Diaconu Gabriel Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Am profitat de vremea frumoasa si ne-am decis sa facem o prima iesire ca sa ne cunoastem mai bine, sa mai discutam povesti, intr-un cuvant, "sa ne simtem bine". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diaconu Gabriel Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 Re: Tura de primavara 4x4 Toyota Club - Rm.Valcea, martie 2014 .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diaconu Gabriel Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 Re: Tura de primavara 4x4 Toyota Club - Rm.Valcea, martie 2014 Ne-am cazat in Valcea si am iesit pe traseu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diaconu Gabriel Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 (edited) Re: Tura de primavara 4x4 Toyota Club - Rm.Valcea, martie 2014 ................. Un mic incident......nu avea lichid suficient in radiator Apoi a urmat o urcare cu usoara inclinare laterala spre stanga care s-a lasat cu ceva morcovi.... Edited May 11, 2016 by Astral 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Re: Tura de primavara 4x4 Toyota Club - Rm.Valcea, martie 2014 Da, a fost o iesire frumoasa si ne-am simtit f.bine! Iesirea a coincis cu evenimentul organizat de X3M-Valcea, respectiv Cupa Offroad Masters X3M Valcea, asa ca ziua urmatoare am fost sa vedem acrobatiile de la trial! :2dr:cl Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
perca_felician Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Re: Tura de primavara 4x4 Toyota Club - Rm.Valcea, martie 2014 frumos,camioneta aia alba ce motor are toyota bj 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Re: Tura de primavara 4x4 Toyota Club - Rm.Valcea, martie 2014 frumos,camioneta aia alba ce motor are 4.0, aspirat.... e identica cu cea de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63638-quot-Ori-te-loveste-ori-nu-te-loveste-quot-TOYOTA-HZJ-75-PICK-UP REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 (edited) Re: Tura de primavara 4x4 Toyota Club - Rm.Valcea, martie 2014 Bravo pentru intiativa.Aici nu ma bag si respect pentru incercarea de apropiere a proprietarilor. :hw cum doamne iarata-ma v-ati gindit voi sa troliati/asigurati 78 ala in pozitia aia din filmuletul de 5 minute? Poate ca troliatul la ajutat mai mult psihologic,adica - cu siguranta ,nu contest asta, dar unghiul,pt troliul ala, era ucigator. de asigurat,cu siguranta nu,mai mult l-a expus....se tragea in fata, cumva, dar de asigurat era doar in aderenta rotilor. varianta initiala, aia in care "s-a rupt" era ideala. si daca nu ajungea cablul, se prelungea cu o chinga si inca una ,inca 30 de m la nevoie.... cel putin asta vad eu din filmuletul ala. Scuzati parerea neavizata. Edited May 13, 2016 by RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Re: Tura de primavara 4x4 Toyota Club - Rm.Valcea, martie 2014 Trolierea, respectiv asigurarea, a fost din niste pozitii total nefericite, copacii respectivi parca special erau unu` hăis si altu`cea ! Mai avea Didone un filmulet in care se vedea mai bine cum fundul masinii fugea in jos spre stanga imediat ce se incerca trolierea chiar si cu contragreutatea facuta de colegi pe aripa dreapta fata ! Reusita trolierii a constat in faptul ca in momentul tragerii pe cablu s-au urcat cu picioarele doi dintre colegi si in felul asta masina nu se mai ridica de bot ca sa se duca apoi de fund spre râpă. Sa vorbesc cu Didone pentru ca el va poate povesti mai corect cum a reusit recuperarea. Concluzia intamplarii a fost aceea ca desi urcarea respectiva parea aproape banala, iar ochiometric inclinarea aia laterala parea fix-pix, nici abordarea urcarii n-a fost cea mai reusita pentru ca dupa cum se vede a fost cam inceata, cam stangace si parca imi aduc aminte ca masina era pe 4x4 H, nu pe L cum ar fi trebuit din prima. Oricum, toti baietii si-au pastrat calmul chiar si in momentele cand masina dadea sa mearga spre rapa, iar eu imi pusesem mainile in cap ! Sincer, eu unul, n-am mai fost intr-o asa situatie si ma cam taiasem ca maioneza.... Cred ca mai multe detalii despre balbaiala initiala stie @Nessum. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Re: Tura de primavara 4x4 Toyota Club - Rm.Valcea, martie 2014 Da, era in 4x4 H iar sus drumul se ingusta asa de abia trecea un Samurai, asa ca am incercat sa dam cu spatele dar din pacate a luat in directia gresita de volan :dr1 si a ajuns in pozitia din filmare! Noroc cu @Didone ca pana m-am dus eu sa-mi iau masina au reusit sa-l asigure si sa-l coboare in conditii de siguranta. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Re: Tura de primavara 4x4 Toyota Club - Rm.Valcea, martie 2014 @Nessum : Adu-ti aminte ca masina avea cutie automata si parca si aici au fost niste divergente, dar eu nu mai stiu daca era in D sau in a 2-a. Tu ce-ti mai amintesti ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts