doktormane Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Salutare, Sunt proaspat posesor de Jeep Wrangler TJ si sunt foarte multumit doar ca vreau sa il duc in curand la un mecanic bun/service bun sa ii faca o revizie generala. Din cate m-am uitat eu pe la directie, am impresia ca are nevoie de bucsaraie. Se si simte o vibratie la viteze mai mari de 80 km/h. Unde ma pot duce in Bucuresti? Numai bine, Daniel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 (editat) Re: Service/Mecanic bun pentru Jeep Wrangler TJ in Bucuresti Salut, eu l-am desfacut complet (sablat sasiu, etc) la Costin Lazar - e si pe forum. Iti dau PM cu numarul. Tot acolo fac majoritatea operatiunilor la Jeep (montat kit de inaltare, etc). Il recomand cu incredere. Editat Mai 24, 2016 de abunea - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: Service/Mecanic bun pentru Jeep Wrangler TJ in Bucuresti pai in ce ma priveste ai doi unul e Razvan GTC aici pe forum sau Laur de la jeepmania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate