Ovidiu off Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Cumpar instalatie A.C. Toyota J7 pt volan stanga. Am compresorul de A.C. . Tel: 0741278070 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 Re: Cumpar instalatie de AC Toyota J7 salut, va fi greu de gasit o instalatie de AC pt masina dumitale, asemenea colegului cu Jimny *koais parca* si poti astepta ani de zile fara sa obtii ceea ce iti doresti. Dupa ce gasesti SH o sa te chinui sa o faci sa functioneze, are deja 20 de ani, 120 in ani umani ...Ce sfat iti dau eu! 1. Fie cauti o instalatie de uz general pe care te muncesti sa o adaptezi * am asa ceva la 600E 2. Fie comanzi o instaltie dedicata masinii dumitale, after market ce costa in jur de 1300E , noua plus ceva montaj de vreo 300E , cu garantie ... se monteza cam intr-o zi , doua.. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate