru verificare (Dupa acest exemplu, eu personal, am renuntat la becurile xenon neomologate, montate de mine pe masina fiicei mele, ...). Am vazut personal, ITP respins pentru ca erau cauciucurile de alta dimensiune decat in CI, asta impinsa putin in absurd, fiindca dimensiunile respective echivalau in toleranta de cca 2% cu cele din CI, tehncianul respectiv considerand ca trebuie "ad literum" doar ceea ce este scris in CI-ul masinii, ..., eu personal a trebuit sa revin la ITP fiindca m-am trezit acolo ca nu imi functianeaza luminile proiectoarele de ceata (un fir uitat scos la ultima lucrare, ...). Deci reguli, legi exista, si din ceea ce am vazut chiar personal, se si aplica, ..., nu contest ca la capitolul aplicare, este loc de imbunatatiri, ..., dar ideea este ca legislatie exista suficienta, trebuie doar aplicata. Toate cele bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor Rangere...ai si tu dreptate in felul tau...dar stii si tu la fel de bine ca extremele nu sunt bune...:ha1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor Ce bine suna cand avem consens :ha: ! Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Re: UE incearca implementarea unor norme noi legate de modificarile masinilor https://www.youtube.com/watch?v=H4Uuyj-huf8 Foarte tareee!! La 160 i-a mai dat o talpa ca scotea fum pe tevi! zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts