rbr Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Daca pe Tarcu n-am ajuns, incerc ceva mai usor (sper, n-am fost in zona) :) Sambata, 21 mai, Timisoara-Surduc-Nadrag-Pades-Gladna-Romana-Timisoara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Re: Varful Pades E faina idee, doar ca eu pe ruta Nadrag - Pades nu am sanse sa urc fara sa "remodelez" atelajul. Daca mergi singur iti recomand traseul bucla atasat ( cu parcare sau continuare de la Tau Ursului). Ar fi bine insa inca o masina cu MT-uri minim sa ai cu tine. Traseu_bucla_Luncani_vf_pades_parked_Tau_ursului.zip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Mai 22, 2016 Autor Partajează Postat Mai 22, 2016 Re: Varful Pades In linii mari: - a fost mult mai greu decat ma astepam - traseul facut a fost aproximativ invers celui propus, adica am urcat dinspre Gladna si am coborat in Nadrag - pana la Capriorul e ok, se poate si cu turism, dupa e greu, sleauri, copaci cazuti, bolovani - la urcare am muncit mai serios in cel putin 2 locuri (inclusiv dat la lopata) - la coborare era sa raman in padure (proptit cu roata stanga fata intr-un copac cazut - se vede copacul in poze - in spate nu mergea din lipsa de aderenta), noroc cu niste baieti cu ATV-uri care au venit cu o idee salvatoare (am urcat cu stanga-fata pe bustean si am coborat pe 2 din rotile de rezerva pana am iesit cu burta de pe bustean) - le multumesc si pe aceasta cale). pentru data viitoare: de luat topor si sufa cu clichet dublu! - tot la coborare am dat serios la lopata spre final pentru a umple vreo 10 metri liniari de sleau cateva poze: https://goo.gl/photos/4fa1bGHoNwcBhBzW8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Varful Pades Frumos! Te-ai distrat un pic :) Daca ai inregistrat pui si un track te rog. Ai prins vreme faina, eu doar pe zapada am fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Mai 23, 2016 Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Varful Pades vremea a fost foarte buna, eclipsata doar de un roi de muste din padure care s-a "lipit" de masina tot drumul. din pacate am uitat dash-cam-ul acasa, n-am nici track, nici alte imagini. am incercat sa tin traseul dat de google, dar am mai si deviat. la un moment dat eram "in the middle of nowhere" asa ca am facut un screenshot: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Varful Pades ce va mai place sa nu puneti poze , ce sens are topicul fara ele :no Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Mai 23, 2016 Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Varful Pades am pus mai sus link la poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Varful Pades am pus mai sus link la poze stiu , am vazut linkul , dar de ce sa dam pe nu stiu ce link cand avem noi forum.club4x4.ro ? cine mai pune pozele din ture sa mergi pe nu stiu ce saituri ca sa le vezi ? se pot posta foarte frumos aici si iti garantez ca vor fi mult mai apreciate de colegi. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: Varful Pades ... - a fost mult mai greu decat ma astepam ... - la coborare era sa raman in padure... Cand te-am auzit cu simexuri, alea-alea... stiam eu ca se va ajunge si aici, dar am zis ca sa nu-ti stric bucuriile... :ha: Mai pune-ti si un troliu, si sa vezi apoi table indoite la masina. Am trecut si eu prin fazele astea. :grin: Distractie faina in continuare, si ai totusi grija de masina, macar cativa ani. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Mai 24, 2016 Autor Partajează Postat Mai 24, 2016 (editat) Re: Varful Pades am scapat ieftin, doar ceva plastic rupt la o aparatoare de noroi, l-am rezolvat pe drum cu doua coliere de plastic. le-as da jos de tot dar se prelungesc partial si pe post de aripa, trebuie sa mai studiez problema, mi se pare o prostie ca-s facute din plastic dur. pragurile laterale au rezistat pana acum, desi aparent sunt "de fite", nu-i stres, daca se rup o sa pun altele heavy duty, mi-ar prinde bine un hi-lift jack, or pe barele astea nu l-as incerca. cricul original de 1.5t a cedat de saptamana trecuta, dar din vina mea, l-am ridicat prea mult, acum am altul de 5t, mai profi cica. un cric pe perna ar fi smecherie, dar mi se pare cam scump (pentru un balon raNforsat). in rest, zgarieturi inerente. un troliu ar fi fost bun, mai ales pe spate la tura asta :D Editat Mai 24, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: Varful Pades am scapat ieftin, doar ceva plastic rupt la o aparatoare de noroi... Deci tot ai rupt ceva pana la urma! :grin: pragurile laterale au rezistat pana acum, desi aparent sunt "de fite", nu-i stres, daca se rup o sa pun altele heavy duty, mi-ar prinde bine un hi-lift jack, or pe barele astea nu l-as incerca. Pragurile astea la Mitsubishi chiar sunt de nadejde. Si ale mele sunt imbracate in ceva tabla + plastic si par sensibile, dar sub ele e bara de fier tzapana, care tine la tavaleala, le poti strica doar aspectul. Totusi, niste praguri HD sunt mai recomandate pentru hi-lift si scandal maxim. un cric pe perna ar fi smecherie, dar mi se pare cam scump (pentru un balon ramforsat). Nu ai ce face cu asa ceva la offroad, mai mult te incurca decat te ajuta. Hi-lift-ul e baza. Plus o talpa de-aia de-a lui, pentru o fixare mai buna daca esti in noroi. Vezi ca s-a mai discutat pe aici subiectul asta. in rest, zgarieturi inerente. No bine... un troliu ar fi fost bun, mai ales pe spate la tura asta :D Ti-am zis io?! :f2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Re: Varful Pades Am urcat si eu cu @ERR, duminica asta, la cabana Caprioru si apoi pe varful Pades. Drumul din Nadrag la Caprioru este cam stricat. Cu garda la sol sufiecienta nu e problema, dar turismele nu prea cred ca au sanse. Se poate urca si din Fardea si este drum pietruit foarte bun pt. turisme si bicicleta. De la Caprioru am urcat pe varf pe traseul de mai jos: 2016-05-29_12-47-30pades.kmz Dusterica nu a reusit pana sus, dar Vitara cu reductor ne-a dus pe varf. Cateva poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Re: Varful Pades https://youtu.be/XC2u1pdgR6g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Mai 30, 2016 Autor Partajează Postat Mai 30, 2016 Re: Varful Pades ai mers bine, la urcarea pe varianta (min 6-6:30) eu m-am chinuit sus sa revin pe traseu, din cauza slalomului printre ultimii 2 copaci reduceam viteza si ramaneam putin suspendat, si acolo am dat la lopata sa aranjez putin traseul :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Re: Varful Pades Tu ai avantajul de a avea garda mai mara la sol, aderenta crescuta cu simex si ... reductor. Eu am un vehicul mai usor, mai scurt si poate o idee mai ingust. Overall .. tu ai urcat eu ... am parcat si m-a dus Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Re: Varful Pades https://youtu.be/97PCvRiIx3Y 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 (editat) Re: Varful Pades A fost interesant sa revad traseul asta, parcurs de noi la mijloc de mai. Doar ca noi am coborat traseul asta, de urcat am urcat dinspre Taul Ursului, dinspre Ruschita. La minutul 3.00 al primului film am tot cautat sa regasesc pomul cazut peste drum pe care l-am taiat si troliat ca sa putem trece, dar cred ca voi ati urcat pe o varianta paralela cu a noastra. :) Si asa a aratat urcarea noastra muncita de pe versantul opus: AM lucrat cateva ore sa trecem patru masini pe acolo (una fara troliu) Editat Iunie 5, 2016 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Iunie 5, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2016 Re: Varful Pades mi se pare din ce in ce mai greu varful asta :D dupa aventura asta mi-am luat si topor, dar judecand dupa grosimea copacilor intalniti de voi, mai bine luam o drujba :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Re: Varful Pades Doar copacul din prima poza l-am taiat noi, urmatorul era gata taiat. Dar fara troliu nu vad cum am fi urcat pe partea dinspre Ruschita... si asa a fost distractie curata, eu si un Disco 2 ne-am troliat o data, celelate doua masini chiar de doua ori (de fapt una a troliat-o pe cealalta, apoi s-a troliat pe sine), si a trebuit sa inaltam doua dintre masini si cu hi-liftul, ca sa putem trece diferentialele de o lespede de piatra. Trebuie sa descarc filmarile, a fost o munca pe cinste suta aia de metri de urcare. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Re: Varful Pades Pe varianta Ruschita imi pare mult mai hardcore urcarea. Daca urcam pe acolo, eu sigur ma intorceam. Am avut si noi un copac dar am ocolit pe varianta, era acolo unde se termina primul film. In general daca am vazut o varianta cu drum mai "neted", chiar daca era panta mai mare, alegeam varianta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Re: Varful Pades E o portiune de 100m chiar in varf de panta care e urata. Incepe cu pomul cazut din poza a doua, dar care s-a dovedit a fi usor de trecut. Putin mai sus e o radacina putrezita si o stanca exact pe mijlocul "drumului", in care e imposibil sa nu lovesti cu diferentialul, daca mergi in forta. Acolo am ramas suspendati toti, iar doua din patru masini au trebuit inaltate cu hi-lift ca sa nu isi zdrobeasca diferentialul spate. Apoi o portiune de 20-30m de pamant reavan cu sant in dreapta, care a incurcat cele trei masini grele si, in final, o lespede de piatra de-a latul care formeaza o ditamai treapta. Acolo am sarit cu capul pana in tavan :) In mai a fost mai bine, a trebuit sa ma troliez o singura data, dar in octombrie am ramas prins de doua ori, iar colegul o data. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Re: Varful Pades Probabil ca pe varianta aceea de urcare eu numai cand imi schimb "SUV-ul" cu unu de asta, voi urca: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate