Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat Achizitie Patrol Y61 - Urgent

iksxl

Postări Recomandate

Salutare, as vrea sa achizitionez in seara aceasta masina din link-ul de mai jos:

http://olx.ro/oferta/nissan-patrol-gr-ID5ZfDu.html#7cb47a61f1

Inainte de fapta, daca este vreun coleg dragut sa imi dea una sau doua sugestii/pareri, daca merita, etc

Lasand deoparte descrierea pompoasa din anunt, la ce ar trebui sa fiu atent ? Sunt mai multe tipuri de motor la 2.8? Un tip anume de evitat ?

Eu am cautat varianta lunga/utilitara dar vad ca sunt foarte rare asa ca ma orientez catre varianta scurta.

Totodata as dori sa iau legatura cu cineva care sa imi monteze un kit de inaltare, la fel poate imi recomandati un coleg de forum sa iau legatura cu el.

Cu multumiri anticipate !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat Achizitie Patrol Y61 - Urgent

Le-am vazut in Bartolomeu in targ ( tipul mai are un Frontera si un Pajero ) . Nu am fost foarte atent la detalii si nu pot spune prea multe despre masina in cauza dar persoana care le vinde a mai avut la vanzare unul sau doua Patroale "impecabile" care reprezentau o minune prin faptul ca se mai tineau pe roti . A avut unul lung pe care doar imaginea de marca il mai tinea intr-o singura bucata, ca sasiul era ciuruit iar contraaripile nu mai se puteau numi asa . Uita-te bine pe sub ea .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

:grin:

Masinile nu se cumpara noaptea.Nu vezi nimic. Chiar era asa o urgenta si nu putea astepta pana maine dmineata ? Ia-ti cazare la o pensiune si maine dimineata vezi lucrurile altfel.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Pai cum e asta cu "URGENT" la achizitie ? Credeam ca doar cei care vand folosesc aceasta eticheta. Uite ce cred eu. Cred ca tu ai luat deja decizia de a achizitiona aceasta masina din link-ul mentionat doar ca ai avea nevoie de o confirmare din partea noastra cum ca ai luat o decizie buna.

Ia-ti o camera la o pensiune / hotel si uita-te la masina dimineata nu noaptea pe fuga. Si eu am sarit asa cu banii la un Y61 si am gresit. Nu lua decizii sub impulsul momentului.

Referitor la anuntul asta, mie nu imi inspira incredere chiar deloc descrierea masinii... include multi termeni specifici samsarilor... nu vreau sa acuz pe nimeni si nimic, asta am simtit eu cand am citit anuntul.

Ai intrebat ce reprezinta ceasul dintre butonul blocantului si priza ?

Link spre comentariu

Salutare, as vrea sa achizitionez in seara aceasta masina din link-ul de mai jos:

http://olx.ro/oferta/nissan-patrol-gr-ID5ZfDu.html#7cb47a61f1

Inainte de fapta, daca este vreun coleg dragut sa imi dea una sau doua sugestii/pareri, daca merita, etc

Lasand deoparte descrierea pompoasa din anunt, la ce ar trebui sa fiu atent ? Sunt mai multe tipuri de motor la 2.8? Un tip anume de evitat ?

Eu am cautat varianta lunga/utilitara dar vad ca sunt foarte rare asa ca ma orientez catre varianta scurta.

Totodata as dori sa iau legatura cu cineva care sa imi monteze un kit de inaltare, la fel poate imi recomandati un coleg de forum sa iau legatura cu el.

Cu multumiri anticipate !

cauta si pana la urma ai sa gasesti ce cauti , nu cred ca va fi foarte usor de gasit dar pana la urma reusesti. Cand cautam Patrol , vroiam obligatoriu LWB , erau in carti doar 2 variante : autoturism sau autoutilitara cu 4-5 locuri. Impresia cu care am ramas , desi poate este falsa , e ca LWB e mai greu de gasit ca si SWB. Poate si pentru ca SWB este mult mai des utilitara si samsari se orienteaza mai mult spre utilitare cand aduc masini.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

"Dotari: ABS, Airbag-uri frontale, CD, Computer de bord, Controlul stabilitatii (ESP), Geamuri fata electrice, Inchidere centralizata, Radio, Servodirectie, Aer conditionat, Aer conditionat doua zone, Alarma, Carlig remorca, Controlul tractiunii (ASR), Geamuri cu tenta, Geamuri laterale spate fumurii, Imobilizator electronic, Incalzire auxiliara, Interior din velur, Intrare auxiliara, Jante din aliaj usor, Oglinzi retrovizoare ajustabile electric, Oglinzi retrovizoare incalzite, Parbriz incalzit"

Eu nu am vazut la aceasta generatie (prima) de Y61 dotarile subliniate mai sus ... Cand pui anuntul asa la shto si bifezi tot ce iti cade sub mouse, e clar cata atentie dai acelei masini...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Uite cateva oferte aici :

http://www.kapaza.be/fr/nissan?ca=0&l=0&q&cg=1020&w=3&ps&pe&cb=24&cmo=Patrol&rs=2001&re=2004&ms&me&gb&fu&car_shape&color

si poti folosi si :

http://www.marktplaats.nl/

Succes!

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare