giorgel Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 (editat) S-a comis "iar din nou":ha: Participanti: - Bobaru - ilicit calare pe un Samurai dopat - copilot Alin Musa - Bogdan - vesnicul Samurai potent - copilot coleg serviciu (la ora asta e pe net, cauta Samurai:ha:) - Iulian Samurai:ha::ha::h5 - copilot MariusGTC + feciorul - Dan Soare - Patrol Y61 2.8 alea alea blocantele reductiile - copilot Don' Luigi - Sabau Gigel - Toyota LJ70 alea alea blocantele reductiile - copilot copiloata, doamna Mariana sar'na:h5 - Razvan Dinescu - Patrol Y61 alea alea blocantele reductiile - copilot giorgel Toata lumea pe profil Simex, altfel ar fi fost dezastru. A fost oricum cu deranj. Dimineata, Don' Luigi ne astepta in benzinarie cu chitantierul in buzunar:ha: Editat Mai 15, 2016 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 15, 2016 Autor Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Japoneze la Stefesti PH - 15.05.2015 Movies: [video=youtube;-QdNPfOUBsU] Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 15, 2016 Autor Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Japoneze la Stefesti PH - 15.05.2015 Inca: [video=youtube;6k-xRQ6CXLQ] [video=youtube;jo_-z8d2Aq8] Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 15, 2016 Autor Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Japoneze la Stefesti PH - 15.05.2015 Mai avem: [video=youtube;4-ugTEe76ws] Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Japoneze la Stefesti PH - 15.05.2015 mare bravo pentru tura :h5, foarte harnici baieti si fata , sa va fie de bine. Sunt invidios pe voi , mai ales ca nu am iesit cu masina in weekend , da am fost la stanci ... nu le poti avea pe toate nici o data :grin: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Japoneze la Stefesti PH - 15.05.2015 Sa va fie de bine ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Japoneze la Stefesti PH - 15.05.2015 Iesire 100% made in Japan cu participanti Romani. Cuvintele sunt de prisos. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Japoneze la Stefesti PH - 15.05.2015 Frumooos! Ploile din ultima vreme au infrumusetat traseul vad :dr1 Dansator mare mai e Patrolul :banana Razvan pe acolo am trecut si eu cand aveam patrolul lung, mult strans din fese si un pic de deranj si la mine, noroc cu protectiile exterioare. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Japoneze la Stefesti PH - 15.05.2015 Radacina cu pricina a modelat 2 patroale... ghici care... :) Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Japoneze la Stefesti PH - 15.05.2015 Se pare ca ii plac alea rosii (si al meu tot rosu era :) Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 (editat) Re: Japoneze la Stefesti PH - 15.05.2015 Superba iesirea! De antrenament! Editat Mai 17, 2016 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate