rbr Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 (editat) Re: Varful Tarcu [video=youtube;Nk-VczMiMog] Editat Mai 19, 2016 de rbr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Re: Varful Tarcu Multumesc! De la tine din masina pare foarte simplu, la mine insa era cu senzatii tari, mai ales ca AT-urile mele erau incarcate si parca eram cu slick-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Mai 20, 2016 Autor Partajează Postat Mai 20, 2016 Re: Varful Tarcu Multumesc! De la tine din masina pare foarte simplu, la mine insa era cu senzatii tari, mai ales ca AT-urile mele erau incarcate si parca eram cu slick-uri. pai se vede cum iti fuge spatele, eu in locul tau nu m-as fi aventurat :D nici la mine n-a fost chiar roz, gume mai bune dar greutate mai mare. si experienta spre zero :D insa reductorul face toti banii si la coborare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate