Irod Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 dar un insa vs ziarelli stie cineva ceva ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI Din ce s-a mai scris pe forum (poti gasi cu usurinta...), Ziarelli au guma mai dura si sunt mult mai grele. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI si mult mai bune...au cel mai adanc profil......se taie mai greu decat Insa problema e....cine mai aduce Ziarelli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobrra Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI tot pe ziarelli net superioare celor de la insa :h5 Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted April 27, 2016 Author Share Posted April 27, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI si mult mai bune...au cel mai adanc profil......se taie mai greu decat Insa problema e....cine mai aduce Ziarelli? un amic de al meu si-a cumparat luna asta Ziarelli , cum adica cel mai adanc profil? sunt mai agresive decat Silverstone 117 Xtreme? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
perca_felician Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI ceva detalii de unde a cumparat se poate toyota bj 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 (edited) Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI @Irod...pune Silverstone langa un Ziarelli :grin: pune si un Insa langa un Ziarelli... si totusi...de unde a cumparat omul Ziarelli? Edited April 27, 2016 by Marius C alias Turagmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI .......... si totusi...de unde a cumparat omul Ziarelli? Ziarelli parca vindea cineva de prin/pe langa Sibiu.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted April 27, 2016 Author Share Posted April 27, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI @Irod...pune Silverstone langa un Ziarelli :grin: pune si un Insa langa un Ziarelli... si totusi...de unde a cumparat omul Ziarelli? Marius eu intreb pe cei care stiu lucrurile astea, eu nu am unde sa merg sa le gasesc pe toate trei in acelas timp si sa fac comparatii. In alta ordine de idei in toamna cand MT-urile vor fi iar depasite (acum sunt super pentru ce vreau eu) , intentionez sa imi cumpar un set de gume profil simex si incerc pana atunci sa adun cat mai multe informatii. Gumele sunt cumparate de la un cunoscut al prietenului meu care le aduce de afara. Daca vrei si tu va pun in legatura. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
medvesh Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI Ziarelli net superioare. Are un amic de 1 an si ceva si abia se vad cateva urme pe crampon, cumparate din Italia, pe curier in Belgia. Un minus ar fi greutatea anvelopei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI Ziarelli au o rezistenta vecina cu nesimtirea pe asfalt ....plus ca in teren fac o treaba excelenta...am avut pe masini de-a lungul vremii si stiu cum merg maine-l sun pe cel de la Sibiu....nu de alta dar daca omul tau le-a luat de acolo...stiu despre cine-i vorba :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perca_felician Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI sunt si eu interesat de 33/12.5/15 toyota bj 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI Daca vorbim de variants Brutale ala mi a placut profilul mai we pare ca e net superior simex ului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI Daca vorbim de variants Brutale ala mi a placut profilul mai we pare ca e net superior simex ului nu incerci te rog sa reformulezi ca nu inteleg nimic Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI nu incerci te rog sa reformulezi ca nu inteleg nimic Se refera la modelul Brutale de la Ziarelli : http://www.fango4x4.it/pneumatici/annunci/407/ziarelli-brutale-nuovo-bastia-umbra REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 (edited) Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI Ziarelli sunt mai grele pentru ca sunt singurele resapate care dpdv costructiv se resapeaza inclusiv pe flancuri pe carcasele folosite. De aici si greutatea in plus fata de cele ce se resapeaza doar pe trenul de rulare si care se mai dezlipesc,jupoaie,crapa superficial/inestetic la imbinare.toate astea combinate cu cauciucul un pic mai calitativ dau un randament in timp nesimtit si o rezistenta asijdea,la un plus de 3-7-15 kg /buc fata de alte resapate . foarte ok doar pt offroad.si fara a sari mult in dimensiuni. Profilul brutale este super ok pentru offroad 100% si fara a sari prea mult ,iarasi fata de gumele stoc....in cazul unui patrol,cam 33"...care din masuratori si amintiri era aproape 34".....mai mult nu duce masina si transmisia,ca gumele ar fi ok...mitsu 3,5 am vazut cu 35 uri ca le invarte....dar si planetare in portbagaj.... dar, repet, doar pentru offroad pentru strada in afara conditiilor ideale de soare si caldut,in restul conditiilor de ploaie,mazga,zapada peste asfalt.....schiuri. Asta din experienta.Vitalie si Blondu erau mari fani brutale...care mai pot fi bricolate putin si au un randament mai bun ca tractoarele in noroi....dar tot ei erau si fani planetare, cardane si tot ce tine de lantul cinematic dupa ~70-100 kg in plus pe o roata dupa tavalit prin noroi..... Edited April 28, 2016 by RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI Se refera la modelul Brutale de la Ziarelli : http://www.fango4x4.it/pneumatici/annunci/407/ziarelli-brutale-nuovo-bastia-umbra Exact Astral multumesc pt detalii e greu sa scriu de pe telefon uneori :) iar limba romana ma pune uneori in dificultate:):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
covaciusorin Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI Era Gabi Badea de la Pneu Elit, din Sibiu, care aducea Ziarelli acu ceva ani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perca_felician Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI am sunat azi la ei in italia dar nu a raspuns nimeni si am rugat un italian sa sune maine cand ajunge in italia de pe un tel de acolo,va tin la curent toyota bj 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI Exact Astral multumesc pt detalii e greu sa scriu de pe telefon uneori :) iar limba romana ma pune uneori in dificultate:):):) scuze , sa stii ca nu am fost carcotas dar chiar nu am inteles si ma intereseaza.... din ce vad pana acum se pare ca ideea de 117 Xtreme pare tot mai conturata ... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI 117 Xtreme sunt mai usoare la aceasi dimensiune decat oricare dintre : Insa turbo special track sau Ziarelli extrem forest ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Dinescu Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI Da sunt mai usoare...cu vreao 5-7 kg Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perca_felician Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI mai usoare intradevar dar sa ma tina vreo 2-3000km eu unul ma lipsesc de ele toyota bj 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Dinescu Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI Te tin 12-15000 Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin40A Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Re: INSA TURBO VERSUS ZIARELLI Adica doua trei sezoane....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts