omoroka Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 22, 2016 Partajează Postat Mai 22, 2016 (editat) Re: Pe dealurile Buzaului Frumoasa iesire! Se poate un track? Ms. Editat Mai 22, 2016 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 23, 2016 Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 (editat) Re: Pe dealurile Buzaului Frumoasa iesire! Se poate un track? Ms. Se poate, insa cand ma voi intoarce acasa, spre sfarsitul saptamanii. Editat Mai 23, 2016 de Astral Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului M-ar interesa si pe mine track-ul. As vrea sa ajung in zona cu cativa prieteni peste vreo doua saptamani. Multumesc. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Re: Pe dealurile Buzaului In weekend voi ajunge cu cativa prieteni la Bozioru, Buzau. Imi poate recomanda si mine cineva catenary trasee interesante in zona?!? Nu de extreme dar cat sa punem agregatele din dotare la munca. Exista MT / Siemex, blocante si trolii. Multumesc. Ahhh, si bineinteles daca cineva e interesat sa ne insoteasca sambata e binevenit. Astept detalii sau discutii pe telefon sau aici. Mircea 0740202195 Editat Septembrie 13, 2016 de teddybear Postari consecutive cu acelasi subiect Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului uite o idee de cum poți ajunge acolo, mai ales dacă nu va fi o singură mașină... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului Salut, Weekendul acesta, 17 sau 18? As fi interesat sa merg si eu (si poate inca un prieten)... Ati stabilit traseul? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Re: Pe dealurile Buzaului Salut. Traseul il vom face sambata. Nu este stabilit. De aceea tot pun intrebari si scotocesc. Daca stiti ceva traseu interesant suntem deschisi. Editat Septembrie 13, 2016 de teddybear Postari consecutive cu acelasi subiect Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului Daca stiti ceva traseu interesant suntem deschisi. ce ziceti de traseul asta ...si de la Cheia spre Vama Buzaului - Sacele sau Lacul Vulturilor ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului Lacul Vulturilor doar daca urcati prin Crasna :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Re: Pe dealurile Buzaului ce ziceti de traseul asta [ATTACH=CONFIG]269319[/ATTACH]...si de la Cheia spre Vama Buzaului - Sacele sau Lacul Vulturilor ? Este frumos traseul Cheia-Tabla Butii - Lacul Vulturilor ( dar atentie ca este rezervatie) sau Cheia-Tabla Butii- Vama Buzaului via Cascada Urlatoarea . Bafta! Editat Septembrie 13, 2016 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului Din muntii Buzaului am ajuns in Ciucas :).Faceti trackul pus de dacuBurebista si daca vreti ceva namoleli sau distractie sigur gasiti niste vagaune.In Ciucas este ok au montat panouri de avertizare in care spune clar ce ai voie si ce nu ai voie, sunt drumuri care se despart din drumul mare care au panou ''drum forestier auto valea x 5 km'' cu bariera deschisa, eu am dedus ca este permis accesul, sunt drumuri care au bariera si panou ''drum forestier Valea Stanii'' accesul auto interzis. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului Lacul Vulturilor doar daca urcati prin Crasna :) Adica?! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu nedelcu Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului Se poate ajunge la Lacul Vulturilor si din Chiojdu ! ovidiu nedelcu 0752127812 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Re: Pe dealurile Buzaului Adica?! @Stelea era mai sus mentionat un traseul Tabla butii-Lacul vulturilor, stiam ca nu se poate face direct din ce am citit pe aici, s-a mai schimbat configuratia locului? Uite o discutie mai veche http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73127-Iesire-maine-18-08-Tabla-Butii-Lacul-Vulturilor Editat Septembrie 14, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Re: Pe dealurile Buzaului @Stelea era mai sus mentionat un traseul Tabla butii-Lacul vulturilor, stiam ca nu se poate face direct din ce am citit pe aici, s-a mai schimbat configuratia locului? Uite o discutie mai veche http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73127-Iesire-maine-18-08-Tabla-Butii-Lacul-Vulturilor Aaa, Tabla Butii - L.V. ... Nu mai este drumul ala, s-a surpat de mult, nici nu iti mai dai seama ca a fost vreodata drum. Editat Septembrie 14, 2016 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului Tabla Butii si Lacul Vulturilor nu ne prea intereseaza. Ceva in zona Bozioru ar fi de interes sa fiu sincer. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului Ma repet, trackul pus de dacuBurebista nu este ok? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului Aaa, Tabla Butii - L.V. ... Nu mai este drumul ala, s-a surpat de mult, nici nu iti mai dai seama ca a fost vreodata drum. Care dintre ele s-a surpat? Ala de la burlane? In afara de ala mai este unu mai usor. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului Care dintre ele s-a surpat? Ala de la burlane? In afara de ala mai este unu mai usor. Habar n-am care e ... Plecasem de la L.V catre Tabla Butii, dar nu mai stiu traseul. Nici n-am notat coordonate, desi aveam GPS-ul ... Oricum, drumul fusese intretinut, dar la un moment dat disparea complet ... apoi l-am auzit pe @bodhi pe statie care se pierduse de grup si i se stricase masina si am plecat repede spre el. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului Tabla Butii si Lacul Vulturilor nu ne prea intereseaza. Ceva in zona Bozioru ar fi de interes sa fiu sincer. Salut, pana la urma ati mai iesit undeva? Sau mergeti maine, ca as veni si eu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Re: Pe dealurile Buzaului Frumoasa iesire! Se poate un track? Ms. Salut, acum am observat ca mi s-a cerut trackul iesirii. Iata-l mai jos Pietroasa Mica - Urlati.kmz Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate