vsebas Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 (edited) Se pune la cale una bucata iesire in weekend-ul 3-4iunie, in zona Valiug. Campare pe langa Valiug, Garana vineri dupa-amiaza - seara. Gratare, etc Plecare in tura : https://ridewithgps.com/routes/13655495 sambata dimineata pana spre seara cand ne intoarcem la locul de campare. Duminica activitati in aer liber si intoarcere pe varianta Valiug - Lindenfeld - Poiana -Caransebes -TM. Vom fi o trupa de ~ 3 sau mai multe Duster, deci traseu light de relaxare fara chestii de offroad spectaculoase. O sa fie lumea cu familie, copii , catel , purcel ,etc :) Locul de aduare il vom stabili mai aproape de data de plecare, posibil Lidl AEM sau ne intalnim in zona Valiug - Garana - Brebu Nou. E ceva camping la Brebu Nou. L.E. : Am gresit titlul topicului ( data e 3-4iunie). Rog un moderator sa modifice. Multumesc! Edited May 11, 2016 by vsebas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Re: Iesire de weekend 3-4.06 in zona Valiug - Parcul National Semenic - Bigar S-a rezolvat cu titlul. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsebas Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 Re: Iesire de weekend 3-4.06 in zona Valiug - Parcul National Semenic - Bigar Multumesc! Da' nu va inghesuiti asa :D Totusi pana la data iesirii mai e timp, poate se mai anunta doritori :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai C Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Re: Iesire de weekend 3-4.06 in zona Valiug - Parcul National Semenic - Bigar Salut! Mai spune detalii suplimentare legate de campare(cort,pensiune,gazda,masina,cerul liber :grin: ), despre buget, fiecare pt el?, punem la comun tot fara combustibil, etc. Ma intereseaza o iesire dar as vrea detalii despre restul, traseul este OK. Succes! "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsebas Posted May 14, 2016 Author Share Posted May 14, 2016 (edited) Re: Iesire de weekend 3-4.06 in zona Valiug - Parcul National Semenic - Bigar Cazarea vrem sa fie la cort ca sa nu ne batem capul cu locuri de cazare, rezervari, etc si in felul acesta cine vine in ultimul moment are loc de cazare :) Loc de campare nu am stabilit clar. Este un camping in Brebu Nou, dar nu am idee daca o fi plin sau au locuri. Mai sunt zonele cunoscute pe langa lacul trei ape si pe la Valiug. Am sa dau o tura poate we viitor sa vad ce locuri sunt si mai pun un update. Cu mancarea inca nu am stabilit, poate in 28mai, in functie de cati ne strangem, stabilim ceva. Sunt care vor mici, aripioare, etc si sunt care poate vor meniu vegetarian :D Bugetul sper sa fie redus. Combustibil fiecare stie cam cat ii consuma masina si avem cam 150km pana la Brebu Nou (sosea), apoi traseul de sambata ~ 130km(poate 150km ca inchidem bucla) si duminica, daca abordam Valiug-Lindenfeld-Caransebes-TM ~ 160km => total ~ 460km. Mancare vineri seara, eu o sa prefer gustare de acasa si o bere, sambata dimineata fiecare cum are si pe drum gustari, seara eventual marea afumare cu fripturi si ce o mai fi. Duminica, fiecare pe sabia lui la mancare si la traseu stabilire cine cum pe unde vine spre casa. Cazarea la cort, la camping, nu cred ca e scumpa sau in afara camping, gratis. Edited May 14, 2016 by vsebas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargoneti Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Re: Iesire de weekend 3-4.06 in zona Valiug - Parcul National Semenic - Bigar Vedeti cu dormitul la cort pentru ca aici ploua in fiecare zi(si noapte) si este frig (10-15 grade peste zi si 4-5 noaptea). Campingul de la Brebu Nou nu este functional momentan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsebas Posted May 14, 2016 Author Share Posted May 14, 2016 Re: Iesire de weekend 3-4.06 in zona Valiug - Parcul National Semenic - Bigar Da, foarte buna avertizare. Deocamdata vremea e cam rece, dar de la 1iunie pare sa se indrepte. Eu iau in calcul si varianta dormit in masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opinion Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Re: Iesire de weekend 3-4.06 in zona Valiug - Parcul National Semenic - Bigar Salut. Suna interesant, poate reusim sa ajungem si noi. O posibiltate de a sta cu cortul ar fi chiar visavis de locul unde se tine festivalul de folk, nu mai stiu cum ii spune acum. Eu de fiecare data cand am fost am tras acolo, nu e accesibil pentru turisme pentru ca trebuie trecut pararul, pt noi nu e nici un fel de problema. Daca imi iau baterie la masina pana atunci 90% venim. Seba ne auzim la telefon sau w-up. Too much of a good thing can be wonderful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opinion Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Re: Iesire de weekend 3-4.06 in zona Valiug - Parcul National Semenic - Bigar 45°13'05.6"N 22°05'55.3"E Asta e locatia despre ziceam. Too much of a good thing can be wonderful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsebas Posted May 14, 2016 Author Share Posted May 14, 2016 Re: Iesire de weekend 3-4.06 in zona Valiug - Parcul National Semenic - Bigar Îmi place locul. E și aproape de ceva pensiuni. :be Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonQuijote Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 (edited) Si mie imi place locul. Si sunt printre cei ce voi fi prezent la iesire. Impreuna cu sotia si cu cei doi copii (12 si 2 ani). Din cauza vremii, amanam iesirea pentru week-end-ul 10-12 iunie. Edited June 1, 2016 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsebas Posted June 8, 2016 Author Share Posted June 8, 2016 Re: Iesire de weekend 3-4.06 in zona Valiug - Parcul National Semenic - Bigar Se pare ca nu mai sunt doritori si iesirea se anuleaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts