Liviu-San Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Merge un Freelander incaltat cu BFG/AT? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Merge un Freelander incaltat cu BFG/AT? In 29 mai 2011 am fost prima data la Lacul Vulturilor tot cu @cobrra, cu masina stock si BFG AT. Ne-am dus pe soare si uscat si ne-am intors pe ploaie si noroi. Am facut tot traseul, inclusiv "ocolisul" de la final pe la Tabla Butii. Daca n-or fi sleauri si zapezi mari, cred ca merge si Freelanderul. Parca mi-as testa si eu noile gume la tura asta... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor In 29 mai 2011 am fost prima data la Lacul Vulturilor tot cu @cobrra, cu masina stock si BFG AT. Ne-am dus pe soare si uscat si ne-am intors pe ploaie si noroi. Am facut tot traseul, inclusiv "ocolisul" de la final pe la Tabla Butii. Daca n-or fi sleauri si zapezi mari, cred ca merge si Freelanderul. Parca mi-as testa si eu noile gume la tura asta... :grin: Pe atunci :dr1 Pinin.:old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Pe atunci :dr1 Pinin.:old Pe atunci... Pajero Sport 2.5 TD... :wink: Il aveam deja de aproape juma de an. [ATTACH=CONFIG]263297[/ATTACH] Asa arata in ziua aia, la dus si la intors. Era inainte sa-i dau "steroizi". Acum sunt la fel de "echipat", adica tot "chel", doar gumele sunt altele. Si motorul e altul! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor In 29 mai 2011 am fost prima data la Lacul Vulturilor tot cu @cobrra, cu masina stock si BFG AT. Ne-am dus pe soare si uscat si ne-am intors pe ploaie si noroi. Am facut tot traseul, inclusiv "ocolisul" de la final pe la Tabla Butii. Daca n-or fi sleauri si zapezi mari, cred ca merge si Freelanderul. Parca mi-as testa si eu noile gume la tura asta... :grin: Am fost si eu cu cobrra la LV intr-o vara,dar eram cu Niva,fara gume si aveam reductor,care la LRF imi lipseste. Tin minte ca era o urcare mai nasoala prin padure,si intoarcerea de la lac,unde am ramas la jumate. M-a troliat Astral. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Prezent si eu cu discovery 2 anvelope km2 Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Am fost si eu cu cobrra la LV intr-o vara,dar eram cu Niva,fara gume si aveam reductor,care la LRF imi lipseste. Tin minte ca era o urcare mai nasoala prin padure,si intoarcerea de la lac,unde am ramas la jumate. M-a troliat Astral. Si acum are cine sa te trolieze ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Prezent si eu cu discovery 2 anvelope km2 Posibil sa ne strangem mai multe masini sper sa nu fie nici o problema. Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Si acum are cine sa te trolieze ! Acum am citit la inceputul topicului,ca trebuie 4x4,nu SUV, deci nu ma mai incadrez.Poate mai la vara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Acum am citit la inceputul topicului,ca trebuie 4x4,nu SUV, deci nu ma mai incadrez.Poate mai la vara. Pai 4x4 este si SUV-ul. Ca nu zice "4x4 pe sasiu si cu cutie de transfer manuala". :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Prezent si eu. Wrangler TJ, MT, troliu - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Pai 4x4 este si SUV-ul. Ca nu zice "4x4 pe sasiu si cu cutie de transfer manuala". :wink: "este bine venit orice posesor de 4x4 nu suv"- Mesajul l-am inteles,ca stiu traseul si e cam riscant pe vremea asta. Oricum, p-acolo nu raman.:h5:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor "este bine venit orice posesor de 4x4 nu suv" Ai dreptate, scuze, era in postarea 16 si eu citisem doar prima. Intrebare: acolo la Blejoi au si statie GPL? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Hotarat lucru , vin si eu.Ma alaturi la Blejoi, ca sa mai iau un coechipier din Ploiesti. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Caseta a suferit o RK, e la locul ei, din păcate un pic redusă cursa viraj dreapta, dar nu e mare bai. Verificările de rutină au conchis: plecăm la drum. Cobrra, în condițiile în care eu voi veni din Nehoiu, care este punctul de întâlnire și ora la care preconizati ca ajungeți ? AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 6, 2016 Autor Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Caseta a suferit o RK, e la locul ei, din păcate un pic redusă cursa viraj dreapta, dar nu e mare bai. Verificările de rutină au conchis: plecăm la drum. Cobrra, în condițiile în care eu voi veni din Nehoiu, care este punctul de întâlnire și ora la care preconizati ca ajungeți ? pentru cei care vin dinspre buzau locatia de intalnire este laintrare in chiojd dupa pudul de legatura cu starchiojdul ,,cel de la intrare ,, intervalul orar undeva 9,45 --10.00 oricum ar fi bine venit sa fiti cu statiile la voi pe frecventa nr 16 precum si un telefon de legatura 0721527813 cobrra :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Roger în 16 și notat și numărul de telefon. Mulțam. Drum bun și să ne vedem cu bine! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei00y Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor As atenta si eu la escapada. Am mai fost o data...dar la o intalnire de socializare nu...LR2 cu AT.uri daca nu e cu deranj :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor cateva instantanee pentru cei care inca nu au ajuns acolo O adunatura intamplatoare in aceeasi locatie. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Drujba are careva,in cazul in cate sunt copaci cazuti pe drum ? Editat Mai 7, 2016 de bocancel Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Posibil sa nu putem urca. Am înțeles ca s-au montat bariere. S-a interesat cineva? Avem un plan de rezerva? Jandarmii păzesc f bine "pădurile" Editat Mai 8, 2016 de Astral Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei00y Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Posibil sa nu putem urca. Am înțeles ca sau montat bariere. Sa interesat cineva? Avem un plan de rezerva? Jandarmii păzesc f bine "pădurile" Ca idee dupa 01 ianuarie am incercat sa urc, si la ultima panta spre platou era un copac pus in drum...si parca nu tin minte sa fi fost rupt. Oricum n.as fi reusit atunci cu masina, era ceva zapada...si am continuat perpedes. Ma gandeam ca poate stie cineva ceva mai recent, sau initiatorul...daca are ceva informatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Caseta a suferit o RK, e la locul ei, din păcate un pic redusă cursa viraj dreapta, dar nu e mare bai. Verificările de rutină au conchis: plecăm la drum. Cobrra, în condițiile în care eu voi veni din Nehoiu, care este punctul de întâlnire și ora la care preconizati ca ajungeți ? Din Nehoiu spre Chiojdu ai varianta peste deal prin Curmătură şi Poieniţele şi scuteşti cam 45 km de asfalt. În legătură cu bariera, nu am auzit nimic, fiind relativ din zonă şi copacii se pot tracta din drum! Distracţie plăcută! Îmi pare rău că nu mă pot alătura şi eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 7, 2016 Autor Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor https://www.youtube.com/watch?v=CcfYxBRmSMk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Hahahhaha buna asta Cobrra Pentru Bucuresti 7-7 si ceva fix la benzinarie langa mcdonalds Otopeni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate