NicuI Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Iesire soft sambata 23.04 Editat Aprilie 25, 2016 de Astral 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Felicitari! intrebare: cum ai trecut de bariera de langa cabana bolboci pe drumul spre cariera zanoaga? multumesc. still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicuI Postat Aprilie 25, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Merci.Bariera era ridicata , mai erau si alte masini acolo. Editat Aprilie 25, 2016 de NicuI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai T Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Merci.Bariera era ridicata , mai erau si alte masini acolo. [ATTACH=CONFIG]262728[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]262729[/ATTACH] Frumos! Ha, dar vad ca umplutura de la surpatura de drum de dupa curba de la cabana Podul cu Florile a rezistat bine, n-au spalat-o inca apele :) Am facut-o cu un excavator acum exact 1 an ca sa pot urca cu echipa de filmare sus sub Podul cu Florile.. ca nu era loc decat de un samurache si aproape un Patrol :) Am si un clip cu trecerea inainte de umplutura, dar nu vrea uploadat, neam :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa .......... Am si un clip cu trecerea inainte de umplutura, dar nu vrea uploadat, neam :( Pune-l pe youtube si apoi pui aici link-ul : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37688-Tutorial-utilizare-functii-forum-micsorare-poze-editare-link-uri-youtube-etc&p=786698&viewfull=1#post786698 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Nu va mai laudati... Este in rezervatie....pasibil de luat banii.... bucurati-va in liniste cat se mai poate....daca se mai poate. Am fost de ziua mea anul trecut in zona ...la fel, bariera deschisa. cred ca era o spaga a oamenilor mici cu dustere din Sinaia, cei ce au scris mare pe masini -ture offroad- si o fac pe bani multi .... si cum se stiau si pareau mana in mana cu rangerul ce a deschis bariera,nu au mai putut zice nimic ca i-am filmat din mers ,intors in 50 metri si mers la plimbare dupa ei.....la final au fost chiar prietenosi dar mi-au sugerat de cateva ori sa sterg filmarea.....cee ce am si facut la intoarcere in fata lor. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Lasa ca ne plimbam in Bulgaria oricum au niste locatii care se p....pe Valea Prahovei, totul este rezervatie la noi, totul se inchide dar se defriseaza un versant intreg pentru o cabana care sta inchisa. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 (editat) Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Lasa ca ne plimbam in Bulgaria oricum au niste locatii care se p....pe Valea Prahovei, totul este rezervatie la noi, totul se inchide dar se defriseaza un versant intreg pentru o cabana care sta inchisa. din pacate. dar legea-i lege si omul fericit pune poze.Multu Astral de atentie.de fapt,fericitul iti multumeste .... un versant, o cabana, o bariera.dincolo de cabana este exploatare,pete prapad pe multi versanti....dar este in spatele ochiului de sofer .... pur ca discutie, ma intreb ca fraierul,daca maine s-ar opri taierile,toate -este imposibil ca ~40% si populatie inca incalzesc cu lemne ,si nimeni nu importa sau nu poate face trecerea la gaz,peleti si alte chestii din ratiuni economice greu de tradus,oare ar mai comenta cineva ca nu are voie in padure ?!? mi-as dori sa ajungem ca-n tarile nordice,unde tot tugulanul si toata pulimea are o cabana in padure,loc de refugiu dupa dorinta si posibilitati,de la un sfert de stea cazatoare la 5 stele cu allinclusive cu un drum de acces de pamant ,asfalt sau pur offroad,in unele cazuri sau acces macar pana la un punct.DACA a calcat niste fire de iarba in plus din locul ala ,terminus acces,va plati rata la amenda.... si toti sunt relaxati,ies acolo we de we de placere,copii sunt sanatosi ,pastravi sa le faci poza ,sau sa papi 1-2,au un nivel de trai X20 fata de noi si cel mai important la 50 metri de cabana padurea arata ca la anul 1600....si toti incalzesc cu lemn cabana. Oare ce au aia in plus si noi nu? Cabana Sambata,Fagaras- toate panta din spatele cabanei este rasa fain frumos pt incalzirea cabanei in ultimii 15 ani....in curand nu o sa mai aiba cu ce sau vor trece la urmatoarea injurand ca deja este departe de carat lemnul........app de valorificare sustenabila.....inainte, ce plm aduceau lemne cu elicopterul? nu, erau atenti...ca fraierii aia cu cabane....stiu ce copaci sa taie si de unde pentru urmatorii 5 ani....sunt marcati, cazuti, si gata, aia sunt. LE am scris mult pt ca m-am enervat iarasi de prostia conationalilor mei...... Editat Mai 9, 2016 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa ... niste scandivavi au in prezent mai multa padure decat aveau in timpul primului razboi mondial ... nepotii taie din ce-au plantat bunicii ... daca tot tai si nu plantezi mai tai 4ula ... la sfarsitul sfarsitului ... probabil ca si aia va fi taiata si vanduta ... ... padurea e un bun valoros, banii care au crescut din pamant nu pot fi ignorati , dar trebuie privita ca o cultura agricola , daca tot recoltezi asa mult din ea ... ai bani din 'recolta' sa faci mai multe plantari decat e necesar ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Aia civilizatii despre care vorbim se incalzesc cu lemn de la noi exemplu Austria.... Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa RZv-ule...in anii 70-80 cabana Sambata tot cu lemne se incalzea....nu stiu daca stiai asta....partea faina in vremurile alea era ca dupa taiere se replantau puieti....acum....nu mai replanteaza decat unii ...prin parcuri....in oras:mrgreen: zilele trecute am urcat in creasta P Craiului ...inspre partea damboviteana parca ma uitam spre Luna...in zona Rudarita daca stii unde e....ai sa vezi diverse nuante de verde...padurea la diferite nivele de crestere....acolo se taie padure de cand ma stiu...si marea majoritate a versantilor de acolo sunt impaduriti....oare de ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Pentru incalzirea unei cabane nu se defriseaza, sunt destui copaci uscati, rupti de vant, bolnavi.Ma rog am cam deviat discutia, cabana aia din poze se pare ca este de pe vremea doamnei Udrea cand multe terenuri din Bucegi zona Bolboci-Pestera au devenit private plus bani f... aiurea pe asa zise programe de relansare a turismului. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 (editat) Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa RZv-ule...in anii 70-80 cabana Sambata tot cu lemne se incalzea....nu stiu daca stiai asta....partea faina in vremurile alea era ca dupa taiere se replantau puieti....acum....nu mai replanteaza decat unii ...prin parcuri....in oras:mrgreen: zilele trecute am urcat in creasta P Craiului ...inspre partea damboviteana parca ma uitam spre Luna...in zona Rudarita daca stii unde e....ai sa vezi diverse nuante de verde...padurea la diferite nivele de crestere....acolo se taie padure de cand ma stiu...si marea majoritate a versantilor de acolo sunt impaduriti....oare de ce? App de Sambata- am spus inainte :"acu 15 ani ce PLM, aduceau lemene cu elicopterul?" adica taiau cu cap .....era subinteles. pentru ca se poate,dar cu efort si cap..... aia din dambovita sunt mai saraci...cu duhul....si sunt in afara accesului unde tipa bucuresteanul- uite-l bah cum taie, pe facebook :old incet, incet, devenim si noi nordici din pacate putinul nu suplineste multul ...sper sa nu vina batranetea prea repede. Edit: i din a si i din i .alea 8 clase cu facultati cu tot.....:tk Astral, ochiu atentu' Editat Mai 9, 2016 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Eu unul nu am intalnit nici un indicator care sa ma avertizeze ca este rezervatie. Doar un indicator rutier cu 3km pana la cabana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Tare... pentru cine sa puna indicator daca este drum inchis cu bariera?In mod normal....banui ca era deschisa bariera,nu? ce faceai daca la intoarcere o gaseai inchisa? :grin: Nimeni nu este obligat sa te informeze pe tine cu panou la fiecare intersectie....se pare ca daca vrem sa fim informati si siguri ca nu putem lua o amenda trebuie sa o facem singuri. rezervatia are site ,detalii cu locatiile nevizitabile,detalii cu drumurile inchise.... la babele este inchis si cu panou si tot apare cate unul care merge cu masina... Sa nu ne certam, te rog.asta este un exemplu identic cu radarul...x km , amenda, nu-ti arata nimeni fimarea, ii dai in judecata si afli ce vrei...la fel cu amenzile posibile aici- te capatuiesti cu una,ii dai in judecata, platesti avocat,pierzi timp si poate ai noroc.Sau un avocat bun si gaseste ceva gresit in PV. sau stai linistit si devii ecologist ,mergi pe jos,plimbare,relax - asta nu ne poate interzice nimeni cu cateva exceptii de zona super interzisa si mega rezervatie.... simplu.exact exemplul cu nordicii. nimeni nu se supara, nu se umfla, nimic. daca nu e voie,nu este si gata.... la noi ar trebui pentru orice posesor de 4x4 sa se deschida cate un drum pe oriunde are el nevoie.ca tot taie astia lemnele Romaniei,NU? su un 4x4 polueaza muuuult mai putin decat ei.....nu? Schimbati-va mentalitatea domnilor.nu mai o ducem mult asa,cu capra blonda a vecinului,ca purceaua-i moarta in cotet, curu-n drum si capra a fost de mult consumata de altii,doar coabiteaza cu vecinul de nevoie, norocosul dracului.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Stai un pic, hai sa judecam din punctul de vedere al conducatorului auto. Unul cinstit. La intrarea spre Babele e un panou mare care reglementeaza situatia foarte clar. Nu discutam aici aceasta situatie. In cazul de fata ce gasim. O bariera deschisa, masini care se vad de departe sus in cariera. Un indicator spre o cabana. Deci amenda se da in baza unui semn de interzis. Bariera fiind deschisa inseamna ca administratorul drumului a considerat ca oricine poate sa strabata acel drum pana la cabana, sau mai departe. Alte semne nu am gasit, gen proprietate privata sau parc national sau mai stiu eu ce interdictie. Din punctul meu de vedere atat timp cat nimic nu reglementeaza din punct de vedere legal accesul eu am procedat corect. Nu ma cert cu nimeni. Eu cel putin nu am treaba cu barierele, e suficient un semn de interzis circulatiei auto publice. Nu am de unde sa ghicesc ca respectivul drum a fost deschis pentru anumite persoane.... La urma urmei e o veche cariera de piatra, s-a construit o cabana...etc... De unde sa stiu eu ca respectivul cabanier nu ma invita la cabana cu masina din moment ce a deshis bariera ? Hai sa zic una mai tare. Stii ca drumul spre hotel cota1400, pe asfalt, este interzis circulatiei publice ? Uite si dovada ! Stii ce zic rangerii...??? Nu e bun semnul...sa il ignoram... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 (editat) Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Stiu dragutule, stiu....si mai stiu ca peste un we de vara ,eu fac pe jos 3 ore pe traseu de clatit neuronu .....si cu masina cam la fel, dar cu nevii prastie de asteptat, claxonat, muit........ Deci? intelegi ce zic? faptul ca exista un drum ,nu inseamna ca trebuie si mers pe el.....asta nu intelegem noi.... prea mult de discutat pe forum. ideea este ca schimbarea vine de la noi. si cu atitudinea ca era bariera deschisa si nu este semn ,nu poti face pasul....daca notai drumul, varianta, mergeai acasa, pregateai traseul, te interesai ,sunai la nenea aia rangerii si intrebai si ei spuneau DA.... era altceva. poate ca eu nu am dreptate si doar sustin niste chestii fara sa stiu.dar astia-s pasii normalitatii.... domnia voastra, a intrat, a mers pe drum, totul ok, poate ca ai pacalit rangerii, poate ca nu, dar nu asta-i varianta care schimba mentalitatea... Intelegi acum de ce ne batem capul? poate Tu ai dreptate. dar ai facut pasii aia sa fii sigur? Nu suntem mai catolici decat papa, dar schimbarea se face greu si se accepta si mai greu. Hai sa fim noi oamneii aia care Nu intra cu masina pe plaja,nu intra in rezervatie,Nu se duc la BABELE si nu apar ca exmple la Tv filmate de un ciunga de ecologist care nu are masina si nu intelege placerea asta cu 4x4 ...... spor la digerat si scuze de tais... Editat Mai 11, 2016 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 (editat) Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa In primul rand imi cer scuze pentru off-topic. In ultimii 4 ani de cand am luat suv-ul duster (a nu se confunda cu un 4x4 veritabil) am batut Bucegii, Ciucasul, Piatra Mare, Baiului, Retezat,Ceahlau, Fagaras, etc, culminand cu varful Moldoveanu anul trecut. Mai mult pe jos. Pana si in Baiului tot pe jos am fost, pana pe varful Baiul Mare. De la partia de ski. In multe locuri am intalnit bariere. In unele we-uri am facut si 15km pe jos intr-o zi. Deci apreciez din plin farmecul si aerul curat al muntilor. Faptul ca gasesti un drum forestier fara interdictii te ajuta in multe cazuri sa ajungi la intrarea intr-un traseu montan. Pe Valea Rea sunt doar 37 km pana la Stana lui Burnei. Drumul Judetean Campul lui Neag - Herculane arata extrem de rau fata de urcarea spre Podul cu flori dar ajungi pe el la Izbucul Cernei. Ca sa nu mai zic de urcarea in Retezat la cabana Buta. Si de acolo pe jos in frumusetea Retezatului. Nu am dorit niciodata sa pacalesc un ranger. Am mers doar pe drumuri unde barierele lipseau sau erau date la o parte, sau nu erau semne cu restrictii. Cu exceptia transbucegiului unde ai un semn mare de interzis....si acum ceva week-enduri la cota 1400, unde am intrebat rangerii de unde iau autorizatie pentru semnul din postul de mai sus..... Si pentru a fi la subiect, am batut Bucegii aproape integral si de fiecare data am vazut o gramada de masini in Platoul cu Florile, cel mai aproape de pe varful Tataru. Asa ca in nici un caz nu am crezut sa fie o interdictie in zona. Daca am procedat gresit imi pare rau. Ca idee pentru cine s-a uitat pe filmare aproape de platou m-am intalnit cu un Logan.... Eu zic ca probleme adevarate sunt vanzarea muntilor, a padurilor, taierea ilegala si nu faptul ca inca mai putem sa admiram peisajul chiar si din masina. Sunt curios cum o sa platim taxa ca sa vedem Sfinxul, ca de terenul de sub el e proprietate privata....Atunci sa vedem bariere si semne. Pana si canioanele noastre au devenit private si inchise cu porti si lacate, ca sa nu mai zicem de taxe aberante de traversare. Imi cer scuze daca am scris prea mult si cam departe de subiect. PS: varsta incepe sa isi spuna cuvantul, asa ca vine o vreme in care admiri natura la cativa metrii de masina, pe o pajite frumoasa ...Si esti recunoscator ca mai exista in tarisoara asta si locuri fara restrictii. Editat Mai 11, 2016 de tavi_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 (editat) Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa @RZV, nu este asa cum zici. Doar indicatoarele iti interzic accesul. Bariera e alta poveste din alt film. Daca e deschisa, treci, daca nu, NU. Sunt bariere si pe drumuri publice, atat in tara cat si in strainatate. De ex. In Elvetia, prin Tirol, sunt bariere la intrere/iesire din localitatile de munte, unde daca sunt alerte de viscol, avalanse, se inchid pentru a nu te lasa sa te duci pe un sector de drum care poate deveni periculos. Indicatoarele sunt obligatorii, chiar si cele pentru rezervatii sau parcuri. Nu eu trebuie sa ma informez de limitele parcului sau rezervatiei, mai ales daca nu imi propun sa merg spre sau pe langa ele. Poate ma ratacesc sau gresesc vreun drum (caz real, unde am fost noapte la o recuperare si n-aveam decat coordonate GPS) ... de unde sa stiu ca am intrat in parc sau rezervatie daca nu sunt indicatoate? Poate tocmai acele indicatoare ma sesizau ca sunt pe un drum gresit. Dupa vreo 3 ore de cautari, dupa ce l-am gasit pe cel ratacit si ma intorceam spre drum (pe la 3 sau 4 dimineata), am gasit barierea inchisa :fr2 . Am coborat sa vad cum o pot deschide sau rupe sau smulge de acolo, cand apare un ... nu stiu ce era ... padurar sau altceva, care imi zice ca stia ca intrase un turism si ca m-a vazut si pe mine si pandea sa vada ce ... nu stiu, ca nu era o alta iesire de acolo. Deci, vad ca intra dimineata un turism din alt judet, pe un drum nesemnalizat corespunzator si totodata dificil si care n-are alta iesire, se innopteaza, mai intra seara tarziu si un 4x4 si tot ce pot face ei este sa inchida bariera :uameni Si acum, cine a gresit? Ala cu turismul caruia i-a jucat o festa GPS-ul si l-a bagat gresit pe un forestier si a ramas blocat acolo mai bine de 16 ore, fara mancare si apa, fiinDca el credea ca este pe un DJ (asa imi transmisese prin mesaj o data cu coordonatele GPS)? Eu, ca m-am dus dupa el? Sau administratorul care n-a semnalizat corespunzator si ala cu bariera? Editat Mai 11, 2016 de Astral 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa @Stelea- sa fiti fericiti sa omul cu bariera transformat in paznic a fost acolo. si ati avut cu cine discuta, explica si a inteles situatia. Ce te faceai daca inchidea si pleca? si nu aveai cum ocoli? asta vroiam sa spun. Nu condamn plimbarea cu masina.sunt mega fan, imi pace si as face-o zilnic. condamn atitudinea . fiecare caz este particular si unii o fac din nestiinta, din eroare de GPS,de nevoie-in cazul tau sa ajuti un amic, de placere nevinovata fara intentie. Din pacate, toate astea duc ireversibil spre ce spuneam: indicatoare,interzisuri si altele asemenea. Si popularizarea duce la asta.uite VADU,de exemplu.am mers ani de zile,km buni pe grindul chituc dupa cherhana.era pustiu, superb si frumos.din ce in ce mai multi oameni,popularizarea si pe buna dreptate ,mizeria si calcatul in picioare al animalutelor din iarba-este generic,nu am vazut si nu stiu dar nici naturalist nu sunt) a dus la accesul pe baza de autorizatie, cu taxa...si camparea interzisa. adica intri cu masina pe drumul existent, nu mai calci plaja decat cu piciorul si dormi in masinadaca vrei,nu mai intinzi corturi si toata tigania ca-i interzis..... oamenii inca o fac,aia iau banii si inchid ochii,inca... o fi bine, o fi rau....nu stiu,dar evoluam si ca sa nu avem de ce plange recomand ce am spus initial- mai pe silent,printre amici si verificati fratilor.....afli multe cu in telefon si scutesti timp, nervi si bani. in rest, traseul in discutie este plimbare pe un drum , super frumoase peisajele accesibil si la indemna oricui..... Uite discutia cu intratul pe plaja,cea cu dl cocalar de 1mai....amenda 20.000 lei.oamenii din zona stiu ca se intra pe plaja in extrasezon la greu.toti, fara exceptie confirma asta si au si comis-o candva .dar aia ,cine or fi, s-au capatuit cu TV si amenzi pt ca au fost vazuti de unii,filmati si dati la stiri.cel putin asa spune tv-ul.....deci? unde-i placerea sa-ti ambalezi masina prin nisip? eu as spune ca intr-o tara de oameni care nu respecta nimic,ei au fost prinsi,si scosi repede tapi ispasitori. Pe de alta parte, bulgarii,oameni deschisi la minte si hotarati pe incasat bani,au reusit cumva sa dea un finish de concurs offrad pe plaja ,langa terase si sezlonguri......alta nuanta ,alta treaba. din care cauza sustin ceea ce unora li se pare prostie. dar fara sa ne conformam,intrebam, informam, toti suntem in aceeeasi oala. si schimbarea vine din fiecare si de la fiecare.chiar daca, sigur nu ne place si nu este ceea ce ne dorim. Altfel nu prea se poate.cu parul si frica nu mai merge,ca traim in democratie.din cauza asta nu misca nimeni pe vremurile impuscatului.parul sifrica erau la putere.acum,democratia ne-a adus unde suntem.ne pi..m pe tot, banii vorbesc,taiem orice padure pt bani, fura fiecare cat si cum poate,nimeni nu face nimic pentru comunitate dar vrem toti drepturi si acces liber :grin: Discuta este vasta si sper ca a fost inteleasa ideea.faza cu ala a fost/intrat acolo,uite cum taie aia ,uite ce face ala, eu de ce nu as......nu este ok mi-am pierdut 15 minute incercand sa ma fac inteles,sper ca am si reusit. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa @Stelea- sa fiti fericiti sa omul cu bariera transformat in paznic a fost acolo. si ati avut cu cine discuta, explica si a inteles situatia. Ce te faceai daca inchidea si pleca? si nu aveai cum ocoli? asta vroiam sa spun. Uite d-aia am invertor si flex in masina :fr2 ... daca p-ala atat il duce capul sa inchida bariera stiind ca un turism a ramas blocat acolo ... asta e. Daca era indicator, nu mai intra ala pe drum, ca isi dadea seama ca e ceva in neregula, intreba etc. El credea ca e pe drum judetean ... Si eu m-am mirat cand l-am intrebat de ce nu l-a ajutat nimeni in cele 8 ore de cand era blocat si mi-a zis ca n-a trecut nimeni!!! Dupa ce m-am invartit cateva ore in cerc in jurul coordonatelor GPS, atunci am zis sa incerc si pe forestier si in final l-am gasit ... dupa 16 ore ... In rest, perfect de acord cu ce ai scris. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai T Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 (editat) Re: Podul cu Flori- 7 Izvoare - Scropoasa Eu unul nu am intalnit nici un indicator care sa ma avertizeze ca este rezervatie. Doar un indicator rutier cu 3km pana la cabana. Nu doar Podul cu Florile, ci toat arealul dintre raul Prahova si raul Dambovita este organizat si reglementat ca rezervatie: Parcul National Bucegi. Insa urcatul motorizat pe drum pana la Podul cu Florile nu e interzis, ci doar accesul cu masina in fosta cariera, acolo unde merge de obicei Loganul la pozat. Bariera de la Cabana Bolboci blocheaza accesul, de obicei, cand drumul e periculos pentru masina: blocat de zapada, rupt de ape sau de alunecari. Iarna sunt pereti de zapada si de peste 2m. Acolo unde accesul motorizat este interzis, bariera e inchisa, iar indicatoarele sunt la vedere, asa cum e de pilda spre Izvoarele Ialomitei / Cracii Doamnei sau dupa asphalt, la Piatra Arsa. N-ai comis nicio contraventie, decat daca ai dus masina fix pana pe "Pod" :), dar pesntru asta se lasa de obicei cu mustrare de la rangeri. Sau... daca pe drum ai scapat gunoi in urma, ai omorat vreo capra neagra sau similar. Editat Mai 15, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate