Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Wrangler, 2008

adv

Postări Recomandate

Re: Wrangler, 2008

daca n-are si ceva haur pe ea, gedeaba te-ai mai apucat. :mrgreen:

e buna si din fer prietene cu toate ca nu prea am inteles ironia

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ţinand cont ca e o maşină de stradă, eu când am trecut ultima oară pe la Vâlcea, iluminarea stradala era incă funcţională, deci chiar 2 ledbar-uri mari si inca unul mic par prea mult, sau ţie îţi e frică de întuneric?

Ideea este ca nu ai nimerit unde credeai, in sensul că aproape toţi membrii forumului merg intr-o direcţie opusă, spre blocante, jante mici, MT-uri, ARB-uri, trolii s.a.m.d., in timp ce tu mergi spre jante mari cu talon mic, stickere etc. Nu m-ar mira să văd neoane sub ea si să aud de "cip-uri tunning".

Doar o mică nepotrivire de gusturi, dacă tu eşti mulţumit, dăi 'nainte cu tupeu.

"Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015
Link spre comentariu

Ţinand cont ca e o maşină de stradă, eu când am trecut ultima oară pe la Vâlcea, iluminarea stradala era incă funcţională, deci chiar 2 ledbar-uri mari si inca unul mic par prea mult, sau ţie îţi e frică de întuneric?

Ideea este ca nu ai nimerit unde credeai, in sensul că aproape toţi membrii forumului merg intr-o direcţie opusă, spre blocante, jante mici, MT-uri, ARB-uri, trolii s.a.m.d., in timp ce tu mergi spre jante mari cu talon mic, stickere etc. Nu m-ar mira să văd neoane sub ea si să aud de "cip-uri tunning".

Doar o mică nepotrivire de gusturi, dacă tu eşti mulţumit, dăi 'nainte cu tupeu.

am crezut ca este un grup unde se prezinta masini 4x4 tunate,nu am stiut ca este doar pt off-road,daca vederile membrilor de aici(cum spui tu)sunt doar off-road atunci am sa ma opresc cu prezentarea masinii ca sincer nici nu stiu de ce o fac.va salut pe toti,rog adminul sa mi stearga topicul

Editat de Astral
Link spre comentariu

Ai inteles gresit, forumul nu e doar pentru off-road, se accepta diversitatea. Problema este ca, noi, ceilalţi membri ai forumului nu suntem foarte obişnuiţi cu ea.

"Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015
Link spre comentariu

Nu te simti ofensat colegule @adv. Nu cred ca @loncii sau oricine altcineva de pe forum a vrut sa te jigneasca in vreun fel.

Tu fa-ti modificarile linistit, posteaza si poze si informatii despre ele si sunt sigur ca vor fi membrii ai acest forum care sa aprecieze ce faci tu acolo.

E bine sa asculti ce zic membrii astia temerari (sunt sigur ca ti-ai dat seama care sunt deja) care vorbesc despre reparatii si mici intretineri tehnice care e bine sa le faci inainte de modificari. E spre binele tau si al masinii.

Nu incerc sa contazic pe nimeni cu nimic prin acest post. Spun doar ca din punctul meu de vedere(care poate fi respectat sau nu) e bine sa avem la rubrica asta putina diversitate, sa invatam cate ceva din fiecare proiect si topic.

@adv, asteptam poze in continuare cu modificarile care urmeaza.

Spor

Editat de MihaiK
Link spre comentariu

am crezut ca este un grup unde se prezinta masini 4x4 tunate,nu am stiut ca este doar pt off-road,daca vederile membrilor de aici(cum spui tu)sunt doar off-road atunci am sa ma opresc cu prezentarea masinii ca sincer nici nu stiu de ce o fac.va salut pe toti,rog adminul sa mi stearga topicul

Mai bine ne luminezi cum vine treaba asta : pe 13 mai ne anunti ca ti-ai achizitionat masina asta si pe 14 mai pui anunt pe OLX ca vrei s-o schimbi cu una din 2011 ?

Care-i smecheria ? De ce faci asta ?

Link spre comentariu

Mai bine ne luminezi cum vine treaba asta : pe 13 mai ne anunti ca ti-ai achizitionat masina asta si pe 14 mai pui anunt pe OLX ca vrei s-o schimbi cu una din 2011 ?

Care-i smecheria ? De ce faci asta ?

:h5 :g

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Aaaa.....si inca ceva !

Tu chiar n-ai remarcat din 2012 pana acum ca pe acest forum e vorba de preparea/pregatirea masinilor 4x4 pentru OFF-ROAD si nu pentru strada ?!?

Tu n-ai observat ca aici mai importante sunt modificarile care sa sporeasca in off-road capabilitatile masinilor 4x4 si nu de modificari "gen" bling-bling ?!?

Nu are nimeni nimic cu tine si nici cu ce vrei tu sa faci cu masina ta pentru ca fiecare e liber sa faca ce pofteste si mai ales cat il tine buzunarul, dar nu te astepta ca AICI sa dea lumea pe spate de ce-i faci tu masinii tale....

Ceva sfaturi bune, in directia vizata de tine, ai primit deja, deci vezi-ti in continuare de treaba si totul va fi ok.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Ar fi pacat sa nu cititi prezentarea masinii aici :

http://olx.ro/oferta/jeep-wrangler-ID6ma4U.html#17e5f36758;promoted

:h5

nici nu stiu ce sa zic Astral ... ca si aia cu unicat in Romania ii smecherie :ha:

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare