Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Patrol Y61 LWB

Plavy12

Postări Recomandate

Salut, sunt nou membru al acestui forum si sincer incerc sa vad cum pot sa aflu info despre patrolul meu si mai ales daca pot sa-l schimb cu Dicovery3 sau un G classe ! Editat de Plavy12
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nissan Patrol Y61 LWB

O sa ne consultam si noi globul de cristal sa vedem ce info putem afla despre Patrolul tau si cum poti sa-l schimbi cu Discovery 3 sau G-classe.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Salut, sunt nou membru al acestui forum si sincer incerc sa vad cum pot sa aflu info despre patrolul meu si mai ales daca pot sa-l schimb cu Dicovery3 sau un G classe !

Bine ai venit,Plavy12.

O nelamurire: de ce ai scris patrol cu "p" mic,a fost intentionat?Ce anume te-a suparat atat de tare,incat sa vrei sa schimbi fierul?

Ce motorizare ai?

Ps. Vezi ca Ursu e chiar un mare om si un mare caracter iar daca ai nevoie de info legat de 61 motorizare 3 litri,ai gasit persoana potrivita.

"Oarecum..." iti vei da tu singur seama.

Pont: apuca-te de citeste ceea ce te intereseaza,gasesti informatii cu nemiluita pe aici. :h5

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Salut Nomad ! N-a fost intentionat "p" , din greseala ! Ref la fier :)) , pur si simplu nu e ceea ce-mi trebuie. E motorul de 3.0 din 2001 inaltat cu roti pe 35 si MT ! O am de vreo 3-4 luni din care doua am tinut-o in servis sa-i fac tot felul de lucruri ... P.S. Merci pt mesaj !

Link spre comentariu

Salut Nomad ! N-a fost intentionat "p" , din greseala ! Ref la fier :)) , pur si simplu nu e ceea ce-mi trebuie. E motorul de 3.0 din 2001 inaltat cu roti pe 35 si MT ! O am de vreo 3-4 luni din care doua am tinut-o in servis sa-i fac tot felul de lucruri ... P.S. Merci pt mesaj !

Salut!

Nu-i rau deloc, ai inceput bine, daca a fost doua luni prin "servis" inseamna ca acuma e tzipla!

Sa intelegem ca vrei sa o iei de la capat cu un disco3, sau cu vreun g?

Pentru disco vei gasi, poate, suport aici, pentru g...ntz ntz...putini, slaba vaca.

INAINTE DE TOATE, pentru ce iti trebuie o asemenea magaoaie?:ha:

Info despre Patrol, Disco, G, Toyota, Mitsubishi, Samurai etc. afli asa:

- folosesti functia cautare - sa nu crezi ca daca te-ai inventat tu, acum, posesor de acaret fourbyfour, si Patrol pe deasupra, esti si miezul din dodoasca, si va sari cineva sa te mangaie pe crestet:care

- daca nu gasesti ce-ti trebuie, intrebi pertinent, descrii acurat problema (altfel scoate Ursu iar globul de cristal:ha:) si POATE (nu e nimeni obligat cumva) ti se va raspunde. Lamurit?:grin:

Pe Patrol poti sa-l schimbi cu ce vrei tu - eu ma gandesc aproape serios la un Fiat Panda 4x4.:wink: automatic, piele, clima, "safety first", cum s-ar zice:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

ai venit asa, putin agresiv pe forum .... colegii ti-au dat sfaturi bune , Y61 cu Discovery 3 nu e schimb , e o prostie .

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Prietene, ai intrat cu stangul in discutie. Daca-ti recitesti primul mesaj, vei intelege exact de ce am avut nevoie de globul de cristal. Asta pe de o parte.

Pe de alta parte...inteleg ca ai motorizare 2001 ... 2001-2004 sunt stiute ca motoare cu bube, nimic nou sub soare. Masina ta... pentru ce a petrecut 2 luni in service ? Ce fel de operatiuni i-au fost aplicate ? Daca au fost lucrari complicate (implicit si scumpe) - cine le-a facut are experienta ?

Continuam firul gandirii - proaspat posesor de 4x4 si ai sarit direct pe 35'' ?! (Sau poate am inteles eu gresit). Motorul de 3 litri este super ok (daca ma intrebi pe mine) - dar ca orice Patrol care se respecta nu este genul de masina cu care faci liniute. Servisata corect, o vei lasa mostenire.

Despre G nu stiu ce sa-ti spun, ca nu m-a interesat vreodata masina, dar Disco 3 am cochetat cu ea pe vremuri. Este fainuta, dar prefer in continuare Patrolul. Sunt aici colegi care detin Disco 3 si ei te pot lamuri in privinta masinii (costuri de intretinere, performante, probleme uzuale si moduri de rezolvare).

Si tragand linie....cam ce ai vrea sa faci cu masina ?!

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Chiar asa mare prostie nu e , depinde de alegerea fiecaruia ... ce vrea sa faca cu masina , ce preferinte are . ce obsesii inexplicabile are el , omu' ... ( daca se face un chestionar cu detinatorii de Jeep , Land Rover , Merce ... si alte alea oricare ar fi ele ... in marea majoritete a cazurilor nu-ti pot oferi raspunsuri clare si logice , cel mai elocvent din istorie fiind un celebru argument a lu Bulbaru' : ' ba p'a ma-tii ' ) .

Dar , e bine cu Disco ca e buna , confort , imagine , si ca mai mananca si gura lu' servisu' o activitate garantata in timp ... mai merge , mai servis ... tot asa ...daca sevisu' ar sti sa ..." sa servisu' " . Daca nu , atunci ... nu . Atunci sa te tii cu nervii !...

Daca un Patrol de orice tip sta doua luni in service acum ar trebui sa fie in stare noua , eventual mai bun decat noua ... si sa aiba acum un pret pe masura ... care sa se compare cu putine masini , schimbul fiind in acest caz , cam ... cu frecare ...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

ZIc sa fim nitel ingaduitori pentru ca noul nostru coleg chiar are o nemultumire :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=1060089&viewfull=1#post1060089

Si cam are dreptate, stiti si voi cum e treaba : pur si simplu nu te regasesti, nu rimezi cu masina aia, ceva te face sa te simti nelalocul tau in ea !

Link spre comentariu

ai venit asa, putin agresiv pe forum .... colegii ti-au dat sfaturi bune , Y61 cu Discovery 3 nu e schimb , e o prostie .

Detaliaza, te rog. Lumineaza-ne!

Sunt foarte curios ca fost posesor de Patrol, Freelander, Pajero, actual de Evoque, Jimny si alte non 4x2.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Detaliaza, te rog. Lumineaza-ne!

Sunt foarte curios ca fost posesor de Patrol, Freelander, Pajero, actual de Evoque, Jimny si alte non 4x2.

ce ar mai fi de spus, esti un membru cu experienta, stii tu mai bine care e treaba si diferenta intre ele, nu mai stam acum sa rescriem tot forumul , gaseste noul coleg informatie cu nemiluita aici.

Natura si aventura

Link spre comentariu

Experienta imi spune (a se citi bunul simt) ca un Discovery sau G, sau orice alt 4x4 poate fi de 1000 de ori mai bun pentru un anumit utilizator decat Patrolul. Daca Patrolul era masina suprema, celelate modele nu existau pe piata din lipsa cererii.

Dar nu este asa, nici pe departe, Discovery s-a vandut mult mai bine decat Patrol-ul, iar posesorii de G sunt cei mai fideli modelului , imediat langa posesorii de Defender.

Asa ca, felicitari! Inca o postare irelevanta.

Link spre comentariu

Domnilor, am cumparat acest Patrol pt pescuit si vanatoare ! Am crezut ca e o decizie buna dar dupa ce m-am apucat sa tot bag bani in ea (refacut tinichigerie, mecanica, motor, led bar,proiectoare, lumini in bord, tapiserie si multe alte mruntisuri) nu am avut cam nici o satisfactie in a o conduce ! Sincer nici nu am apucat sa o scot in teren , doar prin oras ! Nu sunt un profi in 4x4 , de aceea mi-am permis sa va cer un sfat ! Nu am nevoie de un off road extrem ci doar de o masina cu ceva comfort, siguranta , sa treca prin ceva noroaie ocazional (delta si ceva dealuri - Dobrogea).

Poate nici un G classe nu e cea mai buna alegere sau un Disco 3 cum am vazut ca se spune,poate un Hilux 3.0 hidramat ??? Oricum intai ar trebui sa dau Patrolul ca nu mai am nervii necesari sa mai fac ceva la el si nici nu vad rostul din moment ce nu cred ca e ceea ce-mi trebuie !

image.jpg.f0b495609709611eb9126f5e04301bca.jpgimage.jpg.07cbc46fb3ad1451366a3c6927b592a5.jpgimage.jpg.a861e2f9fd8fb9e2821a979864222748.jpgimage.jpg.f2f42249caa19139d46f38dea31911cf.jpgimage.jpg.3636a63ec712031bdde6db66c6c0b13d.jpgimage.jpg.2b0ed40305e114fcf28d17791905ee3d.jpgimage.jpg.7dceddcbc68efa7c870bc89f8febaa5c.jpgimage.jpg.76a1e67666aeacd0cba98987054b7aef.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

Pt. ceea ce iti doresti tu pare cam nepotrivit ...Patrolul... Si il mai simti si ..Greoi... Masiv ...Cu manevrabilitate scazuta.. Senzatie de camion... Puturos...nu te simti bine la volan..... Una peste alta nu esti compatibil...desi e o masina grozava.

Eu imi permit sa iti dau doar un sigur sfat ...ia masina in care te simti tu bine si care nu te enereveaza... De ce.... Cum ...in ce fel..... E secundar si viata e scurta!

Editat de Razvan Dinescu

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu

Experienta imi spune (a se citi bunul simt) ca un Discovery sau G, sau orice alt 4x4 poate fi de 1000 de ori mai bun pentru un anumit utilizator decat Patrolul. Daca Patrolul era masina suprema, celelate modele nu existau pe piata din lipsa cererii.

Dar nu este asa, nici pe departe, Discovery s-a vandut mult mai bine decat Patrol-ul, iar posesorii de G sunt cei mai fideli modelului , imediat langa posesorii de Defender.

Asa ca, felicitari! Inca o postare irelevanta.

ce ar mai fi de spus, esti un membru cu experienta, stii tu mai bine care e treaba si diferenta intre ele, nu mai stam acum sa rescriem tot forumul

Natura si aventura

Link spre comentariu

Salut ! Este manual ! P.S. M-am plimbat cu un Defender 2005 cred , destul de bine intretinut dar am avut impresia ca-mi rupe coloana !!!! Fara suparare posesorilor !

Link spre comentariu

Salut ! Este manual ! P.S. M-am plimbat cu un Defender 2005 cred , destul de bine intretinut dar am avut impresia ca-mi rupe coloana !!!! Fara suparare posesorilor !

Da am vazut pozele.. Ia vezi ca am editat raspunsul.. Am dreptate?

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu

Vad ca esti din Constanta.

Iti recomand sa iei legatura cu Forte. Comunitatea o gasesti pe acest Topic http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46309-Off-road-in-Dobrogea-Comunitatea

Pe prima pagina ai si numerele de telefon.

Sunt foarte multi membri cu o varietate mare de 4x4, de la Samurai la Chevrolet Suburban, modificate mai mult sau mai putin. Sunt destui cu Patrol, din toate generatiile.

Ia legatura cu ei, plimba-te cu ce acarete au prin ograda membrii si vezi ce ti se potriveste. Poate chiar vei gasi un cumparator sau pe cineva interesat de schimb in comunitate.

In Iulie vin si eu la parinti, in Constanta. Poate ne vedem atunci la o bere rece si mai povestim.

Ceva video cu iesirile lor :

[video=youtube;9O-U89iaG_0]

Editat de Astral
Link spre comentariu

Prietene...ca ai cumparat o masina deja terminata dpvd tinichigerie, mecanica, motor, lumini, tapiserie si alte maruntisuri....nu e vina masinii. Cred ca s-a discutat pe aici de 1010101001 ori (fara pretentia insa de a se acoperi total subiectul) despre cum se verifica o masina. Te provoc la un exercitiu de imaginatie...daca iti luai alta marca si faceai acelasi lucru ....sa intelegem ca pe lista de viitoare optiuni ar fi figurat si Patrolul nu ?!

In materie de confort, Y61 chiar ofera ... e drept, nu e vreo berlina gen Haudi sau alte marci...dar in segmentul ei ...are confort.

Si din moment ce sunt mare om si mare caracter (chiar si gratuit) .... tot scot globul de cristal sa vedem ce-ti trebuie tie la o masina. Ca tot nu ne-am lamurit....Inainte de a ma injura (a nu stiu cata oara) - spune clar si raspicat ce te nemultumeste la masina asa de tare si daca tot ai bagat o gramada de bani in ea ...ce nu ai rezolvat ?! Poate ca s-o gasi careva sa te ajute si s-ar putea sa-ti schimbi parerea .. sau masina...cu una pe masura nevoilor tale. Avem printre noi oameni care stiu ce-i ala Patrol si-l devoreaza (Ovidiu A-car si Nissan4x4 sunt primii care imi vin in minte) ... avem si vanatori si pescari care se dau cu Patrol ....

PS. In atentia moderatorilor....facem pariu ca dupa strangerea nr. de postari necesare apare ceva la vanzare ?!

NADS Fitted

Link spre comentariu

Merci frumos pt informatiile referitoare la grupul din Constanta si chiar astept sa dai un semn cand ajungi prin zona !

Excelenta voastra , nu-mi amintesc sa va fi injurat vreodata sau sa ma dau expert in Y 61 ! Daca eram nu aveam neplaceri ref la aceasta masina . In ceea ce priveste verificarea masinii inainte sa o cumpar, ai dreptate . M-am lasat pe mana unor "super mecanici " . Problemele pe care le am sunt legate de partea electrica - martori in bord (air bag, senzor temp ) , si mai multe improvizatii care au fost facute, probabil prost ! Oricum iti multumesc pt gandurile bune si vorbele frumoase !

Editat de Astral
Link spre comentariu

DAca eram excelent, nu mai eram nici mare om si nici mare caracter. :) Asta pe de o parte...Daca ai fi fost expert in Y61, ai fi ales probabil o masina mult mai OK dpvd tehnic si ai fi avut bani mai putini de bagat in ea. Dar trecem si peste astea ...

Revin insa cu recomandarile mele (Ovidiu A-car, Nissan 4x4, Patriciu si mai sunt si altii) - fa-ti un bine si vezi care din cei enumerati iti place mai tare si fa-le o vizita. Si iti spun si de ce....nu cred sa fie problema pe care cei mentionati de mine sa nu-i poata da de cap...si cine stie...poate ca-ti place Y61 pana la urma...si daca chiar se face sa nu-ti placa Y61 ...te asigur ca vei avea spor mai mare la revanzare cu o masina care a trecut prin maini dibaci decat carpeala de mantuiala...Improvizatiile sunt de prea putine ori solutii inspirate si de durata, insa in regim de exploatare se pot lasa cu MAAARE DERANJ. Depinde de tine ce alegi.

Deocamdata ma retrag din discutie, mai multe nu as avea ce sa-ti mai spun decat ca ai nimerit intr-o comunitate faina, care te tratateaza la fel cum o tratezi. Gratuitatea la adresea mea a fost inutila si am insistat asupra ei doar ca sa-ti atrag atentia ca daca ai fi nimerit in alta parte cu aceeasi atitudine, nu mai scriai atatea postari din care pana la urma reiese ca nu ai ales o masina OK (nu nevoilor tale, ci dpvd tehnic)....

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare