adv Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Cum stai cu procedurile de achizitie ? am luat un wrangler din 2008 si deja am inceput sa pun pe el/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Re: wrangler 2012 cu 4 usi sau cu 2 usi este mai usor de tunat? Bravo ! Sa-l folosesti sanatos si sa-ti aduca numai bucurii :wink: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Re: Wrangler, 2008 Te rog sa-ti prezinti masina pe acest topic nou creat, nu in Prezentarea membrilor, nu pe celalalt topic de unde am mutat eu cele postate ! Ce naiba ti-e asa greu sa respecti ordinea acestui forum ?!? :uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adv Postat Mai 13, 2016 Autor Partajează Postat Mai 13, 2016 Re: Wrangler, 2008 Te rog sa-ti prezinti masina pe acest topic nou creat, nu in Prezentarea membrilor, nu pe celalalt topic de unde am mutat eu cele postate ! Ce naiba ti-e asa greu sa respecti ordinea acestui forum ?!? :uameni sunt reguli complicate pt mine ,simple pt tine care le sti,sunt o gramada de categorii si subcategorii si subcategorii la subcategorii s.a.m.d. recunosc ca ma incurc in ele,cand sti lucrurile astea e simplu 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adv Postat Mai 14, 2016 Autor Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Wrangler, 2008 dupa 2 zile arata asa:) kit de inaltare nou 4300 ron masca fata spartacus cu insertie 2700ron jante plus cauciucuri pe 22 inchi noi noute 4100 dolari import america 2 bare ledbar de 300w buc 24000 lumeni +una bara mica pe capota 4100 ron si mai urmeaza bara fata spate.suport pt roata de rezerva si vopsit alb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Wrangler, 2008 tare strica fata masinii jantele alea mari :cr1, ceva pe 15 nu ai gasit ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 (editat) Re: Wrangler, 2008 Stiu ca gusturile nu se dicuta, dar chiar si asa, masina asta arata din rau in si mai rau. Sunt curios daca de la cine ai cumparat masina a rezolvat problemele, ai primit o asa ciolanita sau ai reparat o tu: lipsa bara stabilizatoare fata, cablaj taiat complet (de la bara stabilizatoare), spirala volan, nici prin cutia de transfer nu era chiar totul in regula. Din proprie experienta inainte de modificari masina ar trebui sa fie beton din punct de vedere tehnic, din cate cunosc eu masina pe afara i vopsit gardu inauntru leopardu, doar ca in cazul de fata vad ca se schimba si gardu si culoarea, si tot in directia nepotrivita, arata ca o sorcova. Tot ca si nota personala recomand logo ul rubicon de pe capota, care a disparut dupa ce masina a fost vopsita integral, sa fie inlocuit cu marimea, fontul/caracterul original, se vede ca nu i de acolo si nici foarte bine nu arata. Spor la tunat, cel mai urat wrangler care l am vazut pana acum. Ps: Mereu mi a placut cum arata wranglerul lung cu soft top la 45 de grade, am inteles ca mai nou exista si cu geamuri de sticla, poate iti surade ideea. Editat Mai 14, 2016 de Flow Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 (editat) Re: Wrangler, 2008 @Flow -tu nu ai inteles ca nu conteaza decat sa arate ,,bine" ? iar acel ,,bine"nu este la fel la toata lumea :grin: Si inca ceva tot pentru tine : mi se pare mie sau esti putin invidios pe noul nostru tovaras de forum :ha: @adv -acuma sa raspunzi sincer : de ce te-ai limitat doar la doua ledbar-uri sus ? Spor si ,,fa ce-ti spune inima" :h5 P.S. @adv cand mai pui poze foloseste butonul vizualizare -nu de alta da ne rupem gatul admirand unele din pozele tale (sfat:grin:) Editat Mai 14, 2016 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Wrangler, 2008 tare strica fata masinii jantele alea mari :cr1, ceva pe 15 nu ai gasit ? Pe 15 nu se pot monta din cauza etrierilor mari .Sunt foarte rare si cele cu roti pe 16 . 17 este normal :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Wrangler, 2008 Pe 15 nu se pot monta din cauza etrierilor mari .Sunt foarte rare si cele cu roti pe 16 . 17 este normal :h5 ok , nu stiam argumentul acesta tehnic , dar daca nu intra 15, de ce nu s-a optat pentru minimul posibil 16 sau 17 sa mai aduca a masina si utilajul in discutie. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Wrangler, 2008 ok , nu stiam argumentul acesta tehnic , dar daca nu intra 15, de ce nu s-a optat pentru minimul posibil 16 sau 17 sa mai aduca a masina si utilajul in discutie. De obicei gusturile nu se discuta .:old Sa ne bucuram ca el ,nou fiind, la cate bobarnace a primit nu si-a aruncat calculatorul cu tot cu forum de la etaj :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 (editat) Re: Wrangler, 2008 Cu miile de lumeni m-am lamurit da nu ti-au ramas ceva banuti sa pui si doua discuri si un set de placute de frana noi ? ...tot sfat :grin: Editat Mai 14, 2016 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adv Postat Mai 15, 2016 Autor Partajează Postat Mai 15, 2016 (editat) Re: Wrangler, 2008 acm am vazut ce ati scris:)deci,masina va fi alba pana sapt viitoare.maine ai pun placute de frana noi,bucsi fata spate bare stabilizatoare si bara de directie cu capete bara sau pivoti,nu stiu bine:)in legatura cu ledbarurile,cele de sus le am dat jos deja ca este prea mult parerea mea,jantele?eu sunt mai american asa si mai brunetel ,imi plac jantele astea de mor ,pe unul cu 2 usi nu dadeau bine ca aratau prea mari,e ca la femei,la zece persoane sa le para ca o tipa e trasnet si sa vina unu care sa o vada urata:)pareri si pareri,unghiuri si unghiuri.apropoo va avea si hardtop la 45 grade candva:)in felul asta as vrea sa o duc Editat Mai 15, 2016 de adv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Wrangler, 2008 Gusturile nu se discuta, omul face ce vrea cu banii lui :banana Eu cred ca e binevenita diversitatea, majoritatea suntem axati pe modificari pentru off-road, asa vedem si ceva tuning de sosea :wink: Chiar sunt curios de ce ti-ai ales tocmai un Wrangler pentru modificari? Adica sunt atatea SUV-uri care se pot tuna (Cayenne, ML, X5etc) si care se comporta bine pe sosea. Asta e o masina de off-road, pe care o prepari pentru strada si nu va fi niciodata comoda, rapida, etc. Numai dezavantaje. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adv Postat Mai 15, 2016 Autor Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Wrangler, 2008 Gusturile nu se discuta, omul face ce vrea cu banii lui :banana Eu cred ca e binevenita diversitatea, majoritatea suntem axati pe modificari pentru off-road, asa vedem si ceva tuning de sosea :wink: Chiar sunt curios de ce ti-ai ales tocmai un Wrangler pentru modificari? Adica sunt atatea SUV-uri care se pot tuna (Cayenne, ML, X5etc) si care se comporta bine pe sosea. Asta e o masina de off-road, pe care o prepari pentru strada si nu va fi niciodata comoda, rapida, etc. Numai dezavantaje. este cum ai lua o fata de la tara,din noroi,needucata si o faci fata de oras cu stil,sex apeal ,imbracata bine etc,e o provocare interesanta:), 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Wrangler, 2008 Sa ai noroc de jucarie:wink:. O intrebare. O vopsesti pentru ca e deteriorata vopseaua sau pentru ca iti place sa fie alba?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Wrangler, 2008 Desi este diesel, si in general capota asta se pune pe srt uri, un aev arata foarte bine pe masina, o face mai agresiva. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adv Postat Mai 15, 2016 Autor Partajează Postat Mai 15, 2016 (editat) unde gasesc aev? Sa ai noroc de jucarie:wink:. O intrebare. O vopsesti pentru ca e deteriorata vopseaua sau pentru ca iti place sa fie alba?:grin: am un model ,am pus o poza mai sus cu el,mi a placut cum da albul ala Editat Mai 15, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 (editat) Re: Wrangler, 2008 Comanzi direct, sau sigur aduc si colegii nostri http://www.aev-conversions.com/shop/jk-heat-reduction-hood http://www.quadratec.com/products/12503_0102_07.htm Editat Mai 15, 2016 de Astral Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adv Postat Mai 15, 2016 Autor Partajează Postat Mai 15, 2016 (editat) multumesc mult Comanzi direct, sau sigur aduc si colegii nostrii http://www.aev-conversions.com/shop/jk-heat-reduction-hood http://www.quadratec.com/products/12503_0102_07.htm daca mai ai sugestii interesante chiar te rog sa ma ajuti Editat Mai 15, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Wrangler, 2008 Bara fata aev Faruri cu led Stopuri cu led Eliminare suport roata rezerva Testate toate si arata foarte bine Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 (editat) Re: Wrangler, 2008 ati sarit pe saracul om .... :)) pana una alta trebuie sa-si puna putin masina la punce, sa o vopseasca cum doreste, si intre timp sa studieze ce design de barE si capota i se potrivesc mai bine ... caci variante sunt nenumarate. AEV-ul ca si bara fata este buna ... dar doar in cativa combinartii .... sunt multe modele mai faine de barE care dau si un look mai agresiv , mai ales in combinatie cu anumite aripi si capota .... deci sa vedem cum ar merge pe un alb :) Editat Mai 17, 2016 de Astral http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=892281#post892281 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Wrangler, 2008 ati sarit pe saracul om .... :)) pana una alta trebuie sa-si puna putin masina la punce, sa o vopseasca cum doreste, si intre timp sa studieze ce design de barE si capota i se potrivesc mai bine ... caci variante sunt nenumarate. AEV-ul ca si bara fata este buna ... dar doar in cativa combinartii .... sunt multe modele mai faine de barE care dau si un look mai agresiv , mai ales in combinatie cu anumite aripi si capota .... deci sa vedem cum ar merge pe un alb :) Bre ,scrii cu degetele de la picioare ? :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adv Postat Mai 17, 2016 Autor Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Wrangler, 2008 farurile led deja le am comandat,suportul de janta de rezerva nu vreau sa renunt la el pt ca am si a 5 janta cu cauciuc pe 22 si o sa iau un suport special sa tina roata aia grea,multumesc pt sugestii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Wrangler, 2008 daca n-are si ceva haur pe ea, gedeaba te-ai mai apucat. :mrgreen: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate