Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

INSPECTOR DE DAUNE LA DISPOZITIA DVS

kosfunny

Postări Recomandate

Re: INSPECTOR DE DAUNE LA DISPOZITIA DVS

Salut, am si eu o problema, am deschis topicul asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79941-Casco-la-Allianz-dezamagire-totala

Ce ma sfatuiesti?

Si, ca dracu, acum o luna jumate, am spart baia de ulei (nevasta-mea...) si am platit integral reparatia, fara sa cer despagubire sau sa informez societatea. Pot cere acum?

La prima problema ti-am raspuns pe topic, la a doua e cam greu. Poate doar in instanta ai putea obtine ceva. In contract e prevazuta obligatia de a instiinta asiguratorul intr-un anumit termen, tocmai pentru a puta cuantifica dauna si pentru a-i verifica veridicitatea.

Colegule Symy in cazul tau ar trebui sa faci deja reclamatia la CSA . Poti folosi si office@csa-isc.ro si office@asfromania.ro .

In ultima vreme copilul care nu plange nu primeste ...papica !

Editat de kosfunny
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

A avut termen pana astazi sa faca plata.

Se pare ca nimic nu s-a materializat, cu toate ca a fost instiintat ca am sa depun plangere.

Am facut un sumar al dosarului intr-un email si trimis la cele 2 adrese de mai sus.

Multam de info, va tin la curent cu status-ul!

O zi buna!

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Arad

sotia circula pe strada cu prioritate, l ao intersectie cu o strada fara prioritate din partea stanga este lovita de o soferita care a uitat sa acorde prioritatea (cu semn cedeaza) si masina este proiectata in o maisna de pe partea dreapta care ...acorda prioritatea .

Politie, se incheie PV si se constata fara dubiu ca vinovata este doamana care se grabea si a uitat de prioritate

Masina nevestei un Ford C-Max din 2010 urat lovita in roata stanga fata si stalp, roata este intr-un unghi ciudat iar usa soferului sa mutat cu 3 cm mai in spate... cu tot cu balamale, in rest, julita bara fata, usile de pe ambele pariti si bara spate.

Nu s-au deschs airbeguri, motorul functioneaza.

Masina sofertei vinovata, un peugeot 206 cu fata praf si pulbere, bara sparta toata (bucata infipta si in masina sotiei), radiatoare, etc.

Sun la Euroins pentru dauna... ne programeaza peste 6 zile, adica in 2 iulie. Noi in 9 iulie trebuie sa mergem in Grecia, sejur platit integral in avans, sa moara masa daca poate cineva sa repare masina din 2 (joia vitoare) pana in data de 8.

Cu Patrolul nevasta nu vrea sa mergem... nu doar pentru consum, dar si pentru viteza de croaziera de 90-100 :)

Ce ar f de facut?

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Gaseste rapid un service care lucreaza constant si bine cu Euroins.:wink:

Nu stiu cat ajuta, pt. ca am inteles ca programarile pentru constatarea daunei se fac onliine sau telefonic, indiferent de asigurator.

Asta este probema ta, trebuie sa faci constatarea cat mai repede, pentru a putea demara reparatia.

Daca doreste, un service dotat poate face reparatia in 4-5 zile.

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

tare frica imi este ca e stalpul bulit... si nu o vad deloc roza situatia

am trimis mail cu toate actele si poze, inclusiv chitantele de la sejurul din Grecia la inspector si am explicat ca e important sa ne vedem cat mai curand. Am primit confirmarea de deschidere a malului... dar nci un raspuns.

masina trebuie vopsita... integral, ca daca ai pe o parte bara aripa fata (de inlocuit ca e franjuri), usa fata usa spate aripa spate si bara spate iar pe cealalta parte ai usile si aripa fata.... mai ramen capota si plafonul...

dar repet, la cum sta roata si cum e mutata usa spre spate... ma tem ca nu o sa mai stea pe drum la fel dupa indreptare.

nu imi ramane deca sa ii spun nevestei "ti-am zis sa nu iei Ford, trebuia sa luam Audi :) "

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Am un raspuns oarecum rational la problema ta. Fa ce ai fi facut si daca sotia ta ar fi fost vinovata de accident si asigurarile nu iti dadeau nimic . Situatia este neplacuta , insa termenele de acordare a despagubirilor sau de reparatie nu tin cont de programarea excursiilor noastre. Eu tocmai am venit de pe litoral. In prima noapte mi-au spart masina in parcarea hotelului ministerului de interne :grin:. Fiind an mai vechi , nu imi face nimeni CASCO la ea , asa ca distractia ma priveste integral. Stii cat costa doi butuci de Ford Ranger cu cheie ? 375 ron bucata . Din pacate , mi-au fortat ambii butuci . Din fericire nu mi-au furat nimic . :ha:

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Daca ii vei grabi iti vor face o treaba de mantuiala. Va faceti si voi concediul asta cu Patrolul si ata ete. Noaptea 90-100 km/h nu sunt o tragedie.

ps Haudiu are bara ARB in plus fata de Ford?

don't worry, be happy
Link spre comentariu

intors acum de la service optimist

telesop si fuzeta roata fata

usa fata s aripa de schimbat, (nerecuperabile)

stalp fata de ciocanit si dus inapoi

vopsit lateral stanga tot si lateral dreapta aripa fata si usi

optmist 1000 euro distractia, fara jante aliaj...ca pe fata sunt nasol si pe stanga si pe dreapta

partea si mai buna, mecanic, aripa si usa se pot schmba in o saptamana... si sa se vopseasca la intoarcere, daca ma lasa la vama cu ele de alta culoare si n rest masina julita.

Dar totul depinde de cand ma vad cu nspectorul, pentru ca nimeni nu il cunoaste sa se intervina pentru constatare inante de joi, singura speranta este in kosfunny... pe are il rog sa ma ajute pentru o urgentare.

ps

daca intra in usa stanga si nu in roata si stalp fata... aveam de mers si la spital acum, asa ca e bine

Link spre comentariu

salutare!

am un caz de doi lei,la propiu si a figurat

Masina parcata .un nene cu A4 iese din propiul garaj si ma loveste in lateral spate stanga. discutii hartii, omul asigurat la ""inso"' sau cum dracu ai zice .Constatatorul dupa ce ca in Bucuresti are doar doua puncte de constatare imi scrie pe hartie paguba de 900 lei si ma trimite la servisul ""Gica". Eu ma duc la reprezentanta care vede ca era stricat ceva si sub aripa si trece pe factura 1200lei. trimit factura la asigurari si dupa 3-4 luni primesc raspuns sa le dau contul sa vireze banii aprobati in sumade 400lei.

Adica constatatorul scrie 900 pe deviz si directorul taie si lasa 400.??

rezolvarea?

Am sunat la numerele ce le stiam,am fost personal la constatator si seful lui si le-am urat ""fericire si sanatate"" lor si mai ales neamurilor ...si nevestelor.

apoi m-am racorit cu o bere!:wink:

Am in curte un englez si un american

:F

Link spre comentariu

O reclamatie la ASF ai facut ? Se poate si online !

Altfel, sa stii ca ignoranta si resemnarea sunt printre principalele cauze ale abuzurilor lichidatorilor de daune .

Pentru consultanta gratuita puteti apela cu incredere la AmDauna.ro !

Link spre comentariu

Teoretic asa trebuie dar practic!?

pai constatarea se face numai in doua locuri , dicolo de orasul Pantelimon sau pe la Vama Militari.am deja trei drumuri de cate o ora dus si alta intors + nerviiAsa cum am zis e paguba prea mica pt alte drumuri ,alta agitatie.

Apropo Euroins ai zice la rahatul de firma.

Am in curte un englez si un american

:F

Link spre comentariu

In urma cu ceva timp un coleg a avut un incident cu unul care a iesit ca boul dintr-o strada laterala. S-a lasat cu derapaj, dejanatare si o sprijineala pe un copac.

Ne-a dat asigurarea... la City avea.

Prima mizerie ne-a facut-o militia ...nu ne-a dat decat o copie dupa PV. Au urmat telefoane, rugaminti, intr-un final dupa ce superiori militianului au sunat ne-au trimis o alta copie dupa PV cu stampila "cf cu originalul"! Pe motiv ca la data completarii militianul nu avea in dotare si ...indigo!

Am sunat sa ma duc la constatare. Am ramas surprins ptr ca dobitocul de inspector a inceput sa caute diamante in cacat. Adica sa o dea sucita si invartita. Ca a fost ca n-a fost, ne-a deschis un dosar pe care de fapt nu l-a deschis. Am plecat bou si m-am intors vaca. Timp futut. Patru ore. Ne-a mai chemat odata, n-am inteles de ce si ptr ca n-am inteles nici nu m-am mai dus... I-am dat telefonic vreo doua-trei kile de carne ...cat sa il satur si mi-am facut masina pe banii mei. Dauna a fost in jur de 3000 de lei.

Cotizez anual peste 10.000 lei pe RCA. De ce, nici eu nu stiu... Societatile de asigurari in marea lor majoritate din punctul meu de vedere sunt afaceri megaprofitabile ptr cine taie chitanta. Restul, cei care platesc politele sunt doar sursa lor de venit. Si nimic altceva.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

A avut termen pana astazi sa faca plata.

Se pare ca nimic nu s-a materializat, cu toate ca a fost instiintat ca am sa depun plangere.

Am facut un sumar al dosarului intr-un email si trimis la cele 2 adrese de mai sus.

Multam de info, va tin la curent cu status-ul!

O zi buna!

Cu o intarziere pentru raspuns, s-a finalizat dosarul undeva la sfarsitul lunii septembrie 2013, adica aproximativ 4 luni dupa ce a avut loc evenimentul. Am fost despagubit integral, dauna totala pentru masina. Cand trebuiau sa faca plata, mai exact suma care am agreato cu respectivul inspector, a fost cu mai putin 200 euro. Nu neaparat suma cat gestul de a mai opri ei respectiva suma m-au facut sa cred ca intradevar tot sistemul RCA este o mare marsavie, exact cum spune si Yonut mai sus. Daca ajunsesem acolo, dupa multe lupte cu ei, telefoane, timp pierdut, etc. am zis sa continui. Am depus din nou plangere la comisia de supraveghere, si in acelasi timp am decis ca ii voi da in judecata pentru neindeplinirea conditiilor de rezolvare a dosarului precum si refuzul unei plati care a fost agreat de ambele parti. In aproximativ 3 zile au fost depusi si restul de bani in cont.

Concluzia mea dupa o astfel de experienta:

- nervi de otel;

- timp, in care trebuie sa te dedici intr-u totul presiunilor atat prin prezenta fizica cat si telefoane cel mult saptamanale;

- sa incerci prin toate modurile posibile sa iti obtii dreptul tau, atfel vei fi lasat cu ochii in soare, si masina la remat;

- proces de toata jena, cum de altfel toata birocratia din Romania este asa; de la schimbarea unui proprietar pe un bun, pana la tocmirea unui dosar de daune, trebuie sa consumi maculatura cat un copac de 100 ani;

Daca esti dispus sa faci toate sacrificiile, atunci vei obtine ceea ce este al tau, altfel vei ajunge sa platesti din buzunarul tau reparatii care, eu unu nu mi le permiteam la momentul respectiv.

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Va salut. Nu stiu daca mai activati pe forum, am o dauna pe rca euroins, de o luna inca nu s-au hotarat daca repara masina sau nu. Am mai multe intrebari daca mai activati aici.

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Regret ca nu am mai putut fi activ o perioada destul de lunga si mai cer inca odata scuze colegilor carora nu le-am raspuns la timp la MP. Nu stiu de ce , mi-au scapat notificarile de pe mail.

In caz ca nu va raspund imediat tineti minte AmDauna.ro si nr meu 0752.632.862 (075 AM DAUNA) .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare