Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe dealurile Buzaului

omoroka

Postări Recomandate

Re: Pe dealurile Buzaului

Frumoasa iesire!

Se poate un track?

Ms.

Se poate, insa cand ma voi intoarce acasa, spre sfarsitul saptamanii.

Editat de Astral

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 luni mai târziu...

In weekend voi ajunge cu cativa prieteni la Bozioru, Buzau.

Imi poate recomanda si mine cineva catenary trasee interesante in zona?!?

Nu de extreme dar cat sa punem agregatele din dotare la munca.

Exista MT / Siemex, blocante si trolii.

Multumesc.

Ahhh, si bineinteles daca cineva e interesat sa ne insoteasca sambata e binevenit.

Astept detalii sau discutii pe telefon sau aici.

Mircea 0740202195

Editat de teddybear
Postari consecutive cu acelasi subiect
Mircea,
Link spre comentariu

Salut. Traseul il vom face sambata. Nu este stabilit. De aceea tot pun intrebari si scotocesc.

Daca stiti ceva traseu interesant suntem deschisi.

Editat de teddybear
Postari consecutive cu acelasi subiect
Mircea,
Link spre comentariu

ce ziceti de traseul asta [ATTACH=CONFIG]269319[/ATTACH]...si de la Cheia spre Vama Buzaului - Sacele sau Lacul Vulturilor ?

Este frumos traseul Cheia-Tabla Butii - Lacul Vulturilor ( dar atentie ca este rezervatie) sau Cheia-Tabla Butii- Vama Buzaului via Cascada Urlatoarea .

Bafta!

Editat de Alexey86

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Din muntii Buzaului am ajuns in Ciucas :).Faceti trackul pus de dacuBurebista si daca vreti ceva namoleli sau distractie sigur gasiti niste vagaune.In Ciucas este ok au montat panouri de avertizare in care spune clar ce ai voie si ce nu ai voie, sunt drumuri care se despart din drumul mare care au panou ''drum forestier auto valea x 5 km'' cu bariera deschisa, eu am dedus ca este permis accesul, sunt drumuri care au bariera si panou ''drum forestier Valea Stanii'' accesul auto interzis.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Adica?!

@Stelea era mai sus mentionat un traseul Tabla butii-Lacul vulturilor, stiam ca nu se poate face direct din ce am citit pe aici, s-a mai schimbat configuratia locului?

Uite o discutie mai veche http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73127-Iesire-maine-18-08-Tabla-Butii-Lacul-Vulturilor

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

@Stelea era mai sus mentionat un traseul Tabla butii-Lacul vulturilor, stiam ca nu se poate face direct din ce am citit pe aici, s-a mai schimbat configuratia locului?

Uite o discutie mai veche http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73127-Iesire-maine-18-08-Tabla-Butii-Lacul-Vulturilor

Aaa, Tabla Butii - L.V. ... Nu mai este drumul ala, s-a surpat de mult, nici nu iti mai dai seama ca a fost vreodata drum.

Editat de stelea
4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Aaa, Tabla Butii - L.V. ... Nu mai este drumul ala, s-a surpat de mult, nici nu iti mai dai seama ca a fost vreodata drum.

Care dintre ele s-a surpat? Ala de la burlane?

In afara de ala mai este unu mai usor.

Va salut !

Link spre comentariu

Care dintre ele s-a surpat? Ala de la burlane?

In afara de ala mai este unu mai usor.

Habar n-am care e ... Plecasem de la L.V catre Tabla Butii, dar nu mai stiu traseul. Nici n-am notat coordonate, desi aveam GPS-ul ... Oricum, drumul fusese intretinut, dar la un moment dat disparea complet ... apoi l-am auzit pe @bodhi pe statie care se pierduse de grup si i se stricase masina si am plecat repede spre el.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Tabla Butii si Lacul Vulturilor nu ne prea intereseaza. Ceva in zona Bozioru ar fi de interes sa fiu sincer.

Salut, pana la urma ati mai iesit undeva? Sau mergeti maine, ca as veni si eu :)

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare