fulgeras Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 (edited) Stiti ceva despre puntile portale de uaz 469? rezista la gume de 35 si abuz in teren? Am gasit 2 punti si as vrea sa stiu daca se merita sa le iau...daca se mai gasesc piese pentru ele, daca se strica ceva la punti sau mai bine se merita 2 punti de patrol y61? trebuie sa iau o decizie si nu stiu care sa o iau...vreau sa fac o masina dedicata daor pentru off-road!!! Cu respect, Cristi Dan Edited May 9, 2016 by fulgeras Christian Dan :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Re: Punti portale uaz 469 Stiti ceva despre puntile portale de uaz 469? rezista la gume de 35 si abuz in teren? Am gasit 2 punti si as vrea sa stiu daca se merita sa le iau...daca se mai gasesc piese pentru ele, daca se strica ceva la punti sau mai bine se merita 2 punti de patrol y61? trebuie sa iau o decizie si nu stiu care sa o iau...vreau sa fac o masina dedicata daor pentru off-road!!! Cu respect, Cristi Dan pai piese gasesti la vecinii de peste Prut Daca merita sau nu...asta daor tu stii dar eu as merge pe Y61 daca pretul de achizitie al lor e acelasi desigur nu vor fi portale...dar asta e macar stii ca ai piese la ele in caz ca cedeaza, sunt rezistente si duc lejer 35-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
RETI Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Re: Punti portale uaz 465 nu stiu decat ca uaz e usor cam 1600 kg...nu se compara cu Nisanul 2700kg. cauta date de cat suporta puntea.Rusii fca lucruri bune ....daca mai sunt si militare dar sa ai spceificatii la ea. cat poti s apui ca altfel degeaba eee portal daca e light.....car Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Re: Punti portale uaz 465 Diferenta intre axul punti si axul rotii la portalul de UAZ este prea mica, si nu prea cred. personal, ca sunt mai tari decat puntiile de Patrol. Piese de Patrol gasesti oricand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Re: Punti portale uaz 465 Sunt foarte slabe prietenii din Ungaria 10 ani s-au chinuit cu tot feluri de modificari ca sa le intareasca ( la ei a ramas 10000 de Uaz , Gaz si alte rusoaie dupa retragerea armatei ruse in 1995) in principal ce le mai grave probleme : se rupe planetara este un pic mai groasa decat una de Samurai ) se rupe prinderea intre cele 2 semipunti si ramai unde esti , pinioanele si coroanele de la diferential au nevoie de stomatolog isi pierd dintii. Un Y 60 sau 61 merge lejer cu 39x14,5 dar la acestea eu n-as pune mai mari de 31x10,5 in conditiile ca originalele erau 690/190R15 sau 16 adica un 27x6,5 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulgeras Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 Re: Punti portale uaz 465 Deci pana la urma cred ca o sa renunt la ele! Si merg pe y61! Christian Dan :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Re: Punti portale uaz 465 ieczact :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts