adv Postat Mai 17, 2016 Autor Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Wrangler, 2008 daca n-are si ceva haur pe ea, gedeaba te-ai mai apucat. :mrgreen: e buna si din fer prietene cu toate ca nu prea am inteles ironia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioncii Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Wrangler, 2008 Ţinand cont ca e o maşină de stradă, eu când am trecut ultima oară pe la Vâlcea, iluminarea stradala era incă funcţională, deci chiar 2 ledbar-uri mari si inca unul mic par prea mult, sau ţie îţi e frică de întuneric? Ideea este ca nu ai nimerit unde credeai, in sensul că aproape toţi membrii forumului merg intr-o direcţie opusă, spre blocante, jante mici, MT-uri, ARB-uri, trolii s.a.m.d., in timp ce tu mergi spre jante mari cu talon mic, stickere etc. Nu m-ar mira să văd neoane sub ea si să aud de "cip-uri tunning". Doar o mică nepotrivire de gusturi, dacă tu eşti mulţumit, dăi 'nainte cu tupeu. "Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adv Postat Mai 17, 2016 Autor Partajează Postat Mai 17, 2016 (editat) Re: Wrangler, 2008 Ţinand cont ca e o maşină de stradă, eu când am trecut ultima oară pe la Vâlcea, iluminarea stradala era incă funcţională, deci chiar 2 ledbar-uri mari si inca unul mic par prea mult, sau ţie îţi e frică de întuneric? Ideea este ca nu ai nimerit unde credeai, in sensul că aproape toţi membrii forumului merg intr-o direcţie opusă, spre blocante, jante mici, MT-uri, ARB-uri, trolii s.a.m.d., in timp ce tu mergi spre jante mari cu talon mic, stickere etc. Nu m-ar mira să văd neoane sub ea si să aud de "cip-uri tunning". Doar o mică nepotrivire de gusturi, dacă tu eşti mulţumit, dăi 'nainte cu tupeu. am crezut ca este un grup unde se prezinta masini 4x4 tunate,nu am stiut ca este doar pt off-road,daca vederile membrilor de aici(cum spui tu)sunt doar off-road atunci am sa ma opresc cu prezentarea masinii ca sincer nici nu stiu de ce o fac.va salut pe toti,rog adminul sa mi stearga topicul Editat Mai 18, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioncii Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: Wrangler, 2008 Ai inteles gresit, forumul nu e doar pentru off-road, se accepta diversitatea. Problema este ca, noi, ceilalţi membri ai forumului nu suntem foarte obişnuiţi cu ea. "Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 (editat) Re: Wrangler, 2008 Nu te simti ofensat colegule @adv. Nu cred ca @loncii sau oricine altcineva de pe forum a vrut sa te jigneasca in vreun fel. Tu fa-ti modificarile linistit, posteaza si poze si informatii despre ele si sunt sigur ca vor fi membrii ai acest forum care sa aprecieze ce faci tu acolo. E bine sa asculti ce zic membrii astia temerari (sunt sigur ca ti-ai dat seama care sunt deja) care vorbesc despre reparatii si mici intretineri tehnice care e bine sa le faci inainte de modificari. E spre binele tau si al masinii. Nu incerc sa contazic pe nimeni cu nimic prin acest post. Spun doar ca din punctul meu de vedere(care poate fi respectat sau nu) e bine sa avem la rubrica asta putina diversitate, sa invatam cate ceva din fiecare proiect si topic. @adv, asteptam poze in continuare cu modificarile care urmeaza. Spor Editat Mai 18, 2016 de MihaiK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 (editat) Re: Wrangler, 2008 poate imi scapa mie ceva... http://olx.ro/oferta/jeep-wrangler-ID6gZ5V.html#c2844c4090 Editat Mai 18, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 (editat) Re: Wrangler, 2008 si astea : http://olx.ro/oferta/bara-led-jeep-wrangler-ID6gXz8.html#41ff229914 http://olx.ro/oferta/jante-jeep-wrangler-18-inchi-ID6gXDg.html#41ff229914 Editat Mai 18, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: Wrangler, 2008 am crezut ca este un grup unde se prezinta masini 4x4 tunate,nu am stiut ca este doar pt off-road,daca vederile membrilor de aici(cum spui tu)sunt doar off-road atunci am sa ma opresc cu prezentarea masinii ca sincer nici nu stiu de ce o fac.va salut pe toti,rog adminul sa mi stearga topicul Mai bine ne luminezi cum vine treaba asta : pe 13 mai ne anunti ca ti-ai achizitionat masina asta si pe 14 mai pui anunt pe OLX ca vrei s-o schimbi cu una din 2011 ? Care-i smecheria ? De ce faci asta ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: Wrangler, 2008 Mai bine ne luminezi cum vine treaba asta : pe 13 mai ne anunti ca ti-ai achizitionat masina asta si pe 14 mai pui anunt pe OLX ca vrei s-o schimbi cu una din 2011 ? Care-i smecheria ? De ce faci asta ? :h5 :g Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: Wrangler, 2008 am crezut ca este un grup unde se prezinta masini 4x4 tunate,nu am stiut ca este doar pt off-road,daca vederile membrilor de aici(cum spui tu)sunt doar off-road atunci am sa ma opresc cu prezentarea masinii ca sincer nici nu stiu de ce o fac.va salut pe toti,rog adminul sa mi stearga topicul Aaaa.....si inca ceva ! Tu chiar n-ai remarcat din 2012 pana acum ca pe acest forum e vorba de preparea/pregatirea masinilor 4x4 pentru OFF-ROAD si nu pentru strada ?!? Tu n-ai observat ca aici mai importante sunt modificarile care sa sporeasca in off-road capabilitatile masinilor 4x4 si nu de modificari "gen" bling-bling ?!? Nu are nimeni nimic cu tine si nici cu ce vrei tu sa faci cu masina ta pentru ca fiecare e liber sa faca ce pofteste si mai ales cat il tine buzunarul, dar nu te astepta ca AICI sa dea lumea pe spate de ce-i faci tu masinii tale.... Ceva sfaturi bune, in directia vizata de tine, ai primit deja, deci vezi-ti in continuare de treaba si totul va fi ok. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Re: Wrangler, 2008 De unde se aude linistea asta ? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Re: Wrangler, 2008 La cate anunturi se poate posta la vanzari? :wink: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Re: Wrangler, 2008 La cate anunturi se poate posta la vanzari? :wink: Omul a facut asa cum a zis.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Re: Wrangler, 2008 Ar fi pacat sa nu cititi prezentarea masinii aici : http://olx.ro/oferta/jeep-wrangler-ID6ma4U.html#17e5f36758;promoted :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Re: Wrangler, 2008 Ar fi pacat sa nu cititi prezentarea masinii aici : http://olx.ro/oferta/jeep-wrangler-ID6ma4U.html#17e5f36758;promoted :h5 Finalul e magistral ! :ha: "Samsarii sa nu ma deranjeze !" :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Re: Wrangler, 2008 Ar fi pacat sa nu cititi prezentarea masinii aici : http://olx.ro/oferta/jeep-wrangler-ID6ma4U.html#17e5f36758;promoted :h5 nici nu stiu ce sa zic Astral ... ca si aia cu unicat in Romania ii smecherie :ha: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Re: Wrangler, 2008 "Samsarii sa nu ma deranjeze !" :ha::ha::ha: Subtil as putea spune :ha::ha: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate