Cristian1 Postat Ianuarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Confirm, zapada avem si la Agnita. Vauxi este foarte bucuroasa, anul trecut era mai moarta, iar acum zboara de atata fericire. :grin: Am iesit cu prietenul nostru de la Medias cu un Bombardier, echipat cu de toate :wink: doua poze sunt proprietatea lui. :wink: Este o premiera pentru mine sa folosesc frana de mana independenta. Dupa ce am fost ajutati de ATV sa ne repunem pe drum, m-am prins cum sa lucrez cu frana ca sa ma pot pune pe o trasa buna. Slalomul lateral printre copaci a fost distractie odata ce am prins smecheria. :dr2 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi felicitari big like :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Referitor la pompa de benzina , la Opel Omega cu motor de 2000cmc tip 2cn pompa de benzina este exterioara . Asta in caz ca te ajuta . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Referitor la pompa de benzina , la Opel Omega cu motor de 2000cmc tip 2cn pompa de benzina este exterioara . Asta in caz ca te ajuta . Foarte mult, doarece decat sa te chinui sa adaptezi ceva acolo in rezervor, mai bine in ext. pe furtun. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 (editat) Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Multumesc @zep ! :grin: @radu ovidiu, asta da informatie pretioasa ! :we Am cautat in tot felul de moduri pe google, sa gasesc ce masina are pompa exterioara si e potrivita pentru motorul asta. Uite asa, ma pot orienta spre un rezervor mai mic si mai dragut ca sa-l pot monta in masina ! Multumesc inca odata pentru pont ! :h5 @stelea, ma gandeam sa o racesc pe a mea cumva, sa ii construiesc un racitor... dar cred ca ma complicam prea mult. :( Editat Ianuarie 8, 2017 de Cristian1 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Racitor la ce? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 (editat) Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi La pompa de benzina actuala, sa poata sta afara din rezervor. Dar inca nu m-am gandit cum sa fie si cu ce sa o racesc... Acum cu informatia pretioasa a lui Ovi, nu mai merita efortul. :) Editat Ianuarie 8, 2017 de Cristian1 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi din cate stiu eu si Calibra cu motorul de 2L are tot anasamblul de pompa si filtru in exterior. La fel si la Renault 25, tot in extrior e pompa. problema de racire nu cred ca e cazul sa iti pui, pana la urma pompa se raceste cu ajutorul combustibilului pe care il plimba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Feroza are pompa afara, fara racitor, teoretic se raceste cu benzina care trece prin ea. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Am gasit chiar ceva. Doar modelele mai vechi pana prin 93 au afara pompa, in rest e bagata in rezervor. Am aflat si ca toate Rekord-urile si Kadett au pompa afara. Am găsit si niste coduri, teoretic sunt pregătit pentru un nou rezervor. :grin: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Azi am dat o tura cu Vauxi dar se inainteaza destul de greu prin padure. Zapada e mare si inghetata, consumul este pe masura... Vrem temperaturi cu + ! :grin: Am doar o poza cu @blackufo, cand completam cu niste apa pentru ca avem radiatorul de caldura spart. O sa-l anulam pana una alta ca sa nu mai aruncam antigelu pe jos... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi ... io am mers din primavara pana in iarna cu furtunele gatuite intre doua monede stranse de cleme cu surub , de tamplarie ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi La Fronterica, trebuie dat bordul jos pentru a scoate radiatorul....ii de lucru :)) Tot anul trecut am completat antigel si apa dar la ultimele doua iesiri pe zapada, am incins-o bine, borcanul de expansiune e crapat (boala la Opel) si n-am fost atenti... toata apa s-a dus... Am vazut noi ceva de culoarea sangelui prelins pe sasiu dar n-am bagat de seama ce este. :ha: Maine rezolv problema, ii mai fac o mica improvizatie pana vine caldura. Buna idee @cos cu gatuitul furtunurilor la radiator ! :h5 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi ... io am facut-o de nevoie in parcarea de la Pestera Ursilor , doar asa temporar ... numai o juma de an ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Sa nu-mi zica mie careva ca cine are o masina de off-road "pur sange" pregatita pana in dinti cu tot ce-i mai bun pentru teren, e mai pasionat ca oamenii din urmatorul material. http://travel.drom.ru/49932/ Cand vad asemenea oameni pasionati si mai ales curajosi, prind putere si il iubesc si mai mult pe Vauxi...o biata Fronteră ! Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi ... io am facut-o de nevoie in parcarea de la Pestera Ursilor , doar asa temporar ... numai o juma de an ... A fost buna smecheria daca a tinut mult timp ! Eu cred ca am cea mai dulce podea din Romania :ha: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Au reparat rusii aia de le-a ajuns ... una e sa fii pasionat si alta sa te incumeti sa pleci cu o masina nepotrivita . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 23, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Da :ha: au avut de lucru cu ea dar nu asta conteaza, mie imi plac oamenii care incearca si alte variante, nu doar cele deja probate. :h5 Cred ca esenta off-roadului nu sta doar intr-o masina pregatita care trece peste orice. :wink: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Nu stiu ce sa cred dar pana aflu am tot respectul pentru ei , imi aduc aminte ca demult la ineputuri am pipait Apusenii cu Dacia 1304 si nu mi-a fost usor ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Da :ha: au avut de lucru cu ea dar nu asta conteaza, mie imi plac oamenii care incearca si alte variante, nu doar cele deja probate. Nu stiu cat a fost curaj si cat inconstienta, dar cert, pt offroad se cere putina putina nebunie. Eu ma mir cum de i-a dus zaporojetz-ul pe cei 3 zdrahoni+materiale. Pastrand raportul dimensiuni-performante, de la Vauxi ar trebui sa ai pretentii ca de la un extraterestru! Editat Ianuarie 24, 2017 de ctinu Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Cand va fi gata o sa fie .... defapt no sa mai prea fie Frontera :grin: Momentan lucrarea e sistata din cauza vremii si a unor hartii... Ieri am scos radiatorul de caldura din ecuatie. Am facut o bucla cu un furtun si sper sa nu mai am alte scurgeri... Editat Ianuarie 24, 2017 de Cristian1 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Frumoasa bucla..!Banuiesc ca ai depistat ccurgerea cu siguranta la calorifer. Ceva provizoriu ai putea sa adaptezi-kitul de incalzire aftermarket pt Dacia 1300-erau la moda prin `90 si ceva,se trageau furtunele inauntru si se punea un calorifer cu un ventilator pe el,o chestie turceasca parca.Si in sfarsit Dacia baga cald..! 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Sigur curgea el pentru ca aveam balta la picioare pe podea. Tot timpul aveam un dop scos pentru scurgere in podea....si era dulce balta :ha: Mai mult pentru dezaburire am lasat radiatorul conectat...si pentru frig, dar acum asteptam primavara, nu mai avem nevoie de el ! :2dr ...cand am luat masina, mocheta cred ca avea 30 de kg, era imbibata toata in antigel. :ha: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Februarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Am facut rost de rezervor pentru Vauxi. E de 15 litri, suficient cat avem nevoie. Daca mergem mai departe cu ea, luam in canistra. Este un rezervor de generator, aproape nou, cu litrometru si sita. Mai ramane sa gasim o pompa externa... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 18, 2017 Partajează Postat Februarie 18, 2017 Re: Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi Nu mergea si de Trabant? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate