giorgel Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor @mircea, ce sa-ti aduc? Cheia combinata, sau tubulara de 10? :wink: :ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Combinata de 10 si o tubulara. Sau mai bine ma tracteaza Naca, are sufa noua si testata, am inceput sa imping Patroale la vale. Editat Aprilie 29, 2016 de mircea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gog george Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Salut PREZENT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor În cazul in care acceptați și un venetic, de la mare, aş participa și eu. Sunt condiționat doar de punerea la punct a atelajului dar, cum scopul merită din plin, cred că efortul se justifică. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Cate masini s-au adunat pana acum? Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucicanu Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Colegii din Bucuresti, va dati intalnire undeva la o ora anume ca as vrea sa merg si eu cu voi impreuna, daca sunteti de acord? LUCIAN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor O parte ne intalnim pe DN la benzinarie langa mcdonalds Otopeni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 2, 2016 Autor Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Cate masini s-au adunat pana acum? oricat de multi participanti ar fi asta nu face decat sa sporeasca farmecul de socializare al intalnirii. nu este o competitie si de aceea toata lumea este bine venita :h5 asta ca sa raspund celor care vor sa vina si se sperie de numarul mare de participanti prin mesaje si telefoane primite. cine dorese sa ni se alature o poate face respectand intru totul traseul precum si pe cei care participa putini multi ... inca o data reamintesc doritorilor sa aveti in vedere starea meteo ...imbracaminte si cele necesare pentru buna desfasurare a intalnirii :wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucicanu Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor La ce ora,Naca? LUCIAN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Pe la 7_15' 7_30 la otopeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucicanu Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Merci, o sa fiu acolo la ora stabilita. LUCIAN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor inca o data reamintesc doritorilor sa aveti in vedere starea meteo ... Se merge indiferent de starea vremii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 2, 2016 Autor Partajează Postat Mai 2, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Se merge indiferent de starea vremii? da se merge . in perioada aceasta vremea este foarte instabila si schimbatoare dar arata soare :wink: Editat Mai 3, 2016 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 3, 2016 Autor Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 4, 2016 Autor Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor cateva instantanee pentru cei care inca nu au ajuns acolo Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valtta Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor superb!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor 99% sunt sanse sa nu iasa masina de la service si imi pare rau ca acum aveam sansa sa vad traseul si colegii de pe forum. Asta e viata, dar mai sunt si alte ocazii sper. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor 99% sunt sanse sa nu iasa masina de la service si imi pare rau ca acum aveam sansa sa vad traseul si colegii de pe forum. Asta e viata, dar mai sunt si alte ocazii sper. Vin-o si tu cu unul din participanti pe post de copilot. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adicalin Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Primiti si un Duster? Daca da, merge cu AT-uri sau mai recomandat ar fi MT-uri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor La cat a plouat si va mai ploua mai bine o incalti cu mt-urile :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adicalin Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor La cat a plouat si va mai ploua mai bine o incalti cu mt-urile :) Atunci, rămâne 7.15-7.30 la Mc-ul din Otopeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Ne vedem acolo ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 5, 2016 Autor Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor sa nu uitati a avea in vedere si ceva hrana rece ...asta in situatia vremii neprielnice de a face un mic gratar.:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor haine groase si incaltari adecvate...nu de alta dar la inaltime a nins...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Sunt oarecum in program, ceva belele la caseta de direcție și un pic de omocinetică, dar îmi doresc să mă alătur, așa că până sâmbătă la prânz vreau să fiu gata. Am varianta de a dormi în Nehoiu, așa că, de mi se aliniază astrele, voi fi în zonă de sâmbătă. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate