boerumarius Postat Aprilie 16, 2016 Partajează Postat Aprilie 16, 2016 Puntiile se vand complete in stare buna de functionare gata pentru montat. Acum sunt montate pe masina mea si vor fi date jos in fata cumparatorului dupa ce acesta le va proba in teren. Nu am poze dar dupa cum am spus se vand numai cu proba. Puntiile sunt late cu blocanti (fata \ spate) la buton, pret 1500 euro (1650 euro m-au costat numai blocantii). Contact : 0769669763. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Re: Vand punti pereche de Samurai cu blocanti. se dezmembreza masina?sau alt proiect? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Re: Vand punti pereche de Samurai cu blocanti. Ce blocanti sunt? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Aprilie 18, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2016 (editat) Re: Vand punti pereche de Samurai cu blocanti. Nu se dezmembreaza se va pune punti de Patrol . Blocantii sunt dioferr. Editat Aprilie 18, 2016 de boerumarius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Re: Vand punti pereche de Samurai cu blocanti. Complete si functionale, gata de pus pe masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Februarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 (editat) Re: Vand punti pereche de Samurai cu blocanti. Pretul este acum 700 euro pentru ambele punti complete, numai puntea spate are blocant. Au suspensia modificata pe elicoidale (se dau la cerere cu arcuri amortizoare si tendoanele de prindere pe sasiu). Editat Februarie 20, 2017 de boerumarius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate